arkadaşlar motorola atrix üzerine ciddi ciddi düşünüyorum. xperia sola telefonumu satıp atrix almak üzereyim. hangi modelini almak daha makul piyasada 675 e satılıyor şu anda sizce cazipmi. varmı bildiğinz uygun biryer. yorum ve önerilerinizi bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Xyzwq
arkadaşlar motorola atrix üzerine ciddi ciddi düşünüyorum. xperia sola telefonumu satıp atrix almak üzereyim. hangi modelini almak daha makul piyasada 675 e satılıyor şu anda sizce cazipmi. varmı bildiğinz uygun biryer. yorum ve önerilerinizi bekliyorum
Hocam kusura bakmayın ama sola yı neden satıyorsunuz ? Sonuçta birbirine yakın telefonlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Xyzwq
hocam atrix'i bende bayadır araştırıyorum fakat ürünün eylül ayında türkiye'ye gelen ürünleri sıfırlanmış ürünler. hepsiburada.com da satılıyor su an sadece. teknosa vatan gibi yerlerde bulamıyorsunuz. ürünler sıkıntılı oldugu için fiyatı o seviyede. ben almaktan vazgeçtim. sizi de bilgilendiriyim dedim.