Şimdi Ara

Motorola Atrix açılmıyor ve hard reset yapılamıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, motorola atrix telefonla ilgili çok yazı okudum ama benim telefonda olan sorunla hiç karşılaşmadım... bugün telefonumu %30-40 civarı şarjı varken işyerimdeki bilgisayarda şarja taktım ve 1 saat kadar şarjda durdu... şarjdan çıkardığımda sorun yoktu ama yarım saat sonra kendi kendine kapandı ve bi daha açılmadı... iş yerinden bi arkadaşım, o bilgisayarda şarj ettiği zaman kendi telefonunun da açılmadığını ama evde prizden şarj ettiği zaman düzeldiğini söyledi, ben de eve gelip şarja taktım ama telefonda sadece yeşil ışık yanıyor ve ekranda hiç bi kıpırtı yok... bu yüzden hard reset atmayı denedim ama ekranda ve telefonda yine bi kıpırtı yok maalesef... yardımcı olursanız sevinirim...

• dostum benzer sorun yaşadım.rds ile tekrar flaşlamak istediğimde bataryanın düşük olduğu yönünde uyarı aldım.bir arkadaşımdan bataryasını alıp taktığımda telefonumda bir sorun olmadığını gördüm.tuhaf ama batarya bir anda bozulmuş.yeni batarya sipariş ettim.sorunsuz kullanıyorum.bence sende birinden batarya alıp dene.cihazında sorun olmadığını düşünüyorum.
  • MERHABA TELEFONUNUZ HAFIZA KARTI TAKILIYSA ÇIKARTIN BATARYA ÇIKARTIN SİMKARTI ÇIKARTN..
    VE DAHA SONRA SADECE BATARYAYI TAKIP MOTOROLANIN
    KENDİ JARZ ALETİNİ TAKIP TELEFON KAPALI ŞEKİLDE JARZ ETMEİ DENEYİN..

İYİ FORUMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE0NARD -- 12 Ocak 2014; 10:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE0NARD

MERHABA TELEFONUNUZ HAFIZA KARTI TAKILIYSA ÇIKARTIN BATARYA ÇIKARTIN SİMKARTI ÇIKARTN..
    VE DAHA SONRA SADECE BATARYAYI TAKIP MOTOROLANIN
    KENDİ JARZ ALETİNİ TAKIP TELEFON KAPALI ŞEKİLDE JARZ ETMEİ DENEYİN..

İYİ FORUMLAR...

Merhaba, atrix2 telefonum son 1 aydır şu durumdaydı; gece yatarken kapatıyordum telefonu sabah kalkarken açmaya çalıştığımda siyah ekran, ne bir ışık ne bir hareket olmuyordu.Bataryayı çıkarıp takınca açılıyordu normal şekilde ancak bu sabah o da işe yaramadı.Yarım saattir araştırıyordum çözümü, hard brick olduğunu okudum ve çözümü yok deniyor.En son bu konuyu okudum, birde sizin yönteminizi denedim.Batarya ve micro sd yi çıkardım, bataryayı tekrar takıp tuşa bastım açıldı telefon direk.Hiçbir rom vs işlemde de bulunmadım, onu da ekleyeyim.Normal şekilde kullanıyordum telefonu.

Şimdi sorum, batarya mı yoksa hafıza kartı mı problem çıkaran ?

Bu arada ekstra teşekkür etmek istiyorum, tam telefondan ümidimi kesmiştim ki mesajınız ile düzeldi durum.

• HAFIZA KARTIDA SORUN OLABİLİYOR HAFIZA KARTSIZ BİR MÜDDET KULLANIN..
  • bu tür problemler tarafımca bildiğim hafıza kartı micro sd dn kayanklı olabiliyor bir müddet hafıza kartsız kullanın..
  • quote:

bu tür problemler tarafımca bildiğim hafıza kartı micro sd dn kayanklı olabiliyor bir müddet hafıza kartsız kullanın..

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=65468

Kullandığım kart bu, 1 seneyi geçti sanırım 15 ay civarı oldu kullanma sürem.Bir süre sonra yıpranıyor mu acaba normal mi durum ? Sıkıntı varsa kartı temizleyip garantiye göndereyim mi ?

Ayrıca sorunun hafıza kartından kaynaklı olduğunu nasıl kesinleştirebiliriz ? Ben batarya diye düşünmüştüm dediğim gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elektronık ürün olduğu için hafıza kartsız deneyin müddet cihazı ve format atıp cihaza öyle kullanın ..
  • quote:

elektronık ürün olduğu için hafıza kartsız deneyin müddet cihazı ve format atıp cihaza öyle kullanın ..

Şu anda telefondaki önemli dosyaları alıyorum zaten yine kapanma olasılığına karşı, bitirince hafıza kartını takıp deneyeceğim yine telefonu.Açılırsa eğer onu da temizleyeceğim.
  • telefona hafıza kartı takmadan ve telefona format atdıktan sonra hafıza kartsız telefonu kullanın bir müddet..
  • quote:

telefona hafıza kartı takmadan ve telefona format atdıktan sonra hafıza kartsız telefonu kullanın bir müddet..

Peki daha sonra kartı taktığımda aynı sorun ile karşılaşmaz mıyım ? Sonuçta değişen bir şey olmayacak.
  • eğer hafıza kartını taktıktan sonra devam ederse problem hafıza kartınızda problem oluğunu anlarsınız.. yada hafıza kartınızı bilgisayarda biçimlendirip kullanırısınız aynı sorun devam ederse başka hafıza kartı takıp kullanınız..

İYİ forumlar..
  • quote:

eğer hafıza kartını taktıktan sonra devam ederse problem hafıza kartınızda problem oluğunu anlarsınız.. yada hafıza kartınızı bilgisayarda biçimlendirip kullanırısınız aynı sorun devam ederse başka hafıza kartı takıp kullanınız..

İYİ forumlar..

Aynen şu anda bilgisayara taktım hafıza kartını öyle yapacağım.Teşekkürler yardımlar için, iyi akşamlar.
  • İyi akşamlar ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.