Bildirim
motorola atrix aldım ama pek bilgim yok yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Android marketten indireceksin uygulamaları.ayarlar kismindan kablosus ve ağlar vardır oradan acarsın.açıkcası telefon dediğin sorarak değilde kurcalayarak öğrenilir.kimse sana burada kullanma klavuzu yazmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler programları fln buldum ama su internet olayını yapamadım. bir de ics mi ne gelicekmis onu root etmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: _whitehead_
teşekkürler programları fln buldum ama su internet olayını yapamadım. bir de ics mi ne gelicekmis onu root etmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Ayarlardan kablosuz ve ağlar a gir wifi yazar (yada kablosuz ağ bağlantısı) gir ağlar çıkınca seç kendi ev ağını bağlansın
Ayrıca motorola atrixe güncelleme olarak jelly bean gelmez onun yerine root yapıp rom kurabilirsin
Root:http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=49840989
Uygun romları googleden araştırabilirsin iyice öğrenmeden yapmanı tavsiye etmem garanti dışı kalıyor çünkü.
Hayırlı olsun bu arada güle güle kullan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: çaylak98
quote:
teşekkürler programları fln buldum ama su internet olayını yapamadım. bir de ics mi ne gelicekmis onu root etmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Ayarlardan kablosuz ve ağlar a gir wifi yazar (yada kablosuz ağ bağlantısı) gir ağlar çıkınca seç kendi ev ağını bağlansın
Ayrıca motorola atrixe güncelleme olarak jelly bean gelmez onun yerine root yapıp rom kurabilirsin
Uygun romları googleden araştırabilirsin iyice öğrenmeden yapmanı tavsiye etmem garanti dışı kalıyor çünkü.
teşekkürler dostum.. bn internet derken hat üzerinden girileni kastettim ama ona da girebildim suan cok sükür
ancak youtube da videolar cok yavaş yükleniyor, hatta yüklenmiyor bazıları, bu sizde de oluyor mu diye merak ediyorum ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: çaylak98
quote:
teşekkürler dostum.. bn internet derken hat üzerinden girileni kastettim ama ona da girebildim suan cok sükür
ancak youtube da videolar cok yavaş yükleniyor, hatta yüklenmiyor bazıları, bu sizde de oluyor mu diye merak ediyorum ?
Hhahaha bende atrix yok ama bayramdan sonra allahın izniyle alacağım hb den
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
internet uzerınden vıdeo ızleyeceksen genıs bant ınternet lazım sana.
1.telefonun cekım gucu bulundugun konumda iyimi ?
2.ınternet paket hızın ıyımı
3.ızlemek ıstedıgın vıdeonun kalıtesı yuksekmı
4.telefon edge üzerındenmı baglı yoksa 3g mi ona bak.
5.bol şans -
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
5.bol şans
genis bant mı lazım. sınırsız 1 mb internet var avea
videonun kalitesi normal, cok da iyi değil.
3g olarak baglanmadı galiba, 3g flaan yazmadı çünki.çekim gücü de 2 diş falandı
kartal tarafında oturuyorum oturduğum yerle alakalı olabilir mi? güçlendirmek için ne yapabilirim -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
5.bol şans
genis bant mı lazım. sınırsız 1 mb internet var avea
videonun kalitesi normal, cok da iyi değil.
3g olarak baglanmadı galiba, 3g flaan yazmadı çünki.çekim gücü de 2 diş falandı
kartal tarafında oturuyorum oturduğum yerle alakalı olabilir mi? güçlendirmek için ne yapabilirim
oturduğun yere bi baz istasyonu diktir sen yada evini taşı şaka bi yana çekim gücünü arttırmak için elinden bir şey gelmez (bildiğim kadarıyla)
-
markete gir hocam oyunlar direk karsina cikacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X