Yaklaşık 5 senedir motorlu uydu kullanıcısıyım ve hiç bir sorun yaşamadım. Uydu alıcım Yumatu 5500CIP, ancak alıcıyı değiştirmek istiyorum.
Çünkü;
• Kumandası güzel değil (ki en çok bu yüzden değiştirmek istiyorum, tam karşısına geçmeyince kumanda almıyor! Normal alıcım NEXT var ve kumandayı nereye tutarsan tut alıyor, ben böyle bir şey istiyorum), • Menüsü çok fazla kullanışlı değil (örneğin a-z'ye sıralama yapamıyorum, yapmam için bütün kanalların yerinin değişmesi gerekiyor)...
Motorlu uyduyu destekleyen, kullanışlı, fiyatı uygun bir uydu alıcısı almak istiyorum. Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Saygılar.
Piyasadaki uydu alıcılarının çoğu motorlu sistemi destekler.Next,humax,goldmaster vb klasik bir reacever ya da maddi durumun elverişliyse dreambox.trepledragon gibi cihazlar alabilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
Piyasadaki uydu alıcılarının çoğu motorlu sistemi destekler.Next,humax,goldmaster vb klasik bir reacever ya da maddi durumun elverişliyse dreambox.trepledragon gibi cihazlar alabilirsin..
Peki bir model söyleyebilir misin?
Saygılar.
Eğer klasik bir reacever düşünüyor isen nextin bütçene uyan herhangi bir modelini alabiliirsin.Nextin yazılım desteği de şuan için iyi..
Arkadaşım piyasada CIP yani kendinden pozisyonerli cihaz alternatifin yok gibi...
GOLDMASTER 9600 CIP NEXT 2500 DPCI başkada yazılım destekli cihaz yok..!
Fakat normal receiverlara pozisyoner desteği sağlayan vbox türü cihaz ile motorlu kullanabilirsin.. CIP cihaz almanı tavsiye ederirim iki marka da iyidirr. CIP larda kullanım daha kolaydır vbox pek tavsiye etmem fakat alırsanda en iyi cihazda markada pozisyoner özelliği kazanmış olur..
quote:
Orjinalden alıntı: ironman
Arkadaşım piyasada CIP yani kendinden pozisyonerli cihaz alternatifin yok gibi...
GOLDMASTER 9600 CIP NEXT 2500 DPCI başkada yazılım destekli cihaz yok..!
Fakat normal receiverlara pozisyoner desteği sağlayan vbox türü cihaz ile motorlu kullanabilirsin.. CIP cihaz almanı tavsiye ederirim iki marka da iyidirr. CIP larda kullanım daha kolaydır vbox pek tavsiye etmem fakat alırsanda en iyi cihazda markada pozisyoner özelliği kazanmış olur..
Yardımların için çok teşekkürler.
Saygılar.
ben ce sunny 1030 sky al ....şu anda her haftada bir yeni yazılım çıkarıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme