Şimdi Ara

Passat 1.6 Tdi B7 Kalorifer Isıtmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba aracım b7 kasa 1.6 tdi 2014 model passat birkaç gün önce motor sıcaklığı 90 dereceye zor ulaşıyor diye aracı servise götürdüm termostat arızası olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler. termostat değişti ilk gün sorun yoktu fakat şimdi aracın kaloriferi sadece en soldaki sıcak üflüyor diğerleri hep soğuk üflüyor tekrar servise gittim kalorifer peteği dediler ama aklım yatmadı termostat değişti bu sorun oldu tesadüf olamaz heralde ayrıca yakıtım yüksek şehir içi çok yoğun olmayan trafikte 8-9 litre bandında geziyor. son olarak bir yerde okudum kalorifer peteği tıkalı ise yakıt fazla olurmuş bu ne kadar doğrudur? bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler...

• Kalorifer petek temizliği yaptırmanız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petek tıkalı. Temizlik işe yaramayabilir. Temizledikten sonra sisteme bağlanmadan iyice durulanmalı

• arkadaşlar başka önerisi olan yok mu? özellikle yakıt sarfiyatı ile alakası var mı?
  • Petekler tıkanmıştır temizleme falan uğraşma daha çok zarar veriyor bence peteği değiştirt daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • termostat değişimi ile kalorifer peteğinin arızlanmasının bir alakası yok. boşu boşuna işgillenip durmayın. o petek değişecek ya da yanına battaniye alıcan
  • 6 yaşında araçta petek arızası? Üstün alman kalitesi bu olsa gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 termostat
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

6 yaşında araçta petek arızası? Üstün alman kalitesi bu olsa gerek
    Öyle demeyin hocam, premium bir araçta da bunlar olabilir nasıl olsa kul yapımı değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

termostat değişimi ile kalorifer peteğinin arızlanmasının bir alakası yok. boşu boşuna işgillenip durmayın. o petek değişecek ya da yanına battaniye alıcan
    Kibar konuşmaktan kimseye zarar gelmese gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantastan

Kibar konuşmaktan kimseye zarar gelmese gerek.

Alıntıları Göster
    yanlış anlaşıldıysa özür dilerim. biri bişeyi tamir ettikten sonra yeni bir arıza çıkıyorsa benim de aklıma sebep olarak gelir. battaniye mevzusunu da bizzat kendim yaşadım. evelsi yıl antepten izmire geceyarısı yola çıktım. konyaya geldiğimde arabanın kalorifer soğuk üfledi, dışarısı da içerisi de buz. arabada battaniye vardı onu sarındım. üç tane tshirt, iki ceket giydim öyle geldim.
  • 2014 arabada ne petegiymis yaw dikkat et hocam silkeliyolarr.kesin bi hortumu yanlis bagladi gerzek yeni yetme ergen ustalari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw araclarinin kronik sorunu petek tikanmasi.
    2014 aracin termostati bozuluyorda kalorifer peteği mi tikanmayacak termostat degisiminde hortum v.s. ters bağlanamaz, en fazla havasini alamamislardir diyecegim ama o durumda hararet yapar arac.
    Ya temizlik yaptiracaksiniz yada gögüsü sokturup petegi degistireceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 5 Mart 2020; 18:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

6 yaşında araçta petek arızası? Üstün alman kalitesi bu olsa gerek
    30 bin km'de digital klima ünitesi bozulan üstün Fransız malından daha iyi dayanmış bence

• B6 b7 passatlarda sıkça yaşadığımız arıza petek değişmesi gerekiyor. Orjinal petek behr alın kesinlikle yoksa yansanayide sorun yaşarsınız. Ayrıca orjinal petek piyasada zor bulunuyor bu aralar bilginiz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.