Şimdi Ara

Motorola Atrix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok araştırdım ve karar vermeden önce size soruyorum.ayırdığım bütçemede uygun

Motorola Atrix

http://www.hizlial.com/u02.044.1472.0003/motorola-atrix#tabs-2

sizce nasıl tavsiye eder misiniz..

• Ereyondan al, 26-27 ocakta 100 lira çek kampanyası var. Ve kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansutcu -- 26 Ocak 2013; 11:07:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok.

Yalnız şu bir eksiklik android sürümü ve yanında gelen kulaklık. Kulaklık açma kapama tuşuna sahip olmadığı için benim açımdan sorun olmakta.

Telefonun şarjı büyük ekran tüm telefonlarda olduğu gibi günlük gidiyor fakar yarım saatlik bir şarj ile Yüzde 45 e kadar çıkıyor. Ayarlar bölümünden internet ile ilgili kapamaları yaptığında şarj konusunda da bir sorun olmuyor. Fakat şunu da belirtmeden geçemiyeceğim asla bir samsung s2 yada s3 , iphone 4 veya 5 seviyesinde değil.

Ben labdock ını da satın aldım. Bir kaç defa kullandım fakat beklediğim çözüm olmadığını gördüğüm için bir kenarda duruyor.

Cihaz fiyat performans açısından gerçekten üst düzeyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gultekin_01

Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok.

Yalnız şu bir eksiklik android sürümü ve yanında gelen kulaklık. Kulaklık açma kapama tuşuna sahip olmadığı için benim açımdan sorun olmakta.

Telefonun şarjı büyük ekran tüm telefonlarda olduğu gibi günlük gidiyor fakar yarım saatlik bir şarj ile Yüzde 45 e kadar çıkıyor. Ayarlar bölümünden internet ile ilgili kapamaları yaptığında şarj konusunda da bir sorun olmuyor. Fakat şunu da belirtmeden geçemiyeceğim asla bir samsung s2 yada s3 , iphone 4 veya 5 seviyesinde değil.

Ben labdock ını da satın aldım. Bir kaç defa kullandım fakat beklediğim çözüm olmadığını gördüğüm için bir kenarda duruyor.

Cihaz fiyat performans açısından gerçekten üst düzeyde.

Merhaba kardeşim,
    Kulaklıkla ilgili bir noktayı paylaşmak istedim..açma kapama tuşu diye olmadığını söylediğin sanırım şu minik mikrofonda gizli..sözgelimi telefondan kulaklıkla müzik dinliyorsun çağrı geldi,telefon titredi,ekrandan arayan olduğunu gördün, mikrofonun üzerine hafifçe bas hooop müzik kesilir telefona geçer.

Bir deneyin marifetli bir kulaklık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    Nokia n96 Teleservice problem
    15 yıl önce açıldı
    Nokia E52
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.