Şimdi Ara

Motorola Atrix alacağım ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acil lazım degil şimdi atrix mi alsam yoksa 2013 Eylül'e kadar daha iyi bi f/p ürünü çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 15 Ekim 2012; 22:18:58 >

• bende aynı düşüncedeyim beklesem mi yoksa sipariş mi versem ama bilmiyorum bir yandan ace2 baskın geliyor ne yapsam bilemiyorum
  • atrix müthiş bir cihaz. daha önce kullandığım android telefonlara benzemiyor. her gün yeni bir özelliğini keşfediyorum. fazla düşünmeyin derim
  • +2 tane falan yedek atrix bataryası almak istiyorum nerden alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallad -- 16 Ekim 2012; 10:29:21 >
  • atrix hala alinabilir telefonlardan.rahatla alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende atrix yada lumia 820 alıcam ama çok kararsızım.
    lumia 820'nin özelliklerine, tasarımına ve wp8 e hayranım. çok hoşuma gidiyor ama zorlukla biriktirdiğim tüm parayı bi telefona yatırmak mantıksız geliyor.
    atrix de f/p oranıyla cezbediyor. tabi tasarımını çok beğenmiyorum ama cidden fiyatı iyi ve telefonu beğeniyorum.

şu anda atrix almaya daha yakınım ama

çok güzel bi şey lan bu
    keşke fiyatı iki katına yakın olmasaydı. belki o zaman alabilirdim ama sanırım atrix alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

bende atrix yada lumia 820 alıcam ama çok kararsızım.
    lumia 820'nin özelliklerine, tasarımına ve wp8 e hayranım. çok hoşuma gidiyor ama zorlukla biriktirdiğim tüm parayı bi telefona yatırmak mantıksız geliyor.
    atrix de f/p oranıyla cezbediyor. tabi tasarımını çok beğenmiyorum ama cidden fiyatı iyi ve telefonu beğeniyorum.

çok güzel bi şey lan bu
    keşke fiyatı iki katına yakın olmasaydı. belki o zaman alabilirdim ama sanırım atrix alıcam

bence atrix alma bunu bekle bende lumia 920 yi bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atrix cok sorunlu diyorlar.

• Win8 hayalin ama fiyati tuzludur.atrix fp olarak öncü bence.iyi arastirip saglam bir atrix alirsan donanim olarak ihtiyaclarini karsilayacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

bende atrix yada lumia 820 alıcam ama çok kararsızım.

çok güzel bi şey lan bu

bence atrix alma bunu bekle bende lumia 920 yi bekliyorum

pahalı ya
    keşke 820 de donanımdan kısıp fiyatı daha ucuz yapsalardı. zaten o fiyatlara çıkabilen kişilerin çoğu biraz daha ıkınıp 920 alabilir. of nokia yaktın bizi, bu kadar güzel telefon yapmayın insanın canı istiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.