Arkadaşlar dün akşam arkadaşı bir taşıyayaım dedim 85.90kg fln bende 54 kgyim motorda cbr125 arkadaş bir türlü gidemedim sürekli gidon sağa sola gidiyor en sonu indirdim niye boyle oldu? alışabilirmiyim hafif artçı sorun değilde ağır artçıya nasıl alışılır
Soruna soruyla cevap verdim k.bakmada Çekişte bir düşme oldu mu? bende düşünüyorumda cbr 125
Hocam 26 yaşında 54 kiloysan bence bir şeyler yap. En az 65 olmalısın eğer boyun 1.55 değilse. Bende 50 kiloyken falan babamı taşırdım çok zor oluyor kullanması ama ben kullanırdım hep. Alışınca bence sorun kalmaz ama sen bence body e git ve kilo al.
boy 1.73
89 luyum onu oylesıne yazmısım hocam.
yaş 17 boy 1.81 kilo 65 Cbr 125 bana çok küçük geldi altımda bisiklet gibi durdu
181 boyla sen racıng makına dusunme zevkıne dıgerlerı hıtap edıorsa onlara bak bnce
Artçı taşımak kolay değildir, dengeyi darmadağın edebilir. O yüzden arkana binecek adamın kendini kasmaması lazım. Genelde artçı kendini kasar motor rahat hareket edemez, rahat etmek için artçı kalçalarını rahat bırakmalı motorun süzülmesini sağlamalı ve de bacaklarıyla şöförün kalçalarını sıkmalı. Honda'da sırf bunun için eğitim var. Kilo da etkili tabi, kemik torbası biriysen arkana senden ağır bir adam bindiğinde zorlanmak normaldir, tabi burada motorun gücü de önemli.
tecrübesizliğinden kaylanaklanan bir sorun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme