Şimdi Ara

>>>Motorola Atrix 4G Rom,Root,Recovery,Unlock,Yamalar,Uygulamalar<<< (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
25.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu cihazdan almayı düşünüyorumda forumda lg optimus black ve sony xperia neo arasındayken ikisinden de üstün olduğu farkkettim OB ve NEO tutuldukları için galiba forumda ikinci elleri bile 700 800 deniyor

şimdi bu makinanın

gps performansı nasıl
    fotoğraf kalitesi nasıl?
    görüntülü görüşme varmı
    ve son olarak en önemlisi şu radyo meselesi nedir ?

orjinal romlarla radyo çalışmıyormu ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

arkadaşlar bu cihazdan almayı düşünüyorumda forumda lg optimus black ve sony xperia neo arasındayken ikisinden de üstün olduğu farkkettim OB ve NEO tutuldukları için galiba forumda ikinci elleri bile 700 800 deniyor

şimdi bu makinanın

gps performansı nasıl
    fotoğraf kalitesi nasıl?
    görüntülü görüşme varmı

teşekkürler.

Arkadaşım ben daha önce desire kullanıyordum. onu satıp atrix aldım. benim de ekran kalitesiyle ilgili bi tereddütüm vardı (malum desire amoled ekran) fakat iyiki de bi hata edip almamazlık yapmamışım. cihaz bence muhteşem. çok memnunum. görüntülü görüşme henüz denemedim ama direct olarak yok diye biliyorum ( skype ile filan olabiliyormuş ancak denemedim.) fotoğraf kalitesi de desireden daha iyi geldi bana. gps'i de denemedim çok fazla işim olmuyor onla. ama şunu özellikle belirteyim şu anda kullandığın telefonun markası ve modeli nedir? çünkü beklentilerini ona göre karşılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

quote:

arkadaşlar bu cihazdan almayı düşünüyorumda forumda lg optimus black ve sony xperia neo arasındayken ikisinden de üstün olduğu farkkettim OB ve NEO tutuldukları için galiba forumda ikinci elleri bile 700 800 deniyor

şimdi bu makinanın

gps performansı nasıl
    fotoğraf kalitesi nasıl?
    görüntülü görüşme varmı

teşekkürler.

Arkadaşım ben daha önce desire kullanıyordum. onu satıp atrix aldım. benim de ekran kalitesiyle ilgili bi tereddütüm vardı (malum desire amoled ekran) fakat iyiki de bi hata edip almamazlık yapmamışım. cihaz bence muhteşem. çok memnunum. görüntülü görüşme henüz denemedim ama direct olarak yok diye biliyorum ( skype ile filan olabiliyormuş ancak denemedim.) fotoğraf kalitesi de desireden daha iyi geldi bana. gps'i de denemedim çok fazla işim olmuyor onla. ama şunu özellikle belirteyim şu anda kullandığın telefonun markası ve modeli nedir? çünkü beklentilerini ona göre karşılar.

spica spica yani nokia 5110 almadığım sürece beni yeni telefon memnun eder

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

quote:

şimdi bu makinanın

gps performansı nasıl
    fotoğraf kalitesi nasıl?
    görüntülü görüşme varmı

teşekkürler.

spica spica yani nokia 5110 almadığım sürece beni yeni telefon memnun eder

valla kardeş desire'deki en büyük sıkıntım 10 -15 program yükle hafıza doluyordu. atrix'de programa ayrılan hafıza yaklaşık 2gb. parmak izi olayını bazı arkadaşlar beğenmemiş ama şöyle söyleyim diğer cihazlarda ekranı açmak için önce power tuşuna basılıyor daha sonra ekrandan kilit ikonunu kaydırılıyor. ama atrix'de power tuşu aynı zamanda parmak izi okuyucusu. yani power basar basmaz arkasından da parmak okutmak benim için büyük avantaj olduğunu düşünüyorum.

• Atrix'im saatte bir rom güncellemesi uyarısı veriyor. Eğer bu şekilde yüklersem; yaklaşık 2 ay önce olduğu gibi cihaz boot etmeyecek ve sıfırdan pudding rom atmak zorunda kalacağım. Bu güncelleme iletisini kapatma durumum yok mu veya bu güncellemeyi çökme olmadan nasıl yükleyebilirim?
  • fm radyo olarak spirit fm i kurup deneyin bence çok güzel blackmart dan indirebilirsiniz... rds si harika..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Atrix'im saatte bir rom güncellemesi uyarısı veriyor. Eğer bu şekilde yüklersem; yaklaşık 2 ay önce olduğu gibi cihaz boot etmeyecek ve sıfırdan pudding rom atmak zorunda kalacağım. Bu güncelleme iletisini kapatma durumum yok mu veya bu güncellemeyi çökme olmadan nasıl yükleyebilirim?

bunun cevabını ben de merak ediyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zubrowka

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Atrix'im saatte bir rom güncellemesi uyarısı veriyor. Eğer bu şekilde yüklersem; yaklaşık 2 ay önce olduğu gibi cihaz boot etmeyecek ve sıfırdan pudding rom atmak zorunda kalacağım. Bu güncelleme iletisini kapatma durumum yok mu veya bu güncellemeyi çökme olmadan nasıl yükleyebilirim?

bunun cevabını ben de merak ediyorum?

• Şu telefon bi elime geçse
  • Atrix için için MIUI, CM7 ve CM9 konusu açtım arkadaşlar. Fena da sayılmaz, bir göz atarsanız sevirim:http://resim.donanimhaber.com/m_59787332/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59787332
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

fm radyo olarak spirit fm i kurup deneyin bence çok güzel blackmart dan indirebilirsiniz... rds si harika..

yani internetle mi giriliyor yoksa ücretsiz(diğer telefonlarda olduğu gibi) mi giriyor?eğer ücretsiz değilse ücretsiz dinlemenin yolu var mı?
  • arkadaşlar bana bir tane amerikadan geldi bu AT olan modeli sim kilidi var açılabiliryor mu ??
  • merhaba arkadaslar. ikinci el garantili artix almak uzereyim fakat satici unlock yapmis bunu fabrika ayarlarina dondurmek zor olurmu malum bu olaylar garanti disi birakiyr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklamalar biraz yetersiz.Detaylı anlatım yapılmamıs.Rds lite ile dosyayı flashlayın deyip geçilmiş mesela.Bilmeyen insan detaylı bir şekilde anlatılmadan bunu nasıl yapabilir? Şimdiden ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.Konuya kısa zamanda detaylı açıklama yapmanızı bekliyoruz.
  • arkadaslar merhaba bende cıhazı bugun kullanmaya basladım.uzerınde 2.3.7 versıyonu var bu suanda atrıxın orjınal versıyonumudur bu bir.ıkıncısı telefon rootlu ve baya bır hata mevcut orjınal fabrıka ayarlarına nasıl donerım yanı cıhazın rrotunu kaldırmak ıstıyorum acıkcası.yardımlarınızı beklıorum.eger custom rom yuklenmısse nasıl orjınal roma donebılırım
  • Arkadaşlar ben rsd ile orjinal atrix tr rom unu yüklüyorum .rsd modda teli açıp pc ye bağlıyorum.daha sonra sbf uzantılı dosyayı seçip kuruyorum .yaklaşık 10 dakika sürüyor . telefonum kapanıp açılıyor ve eski uygulamalarım silinmemiş olarak duruyor. acaba romu yüklemiyormu anlayamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhaba,

benim şuanda grayblur rom var. Başka bir rom atmak istiyorum, orjinale çevirmek zorundamıyım? yoksa direk üstüne kurabilir miyim?
  • yok mu yardımcı olabilecek?
    Cihaz at&t . Orginal roma dönmek istiyorum
  • arkadaşlar benim atrix dondu ekran dokunmatiği donuyor. gelen aramayı açmak için arka düğmeye basıyorum sonra kaydırıp açıyordum. şimdi ise ekran tamamen dondu. hiç çalışmıyor bir kere reset attım.ama sorun çözülmedi şimdi telefonu kullanamıyorum ne yapmam lazım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.