Şimdi Ara

motorola atrix aldım ama pek bilgim yok yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefonu aldım ancak cok amatörüm programları buna nereden, nasıl yükleyeceğim? hiç android kullanmadım..

internete wifi değil de hat üzerinden nasıl bağlanabilirim? bunu da bilmiyorum..bir de oyun felan nereden kurabilirim lütfen yardımcı olun tşk

• Android marketten indireceksin uygulamaları.ayarlar kismindan kablosus ve ağlar vardır oradan acarsın.açıkcası telefon dediğin sorarak değilde kurcalayarak öğrenilir.kimse sana burada kullanma klavuzu yazmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler programları fln buldum ama su internet olayını yapamadım. bir de ics mi ne gelicekmis onu root etmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _whitehead_

teşekkürler programları fln buldum ama su internet olayını yapamadım. bir de ics mi ne gelicekmis onu root etmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Ayarlardan kablosuz ve ağlar a gir wifi yazar (yada kablosuz ağ bağlantısı) gir ağlar çıkınca seç kendi ev ağını bağlansın

Ayrıca motorola atrixe güncelleme olarak jelly bean gelmez onun yerine root yapıp rom kurabilirsin
    Root:http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=49840989
    Uygun romları googleden araştırabilirsin iyice öğrenmeden yapmanı tavsiye etmem garanti dışı kalıyor çünkü.

Hayırlı olsun bu arada güle güle kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

quote:

teşekkürler programları fln buldum ama su internet olayını yapamadım. bir de ics mi ne gelicekmis onu root etmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Ayarlardan kablosuz ve ağlar a gir wifi yazar (yada kablosuz ağ bağlantısı) gir ağlar çıkınca seç kendi ev ağını bağlansın

Ayrıca motorola atrixe güncelleme olarak jelly bean gelmez onun yerine root yapıp rom kurabilirsin
    Uygun romları googleden araştırabilirsin iyice öğrenmeden yapmanı tavsiye etmem garanti dışı kalıyor çünkü.

teşekkürler dostum.. bn internet derken hat üzerinden girileni kastettim ama ona da girebildim suan cok sükür

ancak youtube da videolar cok yavaş yükleniyor, hatta yüklenmiyor bazıları, bu sizde de oluyor mu diye merak ediyorum ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

quote:

teşekkürler dostum.. bn internet derken hat üzerinden girileni kastettim ama ona da girebildim suan cok sükür

ancak youtube da videolar cok yavaş yükleniyor, hatta yüklenmiyor bazıları, bu sizde de oluyor mu diye merak ediyorum ?

Hhahaha bende atrix yok ama bayramdan sonra allahın izniyle alacağım hb den

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• internet uzerınden vıdeo ızleyeceksen genıs bant ınternet lazım sana.
    1.telefonun cekım gucu bulundugun konumda iyimi ?
    2.ınternet paket hızın ıyımı
    3.ızlemek ıstedıgın vıdeonun kalıtesı yuksekmı
    4.telefon edge üzerındenmı baglı yoksa 3g mi ona bak.
    5.bol şans
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

internet uzerınden vıdeo ızleyeceksen genıs bant ınternet lazım sana.
    5.bol şans

genis bant mı lazım. sınırsız 1 mb internet var avea
    videonun kalitesi normal, cok da iyi değil.
    3g olarak baglanmadı galiba, 3g flaan yazmadı çünki.çekim gücü de 2 diş falandı

kartal tarafında oturuyorum oturduğum yerle alakalı olabilir mi? güçlendirmek için ne yapabilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

internet uzerınden vıdeo ızleyeceksen genıs bant ınternet lazım sana.
    5.bol şans

genis bant mı lazım. sınırsız 1 mb internet var avea
    videonun kalitesi normal, cok da iyi değil.
    3g olarak baglanmadı galiba, 3g flaan yazmadı çünki.çekim gücü de 2 diş falandı

kartal tarafında oturuyorum oturduğum yerle alakalı olabilir mi? güçlendirmek için ne yapabilirim

oturduğun yere bi baz istasyonu diktir sen yada evini taşı şaka bi yana çekim gücünü arttırmak için elinden bir şey gelmez (bildiğim kadarıyla)

• markete gir hocam oyunlar direk karsina cikacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.