Şimdi Ara

>>>Motorola Atrix 4G Rom,Root,Recovery,Unlock,Yamalar,Uygulamalar<<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
25.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barbarosdi

slm arkadaşlar.. 2.3.4 versiyonu nasıl root ediyoruz.. daha önceden 2.2.2 versiyonu yapmıştım ama unuttum.. bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Dostum buradan bakabilirsin..:
    http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=47028663
  • arkadaslar atrix ile sebeke uzerinden 3g ile göruntulu görusme yapamıyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veneficia

Merhaba Arkadaslar benim Motorola Atrix MB860 gecen hafta meksikadan geldi, bir siteden "subsidy network pin lock" satin aldim ama ne kadar beklersem bekleyeyim bu "phone is subsidy locked" ekrani gecmiyor, bu sebeple satin aldigim kodu da giremiyorum :/ Sim karti cikartip #073887* yapinca sifreyi girmeme izin veriyo ama bu kisimda da girdigim sifreyi kabul etmior.

Bu arada telefonu root ettim ve pudding ile boot unlock yaptim.

Yardimlarinizi bekliyorum acil, tesekkurler

dostum o kodu girmek için sanırım att karta ihtiyacın var tam emin deilim ama bi yerde böyle okumustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: samurayx

quote:

Orijinalden alıntı: veneficia

Merhaba Arkadaslar benim Motorola Atrix MB860 gecen hafta meksikadan geldi, bir siteden "subsidy network pin lock" satin aldim ama ne kadar beklersem bekleyeyim bu "phone is subsidy locked" ekrani gecmiyor, bu sebeple satin aldigim kodu da giremiyorum :/ Sim karti cikartip #073887* yapinca sifreyi girmeme izin veriyo ama bu kisimda da girdigim sifreyi kabul etmior.

Bu arada telefonu root ettim ve pudding ile boot unlock yaptim.

Yardimlarinizi bekliyorum acil, tesekkurler

dostum o kodu girmek için sanırım att karta ihtiyacın var tam emin deilim ama bi yerde böyle okumustum

Evet, forumda satanlar var

• arkadaslar tv ye hdmı den baglayıp oyun oynamak için hdmi mirroring olmuyo nasıl yapcaz xda da baktımda ilaa root edip bi işlem yapmak mı lazım
  • yaklaşık 2 hafta önce aldım atrix 4g

cihaz süper, iphone 4 falan halt etmiş yanında, şu anki android versiyonuyla 720p video çekiyor.

çift çekirdek destekleyen versiyonda 1080p olacak.

en çok hoşuma giden öz. ise parmak izi

yalnız benim de bir sorum var ki: kamera sesini kapatmayı bulamadım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: samurayx

arkadaslar bende lg optimus 2x imi atrix ile takasladım lg yi alırken aklımda birçok sorular vardı ama gercekten guzel telefon optimus 2x benim gayet hoşuma gitmeye başlamıştı kullanmaya başldıkça üzerinde lg yazmasa lg olduguna inanmayacağınız bi telefon yani değiştirme istegim e398 den buyana gelen motorola sevdam şimdiye kadar xperia x 10 galaxy s milestone ve optimus 2x kullanan androide fazlasıyla alısmıs biriyim ancak bu atrixdeki brick olayı sakat iş gerçekten e398 içinde zamanında böyle şeyler söz konusuydu ama hiç bir zaman telefonu öldürmedim hep hayata döndürmenin yollarını buldum umarım bu sorunda yakında motorola tarafından ortadan kaldırılır çok anılarım oldu e 398 ile buda motorola kullanma istegi uyandırıyor her zaman bende :) :) umarım bu motorola maceramdanda gayet memnun kalırım

MB865.ATT
    aldım bende bakalım bununla başa cikabilecek miyim :-)

• http://developer.motorola.com/products/atrix-mb860/
    Motorola ATRIX (Atrix 4G farkı hspa+ ile 4G hızında genişbant desteği. )
    GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, 3G HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
    117.8 x 63.5 x 11 mm, 135g
    OS Android OS, v2.2 (Froyo) [Bu donanıma android 4.0 kesin gelir.]
    Chipset Nvidia Tegra 2 AP20H
    CPU Dual-core 1 GHz Cortex-A9
    GPU ULP GeForce (8 çekirdekli ekran kartı)
    1 GB RAM, 14.9gB dahili hafıza, Card slot microSD 32GB

540 x 960 pixels, 4.0 inç, TFT capacitive touchscreen, 16M colors, 275ppi, Multitouch, Corning Gorilla Glass

Accelerometer sensor
    Proximity sensor
    Compass sensor
    Light sensor

HSDPA, 14.4 Mbps; HSUPA, 2.0 Mbps
    WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot
    Bluetooth v2.1 with A2DP, EDR
    GPS, A-GPS
    USB microUSB v2.0

Kamera 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash, Geo-tagging, image stabilization
    Video 1080p (Yeni sürüm android ile)
    Ön kamera
    VGA

- 3.5mm jack
    - Biometric fingerprint reader

- Touch sensitive controls
    - MOTOBLUR UI with Live Widgets
    - Active noise cancellation with dedicated mic
    - HDMI port
    - 1080p MP4/H.263/H.264.WMV/Xvid/DivX @ 30 fps playback

Battery Li-Po 1930 mAh

http://www.gsmarena.com/motorola_atrix-pictures-3709.php
     >>>Motorola Atrix 4G Rom,Root,Recovery,Unlock,Yamalar,Uygulamalar<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 29 Ocak 2012; 0:24:13 >

• parmak izi okuyucusu mest ediyor zaten.

3 aylık kullanıcıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: poorsa

parmak izi okuyucusu mest ediyor zaten.

3 aylık kullanıcıyım

Hocam daha önce hangi telefonları kullandınız bilmiyorum ama atrix'in en çok eleştirilen tarafı sanki ekran kalitesi gibi geliyor ekran kalitesi ile ilgili siz ne dersiniz amolet,scld ekranlarla karşılaştırma fırsatınız oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

quote:

3 aylık kullanıcıyım

Hocam daha önce hangi telefonları kullandınız bilmiyorum ama atrix'in en çok eleştirilen tarafı sanki ekran kalitesi gibi geliyor ekran kalitesi ile ilgili siz ne dersiniz amolet,scld ekranlarla karşılaştırma fırsatınız oldumu?

öncesinde de 7 aylık iphone 4 geçmişim var.

atrix 4g de memnun olmadığım tek şey, iphona göre ekranda çok leke-yağ kalıyo.

görüntü kalitesi güzel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

quote:

3 aylık kullanıcıyım

öncesinde de 7 aylık iphone 4 geçmişim var.

atrix 4g de memnun olmadığım tek şey, iphona göre ekranda çok leke-yağ kalıyo.

görüntü kalitesi güzel

Hepsiburada da 500 TL üstü alışverişlerde 100 TL hediye çeki kampanyası var telefon 844 TL ye geliyor ama telefon daha yeni çıktı türkiye de fiyat daha da düşermi diye içimde de bir kuşku var.

• telefon yeni değil ki :D

Türkiye ye yeni geldi.

dışarıda Motorola Atrix 2 bile var şu an
  • quote:

telefon yeni değil ki :D

Türkiye ye yeni geldi.

dışarıda Motorola Atrix 2 bile var şu an

bende aynı şeyi söyledim hocam
  • atrix 4g romu atrix e yüklenir mi
  • Motorola Atrix ile ilgil başka bir başlıkta yazdığım aşağıdaki sorulara henüz cevap alamadım. Atrix kesinlikle F/P olarak alınabilir bir telefon gibi duruyor. Uzun süredir kullanan biri olarak aşağıdaki soruları cevaplarsanız sevinirim ve ben de yeni telefonla aranıza katılabilirim.

1. Şebeke üzerinden görüntülü görüşme sorunsuz yapılıyor mu?
    2. WhatsUp kullanıyormusunuz, herhangi bir sorun var mı?
    3. Isınma, özellikle şarj sırasında ısınma durumu?
    4. gps hassasiyeti nasıl, Navigasyon yazılımı olarak ne kullanılıyor cihazda, sorun var mı?
    5. Görüşmede giden ve gelen ses kalitesi nasıl?
    6. Bir forum üyesi, cihazın arkası çok kaygan, elimden düşüyordu diye yazmış. Sizin görüşünüz nedir?
    7. Gece flashlı çekimde sonuşlar nasıl?
    8. Flash video çekiminde aydınlatma olarak kullanılabiliyor mu?
    9. Wi-Fi hassasiyeti nasıl?
    10. Cihazda donma kendini resetleme sorunu var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: dasarum

Motorola Atrix ile ilgil başka bir başlıkta yazdığım aşağıdaki sorulara henüz cevap alamadım. Atrix kesinlikle F/P olarak alınabilir bir telefon gibi duruyor. Uzun süredir kullanan biri olarak aşağıdaki soruları cevaplarsanız sevinirim ve ben de yeni telefonla aranıza katılabilirim.

1. Şebeke üzerinden görüntülü görüşme sorunsuz yapılıyor mu?
    2. WhatsUp kullanıyormusunuz, herhangi bir sorun var mı?
    3. Isınma, özellikle şarj sırasında ısınma durumu?
    4. gps hassasiyeti nasıl, Navigasyon yazılımı olarak ne kullanılıyor cihazda, sorun var mı?
    5. Görüşmede giden ve gelen ses kalitesi nasıl?
    6. Bir forum üyesi, cihazın arkası çok kaygan, elimden düşüyordu diye yazmış. Sizin görüşünüz nedir?
    7. Gece flashlı çekimde sonuşlar nasıl?
    8. Flash video çekiminde aydınlatma olarak kullanılabiliyor mu?
    9. Wi-Fi hassasiyeti nasıl?
    10. Cihazda donma kendini resetleme sorunu var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

yazdığın sorunlardan başıma gelen yalnızca GPS modülü sorunu, o da şu şekilde

GPS modülü bazen o kadar hızlı ki tık tık işliyor, bazen de istersen dağın tepesinde ol tık yok

• Selam Arkadaşlar Motorola ATRİX'e samsung Touch Wiz 4.0 nasıl yükleriz. Bilgisi olan var mı?
  • Radyo olayına da bir açıklık getirsek çok güzel olacak :)
  • hocam ben telefonun üstünde yüklü olan kustom romun ne olduğunu nasıl öğreniyoruz onu bilemedim :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.