Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: xgd

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Bende 2 haftalık bir atrix kullanıcısıyım, alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Sorularınızı yöneltebilirsiniz. Benim 2 sorum var biri galiba benim makinaya özel.
    1- Telefonun ekranı kapanınca volume tuşları ile uyandırmanın root atmadan farklı rom yüklemeden bir çözümünü bulabilir miyiz? Her defasında arkadaki tuşa basmak bir süre sonra sizin de moralinizi bozabilir.
    2- Telefon şarjdayken yada bilgisayara bağlıyken (HDMI da sıkıntı yok) dokunmatik sorunu oluyor. Kullanımı çok etkileyecek olmasa dahi sanki elektrik kaçağı var ve parmaklarınızın ucundaki elektriği normal kullanımına göre daha kötü algılıyor. Buna dikkat eder misiniz bundan sonra? Çok ince bir fark bu bahsettiğim. Aynı sorunları olan varsa bu bir kronik sorun, yoksa benim cihaza özel bir sorun olmuş olacak.

hocam şimdi test ettim usb ve pirizden şarj ile denedim herhangi bir algılamama sorunu yok. değişim isteyin isterseniz.

Değiştirilecek kadar bir sorun değil, farkında bile olunmuyor bazen. 2 hafta telefonsuz kaldığıma değmez. Tek merak ettiğim sorunun kronik olup olmadığıydı, teşekkürler denediğin için.

aşırı olmadıktan sonra bencede pek sorun olacak bir durum değil birde imkanınız varsa başka şarj ile denermisiniz.

Başka şarj aleti yok elimde ama akımla ilgili bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Salondaki soba bağlı çoklu prizde farkedip, odadaki müsait prizde farkedemememin nedeni bu olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgd -- 26 Şubat 2012; 17:09:06 >

• Arkadaslar bu cihazla goruntulu konusmayi kullanan oldu mu,sebeke uzerinden olmasi onemli degil marketteki programlarla da olabilir.Cihaz 1ghz hizinda ama hizi artirabilecek romlar var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxilla1

Arkadaslar bu cihazla goruntulu konusmayi kullanan oldu mu,sebeke uzerinden olmasi onemli degil marketteki programlarla da olabilir.Cihaz 1ghz hizinda ama hizi artirabilecek romlar var mi?

1.5 ghz'e kadar olan romlar var xda sitesinden atrix bölümünden araştırabilirsin.
    görüntülü konuşma yapacağınız programlar fring, skype, google talk, vs. ama iki cihazdada aynı program yüklü olması lazım.
  • quote:

Arkadaslar bu cihazla goruntulu konusmayi kullanan oldu mu,sebeke uzerinden olmasi onemli degil marketteki programlarla da olabilir.Cihaz 1ghz hizinda ama hizi artirabilecek romlar var mi?

Görüntülü görüşmeyi google talk üzerinden denedim, sorunsuz gayet iyi çalışıyor 2 kamerayla da. hız aşırtma yapanlar da mevcut farklı romlarla ve programlarla, o konuda daha meraklı ve bilgi sahibi bir arkadaş yardım edebilir.
  • xdadaki romlarin Turkiyeden satisli cihazlara uygun olmadigi soyleniyordu.

• quote:

xdadaki romlarin Turkiyeden satisli cihazlara uygun olmadigi soyleniyordu.

Yok öyle birşey.
  • Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler,Atrix ile Galaxy R arasinda kaldim

• quote:

Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler,Atrix ile Galaxy R arasinda kaldim

Galaxy R ile fiyat olarak karşılaştırabilecek bir telefon olduğunu sanmıyorum atrix'in. Fakat donanım olarak kıyaslanabiliyor :)
  • quote:

quote:

Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler,Atrix ile Galaxy R arasinda kaldim

Galaxy R ile fiyat olarak karşılaştırabilecek bir telefon olduğunu sanmıyorum atrix'in. Fakat donanım olarak kıyaslanabiliyor :)

işlemci gpu ram olarak aynı cihazlar kameralarda aynı 5mp ikiside 720p video kaydı var galaxy r 480x800 atrix 540x960 boyut olarak galaxy r en ve boyda daha uzun buna karşılık atrix daha kalın samsung galaxy r 3g üzerinden görüntülü görüşme var atrix yok ikiside android 2.3 ikiside bu yıl içerisinde ics gündellemesi alacak. durum böyle iken fiyatlar çok fark ediyor. atrix 850TL galaxy r 1200TL-1300TL.

• Fiyat olarak kiyaslanamaz tabi,ayni ozellikler ama fiyat daha iyi.Benim icin onemli olan goruntulu konusma ve incelik.Atrixte vga on kamera var ve kalin bir cihaz ama ele iyi otuyorsa bu kalinlik hissedilmeyebilir,mesela htc sensantionda kalin ama elime alinca tam oturuyor ve kalinlik pek hissedilmiyor,atrixi hic elime alamadim.Vga on kamera gorusme kalitesi cok mu kotu olur bilemiyorum cunku goruntulu konusma benim icin onemli,R de on kamera sanirim 2 mp di.Galaxy R de atrixe oranla uzun bir cihaz ama daha ince.Birde benim icim custom rom onemli,galaxy r de bir iki tane var ama atrix bu konuda daha iyi,tabi xda daki romlar uygunsa cok daha iyi.Diger bir nokta da daha onceki yazilanlara baktigimda sanki atrix de ust surumden alt surume gecince brick olma ihtimali faha fazla gibi geldi bana,tabi ben yanlis anlamis olablirim.Tum androidlerde brick olma ihtimali vardir hatta daha once bir cihazimi bende brick yaptim ama bu risk atrixde daha riskli gibi bir anlatim ortaya cikti.
  • Screenshot UX Programı ile tasarımlarınızı gösterebilirsiniz.

Şu anda üzerinde uğraşıyorum;

GO Launcher EX kullandım çeşitli tema ve arkaplanlar var ikonları değiştirmedim.3 sayfayı uygun gördüm yer sıkıntısı henüz olmadığı için.

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ►

N.o.v.a 2 ve Fifa 12 için çalışan apk arıyorum elinde olan yada link verebilecek olan varmı PM ile?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Screenshot UX Programı ile tasarımlarınızı gösterebilirsiniz.

Şu anda üzerinde uğraşıyorum;

GO Launcher EX kullandım çeşitli tema ve arkaplanlar var ikonları değiştirmedim.3 sayfayı uygun gördüm yer sıkıntısı henüz olmadığı için.

N.o.v.a 2 ve Fifa 12 için çalışan apk arıyorum elinde olan yada link verebilecek olan varmı PM ile?

Aynı yazılımı ben de indirdim. Ekrandaki geçişler hızlandı fakat live wallpaper kullandığımda gözle görülür bir yavaşlama oluyor. Özellikle menüde gezinirken. Sormak istediğim menünün arka planını eskisi gibi sadece siyah olarak bırakmak mümkün mü?

• quote:

quote:

Yok öyle birşey.

Yok oyle birsey derken? Daha dun atrix 4g icin olan gingermod 9'u yukledim, kullaniyorum...

• Ya arkadaşlar benim soruna bir cevap alamadım ama siz bluetooth üzerinden dosya gönderip alma yapabiliyor musunuz?

Ben hangi cihazla denediysem olmadı ne telefon ne de biligisayar

Bir dener misiniz lütfen bilgisayardan telefona dosya aktarımı yapabiliryor musunuz?

NOT: Orjinal rom kullanıyorum, root vs ekstra hiç bir şey yapmadım
  • quote:

Bende 2 haftalık bir atrix kullanıcısıyım, alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Sorularınızı yöneltebilirsiniz. Benim 2 sorum var biri galiba benim makinaya özel.
    1- Telefonun ekranı kapanınca volume tuşları ile uyandırmanın root atmadan farklı rom yüklemeden bir çözümünü bulabilir miyiz? Her defasında arkadaki tuşa basmak bir süre sonra sizin de moralinizi bozabilir.
    2- Telefon şarjdayken yada bilgisayara bağlıyken (HDMI da sıkıntı yok) dokunmatik sorunu oluyor. Kullanımı çok etkileyecek olmasa dahi sanki elektrik kaçağı var ve parmaklarınızın ucundaki elektriği normal kullanımına göre daha kötü algılıyor. Buna dikkat eder misiniz bundan sonra? Çok ince bir fark bu bahsettiğim. Aynı sorunları olan varsa bu bir kronik sorun, yoksa benim cihaza özel bir sorun olmuş olacak.

Başkaları da yazmış. Ekranı kilidini açmak gerçekten zor mu ? Mesela tek elle açılabilir mi ? Araba kullanırken açılabilir mi ?

• 4g modelini bende yeni aldım ve şimdiye kadar kullandığım telefonların arasında en iyisi diyebilirim. Her türlü yardımları elimden geldiğince yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

quote:

quote:

Yok öyle birşey.

Yok oyle birsey derken? Daha dun atrix 4g icin olan gingermod 9'u yukledim, kullaniyorum...

Cihazinizi Turkiyeden mi satin aldiniz,yani turkcell,hizlial,hepsiburada.com gibi.Eger xdadaki atrix 4g icin yazilam romlar bu cihaza uygunsa baya bir custom rom var demektir

• Benide ekleyin ATRIX & 8GB SANDISK & ROOT
  • gözüme çarpan soruları cevaplayım

1-) ekran kilidini açmak için üstteki yer alışılmış bir yer değil, ama bir hafta sonra çok rahat kullanabiliyorsunuz, araba kullanırken bile sıkıntı yaşamazsınız

2-) bluetooth olayında ne hatası veriyor? cihazı "görünür yapma"yı unutmuyorsunuz değil mi?

3-) ısınma sorunu var diyenler için, arkadaşlar çift çekirdekli işlemci ve adanmış grafik işlemcisi olan bir telefondan bahsediyoruz, ısınma ELBET olacak,

ben pdateknolojiden güzel bir kılıf satın aldım, ısıyı hiç hissetmiyorum

4-) nasıl bir önyargı olduysa insanlarda herkes SAR değerinden bahsedip vazgeçtiğinden bahsediyor, ALMAYIN ARKADAŞLAR ALMAYIN, en azından atrix sahipleri özel kalırlar...

Türkiyeye gelen atrix 4glerin sar değeri 0.84, maksimum yükte 0.93/kgdır! hiçkimse endişelenmesin çoğu telefonun altında (övülen iphonelardan da düşük değerler bunlar)
    bugün forumdan bir arkadaştan logitech klavye satın aldım bluetooth, artık ikinci bir laptopum var diyebilirim! muhteşem birşey;)

şimdi tek kalan hdmi hack ile televizyona bağlayabilmek, ki sanırım ilk denememde birşeyleri yanlış yaptım baştan sıfır rom yükleyip deneyeceğim tekrar ;)

• 10 gün oldu alalı pil ömrü bile harıka. gameloft oyunlarının çoğunu kurdum, problemsiz çalışmakta.
    '
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.