Bildirim
Motorine zam geldi işte petrolde son durum
MERRELL MORPHLITE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLYLZVF1
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
http://www.shell.com.tr/motorists/shell-fuels/akaryakit-pompa-satis-fiyatlari.html
ucuz hala -
Ver odunu. -
akaryakıt zamları o kadar sıradan bir hal aldı ki kimse yorum yapmaya gerek bile duymuyor -
yalnız otogazda 3 lira olmuş. motorini takip ederken lpg'de çaktırmadan fırladı. -
"hayırlara vesile olması dileğiyle" -
3 sene once B sinifi araçlar 70bin, C segmenti 100bin olacak demiştim oldu.
Bunu da yaziyorum buraya. Benzin 8 dizel 7 lira olacak seneye -
Hayırlı olsun. -
Biz ehonomi eyiye gidiyor demekten yorulduk adamlar zam yapmaktan yorulmadı.
Adamlar iyi çalışıyor -
Maşallah lpg bile 3 lira olmuş -
Yıllık 4000 TL motorin harcıyor, 20000 km yol yapıyorum. Soyulduğumun farkındayım, bu duruma her karşı çıktığımızda küçük azınlık olduk ve sonuçta devletimiz başımıza sopayı indirdi, mağdur olduk. Herkes mutlu, mesut, artık ben de onlara ayak uydurdum. Kendi hakkını bile aramaktan aciz olanlara acıyorum. -
Dolar 3.55 petrol 58 dolar hadi dolar belli de petrolün fiyatı neden artıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: dr20mouse
Dolar 3.55 petrol 58 dolar hadi dolar belli de petrolün fiyatı neden artıyor?
Irakta yeni devlet kuruluyor ne olsun daha -
Petrol fiyatı da ona mı bağlı? -
Yaşınız kaç? -
quote:
Orijinalden alıntı: ibon nobi
akaryakıt zamları o kadar sıradan bir hal aldı ki kimse yorum yapmaya gerek bile duymuyor
zamanında verdikte ne oldu? 4.90 son olsun dedik benzin için gidelim yol keselim protesto edelim dedik millet haydi hurra derken iş ciddiye gelince kimse kalmadı. bu millete müstahak. abdde seçim olur bizde petrol fırlar, bizde seçim olur yine fırlar, almanyada seçim olur yine zam gelir, ırakta savaş olur bizde yine petrol fiyatı yükselir. dolar düşer petrolin varili düşer bizde yine zam gelir. 1.80 olan benzin 5.20 den satılır kimse kalkıp demez şu vergi az biraz düşsün diye. dediğim gibi müstahak bize.
yakıt 10 lira olsun da trafik derdi kalmasın diye düşünen bir akıl yapımız var. çok doluyum ama dediğiniz gibi yorum yapasım gelmiyor, uzun zamandır yapmıyordum zaten sizin yazınızı okuyunca çenem düştü.
-
LPG me dokunma -
-
Yetmez ama olsun. 20TL olsun hepsi insallah. Duz fiyat.
Benzer içerikler
- arka panel işlemli araç alınır mı
- audi a4 1.8 tfsi kronik sorunlar
- passat business comfortline farkı
- park yasağı levhası kaç metre geçerlidir
- ecufast yazılım yorumlar
- opel rocks e
- mercedes 2024 fiyat listesi
- yanan togg
- byd seal u hibrit fiyat
- peugeot 408 bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X