Teşekkürler. Sıcak bölgede yaşadığımdan Motul den yana kullanacağım seçimimi. |
...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]... (947. sayfa)
...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]...
(En Son Oy Tarihi: 3.1.2025)
-
-
turboda arıza varsa geciktirmeden halletmek lazım. ambele riski olabiliyor.
-
tesekkurler, siz henuz cevap vermeden bakima gittim. daha onceki bakimda 5-30 koymustum, agustos gibi yag isigi yanacak kadar eksilmisti, yine yag isigi yaninca bakim zamanina da az kaldigi icin hemen gideyim dedim. yag eksiltiyorsa 5w-40 koyalim dediler. kisaca "en ucuzu olmasin" deyince elf moligraf koydular. yalniz islem bitince fiyat 1600 dediler. yag filtresi, polen filtresi vs de vardi onlari ayri tutuyorum. internetten bakinca 700-800e bile var. bunu soyleyince yagin sahte olmasindan bahsedildi, ona bir lafim yok ama her yerde 800-900 civari hepsi de sahte mi oluyor? evet bir de yag degisimi icin iscilik ucreti almiyor ama bunu daicine koyarsak 1600 yag fiyati olarak baan biraz pahali geldi (daha iyisini veya ucuzunu bildigim/buldugum bir durum yok, helal olsun mesele o degil) internetteki neredeyse bu ucuz olan butun yaglar mi sahte? normalde orijinal bir yagin kar marji nedir?
-
Onlineyedekparça'dan bakabilirsiniz yağ fiyatına orjinal uygun fiyat'a alabileceğiniz bir büyük toptancıdır oradan kıyaslarsınız.
-
FMY denen yağ iyi değil, her yağ bakımında servisten çıkıp 2000-3000km sonra yağ bozuldu, yağ seviyesi arttı uyarısı alıyordum, Ford ilk başta garantiden değişim yapıyordu, sonra kullanıcı hatası demeye başladılar, yağ ile patates kızarttığımı düşündüler herhalde. Sorun da yok, Mobil 3000 Formula serisine geçtim, sorun direkt düzeldi. FMY servislerin direttiği tamamen zorla satılan bir ürün kısaca, yetkili servis bağınız yoksa alınacak bir marka değil. Castrol'ün de piyasada orijinali yok gibi bir şey.
-
Castrol 'un orijinali için Castrol 'un kendi sitesi üzerinden yönlendirdiği satıcıdan orjinali alabilirsin.
https://www.castrol.com/tr_tr/turkey/home/where-to-buy.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X