Şimdi Ara

>>>Motorola Atrix 4G Rom,Root,Recovery,Unlock,Yamalar,Uygulamalar<<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
25.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 2.3.4 orjinal rom başlığa eklenmiştir zorlanan arkadaşlar artık rahatca 2.3.4 sürümü yükleyebilecekler... Yüklemeden evvel uyarı notunu dikkatlice okuyun.
  • türkiyeye hala gelmedii resmi olarak haberi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwas1911

türkiyeye hala gelmedii resmi olarak haberi olan varmı

Zaten haber olsa sitede yayılanır.
  • merhaba 2.3.4 rom yüklemesi nasıl yapılıyor istanbulda yükletebileceğim bir yer var mı yardımcı olabilir misiniz??
  • Telefonun ayarlarından uptade edebilirsin.
    wi-fi ile bağlıyken yapman gerekli 180 mb dosyayı yüklüyor.
  • teşekkür okadarcık mı yani??? ben de birsürü işi var sandıydım:)) ozaman wifi olan bir yerde yapayım bunu bende yok şuanda..teşekkürler..
  • sworn 2.3.4 e güncelledim cihazı recovery mod a girdiğim de sol köseye bastığım halde bişi olmuyor 2.2.2 de giriyodum ama
  • 2.3 sbf dosyasını yukarıdaki linkten indirdim
    1FF-olympus-user-2.3.4-4.5.91-110625-release-keys-signed-ATT-US-GAS_NA_OLPSGBATTSPE_P011.sbf

2.3 e update etmeye çalışıyorum ams rsd lite bu dosyayı kabul etmiyor. start tuşu aktif olmuyor, güncelleme dosyası bilgileri sağ bölmeye gelmiyor. nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asafated

2.3 sbf dosyasını yukarıdaki linkten indirdim
    1FF-olympus-user-2.3.4-4.5.91-110625-release-keys-signed-ATT-US-GAS_NA_OLPSGBATTSPE_P011.sbf

2.3 e update etmeye çalışıyorum ams rsd lite bu dosyayı kabul etmiyor. start tuşu aktif olmuyor, güncelleme dosyası bilgileri sağ bölmeye gelmiyor. nedeni ne olabilir?

dostum önce 2.2.2 yi yükleyi sora 2.3.3 ü yüklemeyi dene
  • zaten önce 2.2.2 yi yükledim (1.8.3 (Android 2.2.2) Güncellemesihttp://www.multiupload.com/FLZR9I9CNX)

2.3 ü yüklerken sorun olmuyor, daha rsd ye update dosyasını tanıtırken problem çıkıyor. dosyayı kabul etmiyor program. start tuşu pasig geliyor.

motorolanın kendi sitesinden update dosyasını indirip sd karttan kurulum yapsam bir sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asafated

zaten önce 2.2.2 yi yükledim (1.8.3 (Android 2.2.2) Güncellemesihttp://www.multiupload.com/FLZR9I9CNX)

2.3 ü yüklerken sorun olmuyor, daha rsd ye update dosyasını tanıtırken problem çıkıyor. dosyayı kabul etmiyor program. start tuşu pasig geliyor.

motorolanın kendi sitesinden update dosyasını indirip sd karttan kurulum yapsam bir sıkıntı olur mu?

Bilmiyirum dostum denemedim hic
  • avea apn ayarlaı görünmüyo telde 3g ye girmeiyom napcaz
  • Elle kendin ekleyeceksin standart aveanın ayarları ne ise olması lazım ben vodafone kullanıyorum ve standart vodafone ayarları oluyor.
  • bulamadım manuel girmek için koca internette. elinde olan paylaşabilirmi?
    avea atrixi tanımıyor. sitesinde ayarları alayım dedim model yok. mb860 olarak görüyo ve 3 g desteklemiyo yazıyo
  • Arkadaşlar telefonu sipariş ettim yarın elimde olacak. Acaba bu telefon için önerebileceğiniz silikon yada sert plastikten yapılmış kılıflar var mıdır? Birde ekranı çizilmelere karşı koruyoan aparatlardan hangisi iyidir?
    Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

Arkadaşlar telefonu sipariş ettim yarın elimde olacak. Acaba bu telefon için önerebileceğiniz silikon yada sert plastikten yapılmış kılıflar var mıdır? Birde ekranı çizilmelere karşı koruyoan aparatlardan hangisi iyidir?
    Teşekkürler,

hayırlı olsun nerden sipariş ettiniz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

Arkadaşlar telefonu sipariş ettim yarın elimde olacak. Acaba bu telefon için önerebileceğiniz silikon yada sert plastikten yapılmış kılıflar var mıdır? Birde ekranı çizilmelere karşı koruyoan aparatlardan hangisi iyidir?
    Teşekkürler,

hayırlı olsun nerden sipariş ettiniz acaba ?

Teşekkürler,
    Sahibinden.com üzerinden anlaştığım bir kullanıcıdan sanalpazar.com üzerinde açtığı ilanla satın aldım. Kayıtlı, sıfır 1265TL/12 taksit şeklinde aldım.

Seidio marka kılıflar çok sağlam ve estetik olarak çok şık duruyorlar. Satan bir yer bilen var mı?

• Selam arkadaşlar
    Yurtdışından getirtmeyi düşündüğüm iki telefondan biri Atrix. Siz memnun musunuz?
    Getirdiğiniz de herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
    Bir de son olarak Turkcell kayıt işlemini yapar mı ne kadar ücret alır?
    Teşekkürler
  • İyi akşamlar arkadaşlar (bilenler lütfen birşeyler yazsınlar hemen haber vermem lazım alıp ya da almayacağımı)
    Amerikadan bir arkadaşım vasıtasıyla Atrix 4G getirtecem ama bazı yabancı sitelerde wifi sorunu çektiklerini söylemişler, sizler böyle herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Sanırım ülke tabanlı bir sorun gibi geldi bana ama Türkiye'de de karşılaşan oldu mu?
    Veya telefonla ilgili söylemek istediğiniz herhangi bir eksik nokta var mı?

Teşekkürler
  • Merhaba, Atrix 1 ay kadar kullandım en ufak bir sorununu görmedim. Ne wifi ne başka bir sorun, nede bir takılma kilitlenme. Cihaz çok stabil, ve sorunsuz ayrıca pili de şahane.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.