Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler, öncelikle 1 saat önce ATRIX'lendim ben de. Ancak beni rahatsız eden bir sorun var.

Homescreen'de sayfalar arası geçiş yaparken belirgin bir lag var bende. Bu live wallpaper ve normal duvarkağıdı ile de var. Bu herkeste var mı, çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zod1jackyL

Gençler, öncelikle 1 saat önce ATRIX'lendim ben de. Ancak beni rahatsız eden bir sorun var.

Homescreen'de sayfalar arası geçiş yaparken belirgin bir lag var bende. Bu live wallpaper ve normal duvarkağıdı ile de var. Bu herkeste var mı, çözümünü bilen var mı?

Öncelikle hayırlı olsun aramıza hoşgeldin, benim telefonda söylediğin gibi bir sorun yok, sana tavsiyem marketten go lancher ex arayüzü programını indirmen, zaten kimse motorolanın motobur arayüzünü kullanmıyor
  • Defy'ın MOTOBLUR'unda pek sıkıntı yaşamıyordum ancak ATRIX 2.3.4 MOTOBLUR çok saçma olmuş. Sıcağı sıcağına custom rom alemine dalacağız gibi görünüyor :)
  • Motobulur da hoşuma gitmişti ama go bir başka güzel ayrıca MX diye bir arayüz programı var o da çok hoş değişik bir arayüz
  • Arkadaşlar hangi oyunları tavsiye edersiniz? markette çok ahım şahım bir oyun göremedim ben, dışarıdan oyun yüklemek için illa telefon rootlu mu olması lazım
  • Arkadaşlar telefonu az önce aldım, bir sorun var acil çözmem lazım.

Telefon internete bağlanıyor sorun yok ama google hesabımı ekleyemiyorum telefona, sunucu ile bağlantı kurulamadı diyor, kafayı yicem ya sorun ne olabilir?
  • Bu telefonu almayı düşünüyorum fakat çok yüksek bir SAR sorunu var, kullanıcıları eğer ilerleyen yaşlarınızda kanser olursanız bilin ki bu aletten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Bu telefonu almayı düşünüyorum fakat çok yüksek bir SAR sorunu var, kullanıcıları eğer ilerleyen yaşlarınızda kanser olursanız bilin ki bu aletten.

0.84 extreme bir SAR değeri değil. Şu argümana göre Motorola Defy kullananların (1.46) çoktan ölmüş olmaları gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

Arkadaşlar hangi oyunları tavsiye edersiniz? markette çok ahım şahım bir oyun göremedim ben, dışarıdan oyun yüklemek için illa telefon rootlu mu olması lazım

Gerek yok hocam. Genelde sağlam prodüksiyonlu oyunlar ücretli oluyor. Ücret vermek istemiyorsanız da cracklenmiş APK'lar internette mevcut. Şahsi tavsiyem Real Racing 2 ile Grand Theft Auto III tabi Atrix'in bunları kaldırabileceğini varsayarak.
  • quote:

Bu telefonu almayı düşünüyorum fakat çok yüksek bir SAR sorunu var, kullanıcıları eğer ilerleyen yaşlarınızda kanser olursanız bilin ki bu aletten.

arkadaş bilip bilmeden kaba yerlerinizden uydurmayın cihazın sar değeri 0.84 W/kg alacak insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
    taptığınız iphone 4'ün sar değeri 0.93 W/kg. ben evde atrix ve iphone 4s kullanıyorum hiç kanser felç falan geçirmedim bu arada eskiden 1.5 yıl nokia e51 kullandım 1.40 W/kg değeri vardı mutasyon falanda geçirmedim ne çok büyütüyorsunuz şu olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Arkadaşlar telefonu az önce aldım, bir sorun var acil çözmem lazım.

Telefon internete bağlanıyor sorun yok ama google hesabımı ekleyemiyorum telefona, sunucu ile bağlantı kurulamadı diyor, kafayı yicem ya sorun ne olabilir?

arkadaşlar acil
  • quote:

Arkadaşlar hangi oyunları tavsiye edersiniz? markette çok ahım şahım bir oyun göremedim ben, dışarıdan oyun yüklemek için illa telefon rootlu mu olması lazım

sana denediğim oyunların listesini yazayım gayet iyi HD oyunlardır.

*Modern combat 3
    *Shodow gun
    *shadow guardian
    *9 mm
    *GTA III
    *Real racing
    *Dead space
    *NFS Shift
    *Black strab
    *Fifa 2012
    *Nova 2
    ......
  • quote:

quote:

Arkadaşlar telefonu az önce aldım, bir sorun var acil çözmem lazım.

arkadaşlar acil

tamamdır sorun halledildi çok şukur oh bee

Bu telefon resmen bir harika bayıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 25 Şubat 2012; 17:40:41 >

• Bende aynı üründen kullanıyodum , gayet iyi

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ►
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

sana denediğim oyunların listesini yazayım gayet iyi HD oyunlardır.

*Modern combat 3
    *Shodow gun
    *shadow guardian
    *9 mm
    *GTA III
    *Real racing
    *Dead space
    *NFS Shift
    *Black strab
    *Fifa 2012
    *Nova 2
    ......

Arkadaşım bende wifi yok apk ları indiriyorum ama sd leri nerden bulabilirim pm den veya buradan bilgilendirsen sevinirim.
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar birazdan siparişi vericem ama vermeden emin olmak
    için bir şey sormak istiyorum Motorola Atrix ile Amerika versiyonu Atrix 4G arasındaki
    tek fark 4G midir? 4G dışında başka bir değişikliği var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ASiLKaN88

quote:

Ben de almak istiyorum, Ankara'da yaşıyorum hangi TİM'de satılıyor bilen var mı?

kardeşim 2 gün önce kızılay, necatibey, meşrutiyet, mithatpaşa alt üst ettim yaklaşık 15 TİM gezdim:D yarısının telefondan haberi yok, ben anlattıkça, özelliklerini saydıkça ağızları gitgide açılarak dinliyorlar:) kalan yarının yarısı bana başka cihaz tavsiye ediyor, yok droid yok neo bişeyler sayıp duruyorlar:) en son kalan bilinçli çeyrek de 1-2 hafta içinde TİM'lere dağıtılacağını söyledi..

Ben bir tek Balıkçıoğlu iş hanında bir telefoncuda bulabildim cihazı, orada da iki tane yurtdışı att 4g vardı ikinci el, rica ettim açtım birini birkaç dakika kurcaladım.. şu vakte kadar elime aldığım alacağım bu oldu:)

Çok sağ olun yazdığınız için, aynısını yapmaktan kurtardınız beni. 1-2 hafta içinde dağıtılırsa alacağım bakalım, apple dokunmatiğiyle karşılaştırıldığında nasıl çok merak ediyorum ama, ipod touch kullandım 2 yıl boyunca, şimdi o kadar para verip 2 yıllık müzikçalar kalitesinde dokunmatikle karşılaşmazsam hayal kırıklığına uğrayabilirim.

ben 1.5 yıldır iphone 3g kullandım, şimdi atrixe geçiyorum aynı şekilde bir kuşku var içimde ekranın yeterli gelmeyeceği yönünde, bir iphone4 veya touch4 kalitesinde olmadığı aşikar ama 3gden de kötü değil bunu biliyorum, dokunmatik hassasiyeti yerinde.. alışmak sorun olmayacaktır, cihazın tek kusuru ekranı o da bu özelliklerdin yanında hiç dikkatimi çekmiyor zaten:)

SAR problemi yok ayrıca bu cihazda, 4g almadım özellikle bunu düşündüğüm için, türkiyede satılan cihazın SAR değeri iphone4'ten daha az..

• dokunmatiği inanılmaz hassas ve bu çok hoşuma gitti doğrusu, iphonme 3gs yanında çok sönük kalıyor zaten. ekran kalitesi çok hoşuma gitti, çözünürlüğün ve ppi yüksekliğin hakkını veriyor. Yaklaşık 3 saattir elimden düşüremiyorum ne bir kasma ne de bir donma yaptı her şeyi tık tık alıyor hızlı ve şahane bir telefon.

Galaxy ace hezimetinden sonra çok iyi geldi yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelkowan

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar birazdan siparişi vericem ama vermeden emin olmak
    için bir şey sormak istiyorum Motorola Atrix ile Amerika versiyonu Atrix 4G arasındaki
    tek fark 4G midir? 4G dışında başka bir değişikliği var mı?

şimdiden hayırlı olsun hocam, pişman olmayacağın bir karar almışsın:)

evet hemen hemen tek fark bağlantı hızı. 4g'nin teorikte 14.4 mbps hızı var, ne zaman bizim ülkeyi vurur o piyango Allah bilir:)

bir de çok konuşulan SAR değeri farkı, 4g modelinin sar değeri yüksek..

yine bildiğim kadarıyla yeni romlar olsun güncellemeler olsun öncelikle ABD'de kullanılan 4g modeline çıkıyormuş, ICS de öncelikle 4g'ye sonra uluslararası model için çıkacakmış..
  • Acaba aranızda live wallpaper kullanıldığında geçişlerde az da olsa lag hisseden var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waenduir -- 25 Şubat 2012; 20:53:11 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.