Şimdi Ara

motora nasıl bır modıfıye yapabılırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende hhh yanı ije var sepetlı buna nasıl bır modıfıye edebılırım fazla yuksek bır fıyat olmasın ben daha ogrencıyım

• hadi olum ordan at sen onu çöpe
  • tamam kardes sana sormadım motorumun cope atacagımı atmayacagımı size bir fikirde danısmıstım hic degilse bırseyler yazabilirdin
  • ayıpsın kardeş kasasına karlık tak arkasına da bi rüzgarlık taktın mı tamam alsana manyak modifiye ama planete gitmez o ayrı

• Fazla bişey yapılmaz herhalde. Ama beyazımsı Far ampulu takıp diğer lambaları ledli falan yapabilirsin. Ne bileyim boyası falan eskiyse boyatırsın. Seleyi döşetirsin. Makineti kurcalatma fazla. Motorun kıymetini bil kalmadı öyle gaddar makineler.
  • saol arkadaslar ama lutfen motoruma gattar falan demeyın bızım ayagımızı yerden kesıyor ya ona bakın
  • efendısız bey sen benım motoru araba ıle karıstırıyorsun herhalde motor dedık araba degıl lutfen
  • Sepet kısmına manzara resmi çizdir şöyle göl manzarası ağaçlar yeşillik kuşlar masmavi gökyüzü....
  • quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu120

saol arkadaslar ama lutfen motoruma gattar falan demeyın bızım ayagımızı yerden kesıyor ya ona bakın

Sağlamlık babında söylemiştim ama yanlış anlamışsın.
  • tamam kardes saol ama sepetlıge o seyler bızım oralarda gıtmez yınede tsk ederım
  • imamoğlu, zaten o motora modifiye komple gitmez...
    merak ettim, senin kafanda ne yapmak vardı?
  • ya ısık falan dıye dusunuyorum akradas
  • quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu120

ya ısık falan dıye dusunuyorum akradas

Alt kısma neon döse yanıp sönenlerden sepetede 2 hoparlör kabinle bir teyp ve onu besleyeceğim bir amplifikatör gecenin geç saatlerinde ''müslüm eşliğinde nereden sevdim o zalimi''
    Sepetli motorlarda gördüğüm en ilginç modifiye buydu ...
  • internetten resimlerini bul orjinali gibi yeni boya ustunede cila cek tamamdir boya cok masrafdersen
    egzosuyla oynayabilirsin ses istersen, sele ve koltugu guzel deri kaplatabilirisn masraf yapmazcok deri terzileri yapar suni deride guzeldurur sepetide icinitemizleyip hali flan atsan belki iyidurabilir gormek lazim aslinda
    para yetiyorsa enguzeli zimpara-boya-cila 3lusu zimpara kendin yaparsin...

fotograflari atsana?

sepetli motor olmasi cok guzel keske bendede olsada ugrassam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 21 Ocak 2009; 9:30:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.