Şimdi Ara

Motorola ATRIX alcam yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Goldda satılıyormuş. Kadıköydeine bakıp alacağım nelere dikkat etmem gerekir ?

• Refurbished gibi bir olay varmış tam olarak ne bilmiyorum . Ben de alacağım da bu refurbished olayı kafamı karıştırıyor
  • Öncekilerde varmış diye duydum hala varmıdır bilemiyorum... arkadaşlar yardım edin...
    .
    Telefon çok güçlü almamak aptallık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

Refurbished gibi bir olay varmış tam olarak ne bilmiyorum . Ben de alacağım da bu refurbished olayı kafamı karıştırıyor

Evet olduğu bariz. Ben 20 gün önce hb. dan aldım telin pili bile çıkmadı geri iade ettim. Bu gece tekrar sipariş verdim. 2.ci el garantili bu donanıma sahip tel kaç paradır. Eminim bundan ucuz değildir. Ben göz göre göre aldım. İnşaallah bundada eksik bişeyler çıkmazda hevesim kursağımda kalmaz. Unutmadan eğer int. den alırsanız, kargocu arkadaş gitmeden yanında açıp bakın. Eğer eksik çıkarsa tutanak tutturun, sonra tutturmak zor oluyor. Tutanak olmadan firma iade veya eksik aparat formunu onaylamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba...Ben 3 gün önce goldan aldım hızlı aldan..tel elime ulaştı kontrol ettiğim de vida yerleri oynanmıştı bende geri gönderdim paramı iade ettiler...içerisinden dock da çıkmadı. Son günlerde e reyondan alan var mı ? cihaz nası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lek

Arkadaşlar merhaba...Ben 3 gün önce goldan aldım hızlı aldan..tel elime ulaştı kontrol ettiğim de vida yerleri oynanmıştı bende geri gönderdim paramı iade ettiler...içerisinden dock da çıkmadı. Son günlerde e reyondan alan var mı ? cihaz nası

Geçmiş olsun. Hepsi kullanılmış. Bence iki kez Hb dan aldım ilkinde pil çıkmadı şimdide vidaları bozuk. Öyle bozukki bi daha açılmaz derecede. İade için son gün yarın. Neyapsam bilmiyorum. İkinci kez iade etmeyede utanıyorum Açıkçası. Telefon gerçekten güzel hızlı ama Kafam karışık. Ne yapsam acaba....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold ve hızlı alda satılanlarda dock yok o yüzden ucuz zaten size tavsiyem gidip şubeden almakta yarar var ben öyle yaptım şahsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.