Şimdi Ara

>>>Motorola Atrix 4G Rom,Root,Recovery,Unlock,Yamalar,Uygulamalar<<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
25.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: athloncu

Merhaba, Atrix 1 ay kadar kullandım en ufak bir sorununu görmedim. Ne wifi ne başka bir sorun, nede bir takılma kilitlenme. Cihaz çok stabil, ve sorunsuz ayrıca pili de şahane.

Çok sağol hocam bu fiyatla gerçekten tercih edilmesi gereken bir ürün

Evet Gingerbreadli SGS2'yle Froyolu versiyonu karşılaştırınca SGS2 biraz daha ağır bassa da fiyat/performans olarak kaçırılmamalı:

http://www.youtube.com/watch?v=o0-JS6rlRVA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ed25519 -- 29 Ağustos 2011; 13:39:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

quote:

Orijinalden alıntı: riprap

quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

Arkadaşlar telefonu sipariş ettim yarın elimde olacak. Acaba bu telefon için önerebileceğiniz silikon yada sert plastikten yapılmış kılıflar var mıdır? Birde ekranı çizilmelere karşı koruyoan aparatlardan hangisi iyidir?
    Teşekkürler,

hayırlı olsun nerden sipariş ettiniz acaba ?

Teşekkürler,
    Sahibinden.com üzerinden anlaştığım bir kullanıcıdan sanalpazar.com üzerinde açtığı ilanla satın aldım. Kayıtlı, sıfır 1265TL/12 taksit şeklinde aldım.

Seidio marka kılıflar çok sağlam ve estetik olarak çok şık duruyorlar. Satan bir yer bilen var mı?

Otterbox kılıflar çok sağlam görünüyor amazondan baktım da ama bayağı bir pahalı açıkcası bir kılıf için

• atrix 4G ye samsung galaxy S2 deki gibi flash disk takılıyormu acaba bilgisi olan varmı
  • Cihazı kullananlar memnun mu ?

Sar değeri 1.47 gibi bir değer çok fazla konuşan biri değilim ama sakıncalı oldukça. Kullananlar ne der , yoksa Xperia Arc filan mı almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Cihazı kullananlar memnun mu ?

Sar değeri 1.47 gibi bir değer çok fazla konuşan biri değilim ama sakıncalı oldukça. Kullananlar ne der , yoksa Xperia Arc filan mı almalıyım

burdada kullanan biri ben yunus :-) tavsiye ederim cihazi sar yuksekliginin bir kotulugunu gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

quote:

burdada kullanan biri ben yunus :-) tavsiye ederim cihazi sar yuksekliginin bir kotulugunu gormedim

Olm furkan ne halt yediğin belli değil

Cihazın resmi sürümü kaç ? Moto en son kaç verecek bilgin varmı ? Türkçe dil hala yok mu yardımcı ol bana bi

• quote:

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

quote:

tobe tobe gormedim yazmissiniz

• Android sürümü 2.3.4
    BB Sürümü N_01.77.30P
    Webtop Sürümü WT-1.2.0-110
    Kernel Sürümü 2.6.32.9-00001-g41bc3e0fpgh48@ca25rhe87#2
    Yapı Numarası 4.5.9.1

Cihaz açılırken sol üst köşede UNLOCKED yazıyor, ROOT edilmiş.

Ne yapmam gerekiyor

Bu arada PMYO'nu kazandığım için cihazı kullanamıycam
  • Merhabalar

Bende dün Atrix kullanmaya başladım yalnız pek kurcalamadan birşeyler sorayım dedim :)
    Cihaz 1.83 versiyonuyla geldi bana Android 2.3.4'e geçmek için önce root yapıp sonra mı güncelleştirmeyi yüklüyoruz yoksa önce güncelleştirmeyi yapıp sonra mı root yapıyoruz.

Bir de cihazın sinyal seviyesi düşük gibi geldi ve sağ üst köşede yanlış hatırlamıyorsam H+ gibi birşey var, bu sorun neden kaynaklanıyor ve H+ nedir ne işi yarar?

Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar atrix ile ilgili forumda bir çok yazı okudum. Geneli telefonun iyi olduğu yönünde idi. Pazartesi telefon elimde olacak nasipse android olarak bir çok cihaz kullandım ki şu anda incredible s var hali hazırda. Ama Motorola ilk kez olacak. Anladığım kadarı ile türkçe dil desteği yok. gingerbread sürümünü de kurmak beni aşar. Tabi cihaz hangi sürümle gelecek elime bilmiyorum. Burada yazan bütün teknik bilgileri Root etme veya Rom yükseltme / güncelleme gibi teknik konuları cihaz üzerinde uygulayacak bir yer veya biri tanıyormusunuz? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhANDROID

Merhaba arkadaşlar atrix ile ilgili forumda bir çok yazı okudum. Geneli telefonun iyi olduğu yönünde idi. Pazartesi telefon elimde olacak nasipse android olarak bir çok cihaz kullandım ki şu anda incredible s var hali hazırda. Ama Motorola ilk kez olacak. Anladığım kadarı ile türkçe dil desteği yok. gingerbread sürümünü de kurmak beni aşar. Tabi cihaz hangi sürümle gelecek elime bilmiyorum. Burada yazan bütün teknik bilgileri Root etme veya Rom yükseltme / güncelleme gibi teknik konuları cihaz üzerinde uygulayacak bir yer veya biri tanıyormusunuz? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Merhaba
    Telefonu güncelleyip, root etmek çok kolay işlemler açıkcası, sadece biraz dikkatli olmak ve telaş yapmamak yeterli.

Ben de ilk defa android kullanmaya 1 hafta önce başladım güncelleme zaten settings'in içinde var wi-fi'yle bağlanarak yapabilirsin ve telefonu root etmeyi de biraz İngilizce'yle Root bu site aracılığıyla yapabilirsin, Tabi yine de kendine güvenmiyorsan deneme, herhangi bir sorun olursa sorumlusu ben olmam.

• :^) adnan kardeşim dediğin doğrudur. Eğer pm den yardımcı olabilirsn veya olabilecek biri varsa bana da basit olabilir :)
  • Arkadaşlar cihaz elime geçti şu anda ve hiç bir eksisi yok şimdilik. Yalnız bu cihazı uzun zaman kullanmış veya halen kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.. motoblur ekranına nasıl geçicem ben. launcher prodan başka bir ekran çıkmıyor.
  • MotoBlur menüsüne geçmen için sanırım Launcher Pro"yu kaldırman gerekiyor.
    Ancak 2'den fazla Launcher arayüzü yüklediysen aralarında geçiş yapabilmek için Home tuşuna basılı tutunca geçiş imkanı sağlayan bir menü çıkıyor.
  • Ayarlar uygulamalar kismindan launcher proyu bul ustune tikla varsayilanlari temizlile de
  • arkadaslar bende lg optimus 2x imi atrix ile takasladım lg yi alırken aklımda birçok sorular vardı ama gercekten guzel telefon optimus 2x benim gayet hoşuma gitmeye başlamıştı kullanmaya başldıkça üzerinde lg yazmasa lg olduguna inanmayacağınız bi telefon yani değiştirme istegim e398 den buyana gelen motorola sevdam şimdiye kadar xperia x 10 galaxy s milestone ve optimus 2x kullanan androide fazlasıyla alısmıs biriyim ancak bu atrixdeki brick olayı sakat iş gerçekten e398 içinde zamanında böyle şeyler söz konusuydu ama hiç bir zaman telefonu öldürmedim hep hayata döndürmenin yollarını buldum umarım bu sorunda yakında motorola tarafından ortadan kaldırılır çok anılarım oldu e 398 ile buda motorola kullanma istegi uyandırıyor her zaman bende :) :) umarım bu motorola maceramdanda gayet memnun kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 24 Eylül 2011; 18:02:37 >
  • Hayırlı olsun cihazınız,

Brick gerçekten çok kötü, sahibinden de biri 400'e satıyor Brick olmuş cihaz X10'u defalarca kez bozdum ama her defasında dirilttim, ATRİX biraz zor bugün yeni rom attım , 1.3 GHz'e aşırttım canavar gibi oldu
  • selam arkadaslar.kafamı karıstıran bişey war telefon ilk geldiginde android sürüm 2.2.2 vardı ve system versiyonu 4........MB860.ATT.en.US yazarken kendi sitesinden güncelleme yaptıktan sonra 45.2.17.MB860.BellMobilitiy.en.CA'ya döndü.bu durum sizce normalmi yoksa bi güncelleme hatası mı var.bu durumun bana bi artısı veya eksisi varmıdır.şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_66 -- 28 Eylül 2011; 23:43:42 >
  • arkadaslar atrix te göruntulu konusmayı nasıl yapıyoruz illa bi göruntulu konusma pro iki kullanıcıdada yuklu olmasımı gerekiyor baska bi yolu yokmu yani bunun ? skype yada qik yada tango gibi programlar var ama diğer aradıgımız kişininde bu programları kullanması gerekiyor bunun dısında mumkun deilmi görüntülü görüşme yapmak android yuklu olmayan telefonlarla ?
  • slm arkadaşlar.. 2.3.4 versiyonu nasıl root ediyoruz.. daha önceden 2.2.2 versiyonu yapmıştım ama unuttum.. bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.