Şimdi Ara

...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]... (945. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.909
Cevap
211
Favori
1.897.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki

...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]...

(En Son Oy Tarihi: 2.12.2024)
Giriş

teşekkürler hocam bu öneriyi dikkate alacağım.

Kolaylıklar

• merhabalar

2013 nemo 1.3 kullanıcısıyım 245 bin kmde

bakımlarını yaptırıcam ancak yağ konusunda çok kararsız kaldım.

bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• vaillante7 V kullanıcısına yanıt

yağ markaları genellikle 5w30 psa 2290 şartnameli yağ önermiş aracınız için. bu şartnameyi sağlayan dilediğiniz marka yağı alabilirsiniz.

3.2 litre yağ alıyor aracınız. ustalar genelde bocalar bol bol yağı, bu konuda dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 20 Ekim 2024; 22:27:44 >
  •  ...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]... 2006 307 1.6 HDI aracım için. Resimdeki yağı kullanıyorum 8 / 9 bin olmadan bakımını yaptırırım 313000 km'de aracım ilk sahibiyim 5.40 dönsem uygun mudur?
  • Arkadaşlar tozlu madeni yağ firması güvenilir midir? Elf evolution 900 sxr 5w-40 yağ alacağım en uygun orada.
  • Depar Atan Uruk Hai kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145617531 bu konudaki son mesajda arkadaş motul yağ için güvenilir demiş motul türkiyeden teyit ettiğini söylüyor elf içinde durum aynımıdır bilemiyorum.

Elf sitesinden satıcıyı kontrol edin Bayi veya Dist. Firma listesinde sitelerinde varsa sorun yaşama ihtimaliniz çok düşük. Eğer yoksa hiç almayın sahte riski yüksek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 25 Ekim 2024; 2:32:2 >
  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

Kontrol ettim satıcıda sorun yok. Toptancı fiyatına veriyor.

Yıllardır yağımı tozlu dan alırım Samsun ilinde hizmet veriyorlar yağları distribitör firmadan alıp satıyorlar son derece güvenlidir Firma sahibi Davut Tozlu

• N11 ve Hepsiburada da olan parcaxparca orjinal mi ürünleri? Bu mağazadan alışveriş yapan oldu mu? Shell Castrol mobil luqiy moly bayisiyiz demişti
  • https://www.hepsiburada.com/ravenol-smp-sae-5w-30-5-litre-motor-yagi-uretim-yili2024-p-HBCV00006T648B?ftid=1am608n4gigueh6g&magaza=RavenolT%C3%BCrkiye&url_src=and-product-detail

Bu yağ nasıldır arkadaşlar bilen var mı acaba? Liqui moly alacaktım ama arada fiyat farkı var. Bu da alman malı ve kaliteli yağ diyenler oldu ama bilemedim. Arabayı zorlayan sıkıştıran biri değilim zaten. Aracım 1.4 tdi skoda rapid.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

https://www.hepsiburada.com/ravenol-smp-sae-5w-30-5-litre-motor-yagi-uretim-yili2024-p-HBCV00006T648B?ftid=1am608n4gigueh6g&magaza=RavenolT%C3%BCrkiye&url_src=and-product-detail

Bu yağ nasıldır arkadaşlar bilen var mı acaba? Liqui moly alacaktım ama arada fiyat farkı var. Bu da alman malı ve kaliteli yağ diyenler oldu ama bilemedim. Arabayı zorlayan sıkıştıran biri değilim zaten. Aracım 1.4 tdi skoda rapid.

Shell Helix Ultra Al geç F/P Ravenol kötü değil ama o kadar matahta bir yağ değil.

Shell helix hx-8 de alabilir. O da sentetik f/p bir yağ. Aynı cracking yöntemi ile elde ediliyor diye biliyorum.

O da iyi ama arkadaş üst kalite bir yağ arıyor anladığım kadarıyla o yüzden öyle bir öneri'de bulundum

Bir önceki değişimde de shell helix ultra ect multi almıştım bahsettiğiniz yap bu sanırım hocam değil mi?

• gs01 G kullanıcısına yanıt

Evet bir önceki bakım zaten güzel yağ koymuşsunuz. Ravenol dediginiz yağ Shell Helix Ultra Ect Multi'den iyi bir yağ değil zaten. Aynı yağ'dan devam edin sürekli motor yağ'ı değiştirmek iyi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 28 Ekim 2024; 13:7:59 >

Teşekkür ediyorum hocam. Peki yağçarsısı sitesi güvenilir midir hocam acaba? Veya orjianl sattığını bildiğiniz bir site var mı acaba?

Edit: Motul 8100 X-Clean+ alacak gibiyim. Shell ile arasında pek bir fiyat farkı yok gibi. Hangisi daha iyidir bilmiyorum ama kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 29 Ekim 2024; 2:28:22 >

Site'yi bilmiyorum İkisi'de yüksek kalite yağ bana sorarsan eski yağından devam et dedigim gibi.

Shellin tds sayfasında tbn değerini göremedim hocam ama 10 bin km için yeterlidir sanırım. Uzmanparça sitesinden yıllardır filteleri alıyorum. Orada motul 1696 tl, liqui molynin sarı kutusu vw için olan yağ 1855 tl. Yağçarsısında shell helix ultra ect multi ise 1299 tl. Shell daha fiyat performans ürünü gibi duruyor sanki. O zaman shellden devam edeyim hocam. Yağçarşısından almıştım öncesinde. Yine oradan alırım o zaman 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 29 Ekim 2024; 17:32:42 >

Ben o yağın Tbn vs bilgilerini biliyorum güzel yağ Shell zaten F/P en iyi ürün

• 
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.