Şimdi Ara

MOTOROLA ATRİX İLE BİRKAÇ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum bununla ilgili çok konu açıldı ama 15 güne Atrix alicam birkaç sorum var ..Öncelikle nette gezinirken performans videolarına baktm telefon nete girerken kastıgını gördüm özellikle yakınlastırılıp uzaklastırılırken gerçekten böyle bir kasılma var mı yoksa hiç kasmadan açiliyor mu kamera görüntüsü nasıl bununla ilgili bir kaç resim koyaiblecek varsa çok mutlu olurum iyi geceler iyi forumlar

• Bu durum, kullanılan rom un versiyonu, Kullanılan tarayıcının kalitesi, ve arka planda çalışan diğer uygulamaların kapatılığ kapatılmadığı ile çok alakalı bir durum. Yani göreceli.

En iyi sistemde bile firefoxun kastığını görmüşlüğüm var. Niye telefonlar kasmasın ki ?
  • bunda aşırı bir kasma vardı ve her açtıgım videoda bunu gördüm
  • Kasma, bende olmadı. Ben gayet performanslı kullanıyorum.
  • Peki kamera kalitesi nasıl örnek bir kaç resim ve video koyabilir misiniz en çok merak ettiklerimden biri de bu
  • Yok mu birkaç kamera fotografı koyacak
  • O kasmanın nedeni büyük ihtimal flash içeriklerinin açık olmasıdır.
  • Bilmiyorum forumdaki çoğunlukta nasıl ama videolarda öyleydi
  • Arkadaşım senin ''kasma'' derken ne kastetdiğini anladım, telefonda internette gezinirken kasma yok fakat sayfayı yukarı aşağı yaptığında, sayfaya zoom in out yaptığında Galaxy S2'de ki gibi akıcılık smoothluk yok. Çok Hafif takıla takıla zoom ve kaydırma yapıyor.
  • bende onu kastediyordum kardeş baya kasılıyordu aşağı yukarı indirrken ve yakınlastırırken..peki rica etsem telefonla çektigin birkaç resim koyabilir msn
  • Yok mu foto koyacak ya o kadar kullanıcı var
  • İşe bak bir kişiden bile yardım gelmedi
  • Biraz araştırmacı olsanız, çoktan forumda örnekleri olduğunu görürsünüz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_58414514/tm.htm
    İlk başlıkta telefonla çekilmiş örnek resimler ve videolar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.