Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxilla1

Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler,Atrix ile Galaxy R arasinda kaldim

bende iki telefon arasında kalmıştım, fakat atrix aldim fiyat farkı çok, arkadaşlar çok güzel açıklamışlar, karar senin
  • Orjinal yazılım hakkında:

1. Evinizdeki modemin SSID si (ismi) farklı karakterlerden içeriyorsa( _ gibi) modemi görmüyor.
    2. Cihaz birazcık ısınıyor. Doğru. Önceki tlf. 5800 dı ama ona yüklenince oda ısınıyordu. Bence abartılcak birşey değil.
    3. Yazılımda wifi vs kapattım. 2G seçebildim. Ama istemeden internete bağlanmasını engelleyemedim.(2G,3G için) Bunu bulabilen oldumu??
    4. Bence tlf. rootlamak için şimdilik neden yok. Belki ileride ICS stabil çıkarsa düşünülebilir. Gerçi 3. çeyrekte motorola da çıkaracağını belirtmiş. Bize anca sonbaharda gelir heralde.
    5. Cihazın pili güçlü ama ekranı ve işlemci+Gpu da fazlaca şarj yiyor. Oyun internet vs ile 1 günde bitiyor. Stby henüz denemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

Orjinal yazılım hakkında:

1. Evinizdeki modemin SSID si (ismi) farklı karakterlerden içeriyorsa( _ gibi) modemi görmüyor.
    2. Cihaz birazcık ısınıyor. Doğru. Önceki tlf. 5800 dı ama ona yüklenince oda ısınıyordu. Bence abartılcak birşey değil.
    3. Yazılımda wifi vs kapattım. 2G seçebildim. Ama istemeden internete bağlanmasını engelleyemedim.(2G,3G için) Bunu bulabilen oldumu??
    4. Bence tlf. rootlamak için şimdilik neden yok. Belki ileride ICS stabil çıkarsa düşünülebilir. Gerçi 3. çeyrekte motorola da çıkaracağını belirtmiş. Bize anca sonbaharda gelir heralde.
    5. Cihazın pili güçlü ama ekranı ve işlemci+Gpu da fazlaca şarj yiyor. Oyun internet vs ile 1 günde bitiyor. Stby henüz denemedim.

3- Ayarlar --> Pil ve veri yönetiminden veri tasarrufu etkin olmalı.
    Veri gönderiminde de veri dolaşımı etkin olmayacak. Altındaki de etkin olmazsa hiç nete giremezsin.

Benim kablosuz sürekli açık okulda da evde de kablosuz bağlantım var dışarıda da yukarıda ki ayarların tersini uyguladım

rahatlıkla 3G den veri indiriyorum (AVEA 19luk tarife 1 Gb net sağolsun.).

• quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

Orjinal yazılım hakkında:

3- Ayarlar --> Pil ve veri yönetiminden veri tasarrufu etkin olmalı.
    Veri gönderiminde de veri dolaşımı etkin olmayacak. Altındaki de etkin olmazsa hiç nete giremezsin.

Benim kablosuz sürekli açık okulda da evde de kablosuz bağlantım var dışarıda da yukarıda ki ayarların tersini uyguladım

rahatlıkla 3G den veri indiriyorum (AVEA 19luk tarife 1 Gb net sağolsun.).

Bu menuyu yeni gördüm teşekkürler.
    Veri tasarrufu : Tarayıcı galeri market eposta indirmelerini wifi ağa bağalanana kadar iptal ediyor. İnetnet açık kalıyor.

Pil ve internet tasarufu için Veri gönderimi altından Veri- etkin seçeneğini kaldırmak gerekiyormuş ...

(Bu menü sadece pil ayarları gibi görünüyordu :p )

• Arkadaslar bluetooth klavye mause baglama nasil oluyor, cihazin rootlu mu olmasi gerekli. Root gerekmiyorsa bilen biri nasil olacagini tarif edebilirmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilusa -- 27 Şubat 2012; 8:21:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

gözüme çarpan soruları cevaplayım

1-) ekran kilidini açmak için üstteki yer alışılmış bir yer değil, ama bir hafta sonra çok rahat kullanabiliyorsunuz, araba kullanırken bile sıkıntı yaşamazsınız

2-) bluetooth olayında ne hatası veriyor? cihazı "görünür yapma"yı unutmuyorsunuz değil mi?

3-) ısınma sorunu var diyenler için, arkadaşlar çift çekirdekli işlemci ve adanmış grafik işlemcisi olan bir telefondan bahsediyoruz, ısınma ELBET olacak,

ben pdateknolojiden güzel bir kılıf satın aldım, ısıyı hiç hissetmiyorum

4-) nasıl bir önyargı olduysa insanlarda herkes SAR değerinden bahsedip vazgeçtiğinden bahsediyor, ALMAYIN ARKADAŞLAR ALMAYIN, en azından atrix sahipleri özel kalırlar...

Türkiyeye gelen atrix 4glerin sar değeri 0.84, maksimum yükte 0.93/kgdır! hiçkimse endişelenmesin çoğu telefonun altında (övülen iphonelardan da düşük değerler bunlar)
    bugün forumdan bir arkadaştan logitech klavye satın aldım bluetooth, artık ikinci bir laptopum var diyebilirim! muhteşem birşey;)

şimdi tek kalan hdmi hack ile televizyona bağlayabilmek, ki sanırım ilk denememde birşeyleri yanlış yaptım baştan sıfır rom yükleyip deneyeceğim tekrar ;)

hocam rom yüklemenize gerek yok root yaptı iseniz nebtop_0.5.apk programını yükleyin sonra gerekli izini verin yüklenen nebtop programını açın oradan load seçeneğini tıklayın hdmi bağlayın karşınıza hdmi bağlantı listesi gelecek oradan webtop seçin bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

quote:

Orijinalden alıntı: xgd

quote:

Orijinalden alıntı: maxilla1

xdadaki romlarin Turkiyeden satisli cihazlara uygun olmadigi soyleniyordu.

Yok öyle birşey.

Yok oyle birsey derken? Daha dun atrix 4g icin olan gingermod 9'u yukledim, kullaniyorum...

Kullanabilmeniz, 4g icin cikmis romlara atrix in uygun oldugunu gosterir zaten. Beni yanlis anladin galiba
  • quote:

1-) ekran kilidini açmak için üstteki yer alışılmış bir yer değil, ama bir hafta sonra çok rahat kullanabiliyorsunuz, araba kullanırken bile sıkıntı yaşamazsınız

2-) bluetooth olayında ne hatası veriyor? cihazı "görünür yapma"yı unutmuyorsunuz değil mi?

3-) ısınma sorunu var diyenler için, arkadaşlar çift çekirdekli işlemci ve adanmış grafik işlemcisi olan bir telefondan bahsediyoruz, ısınma ELBET olacak,

4-) nasıl bir önyargı olduysa insanlarda herkes SAR değerinden bahsedip vazgeçtiğinden bahsediyor, ALMAYIN ARKADAŞLAR ALMAYIN, en azından atrix sahipleri özel kalırlar...

Türkiyeye gelen atrix 4glerin sar değeri 0.84, maksimum yükte 0.93/kgdır! hiçkimse endişelenmesin çoğu telefonun altında (övülen iphonelardan da düşük değerler bunlar)
    bugün forumdan bir arkadaştan logitech klavye satın aldım bluetooth, artık ikinci bir laptopum var diyebilirim! muhteşem birşey;)

şimdi tek kalan hdmi hack ile televizyona bağlayabilmek, ki sanırım ilk denememde birşeyleri yanlış yaptım baştan sıfır rom yükleyip deneyeceğim tekrar ;)

Hocam klavye ile yazmak icin bos alana tikladiginizda, ekran klavyesi de acilip ekrani gasp ediyor mu? Etmiyor ise bir laptop hazzi verebilir ve bende almak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

yok hocam ya onu unuturmuyum, ya cihazı görüyor, hatta "dosya gönderiliyor" yazısı bile çıkıyor ama tam dosyayo gönderirken bağlantı kopuyor ne hikmetse. Ayrıca bugün bir şey daha dikkati mi çekti. Normalde dosya yöneticisinden telefonun içinde bulunan .apk dosyalarını seçenekler-paylaş yolu ile bluetooth üzerinden gönderilebiliyor normalde diğer android telefonlarda.

Ama bu telefonda dosya yöneticisi seçeneklerinde paylaşma menüsünde .apk dosyaları için bluetooth yok! her neyse onu geçtim çok da önemli değil ama başka telefonlardan bluetooth transferi yapamıyorm

Bluetooth üzerinden dosya transferi yapabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 27 Şubat 2012; 10:14:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xgd

quote:

Hocam klavye ile yazmak icin bos alana tikladiginizda, ekran klavyesi de acilip ekrani gasp ediyor mu? Etmiyor ise bir laptop hazzi verebilir ve bende almak isterim.

Hocam ben denedim ekranda sanal klavye çıkmıyor. ama almışken bulunabilirse klavye mouse set olarak alınsa daha hoş olur webtop yükleyince çok hoş oluyor.

• Öncelikle bende Atrix'e talibim. Ama o kadar çok bilgi okudum ki insanın kafası karışmaması mümkün değil , öncelikle forum kuran arkadaşımızda bir tanıtım videosu istesem ayıp olur mu. Bu atrix alıcak arkadaşlara ve bana çok yardımcı olurdu. Telefonu orjinal haliyle kullanımı halinde yeterliliği nasıldır.Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • Biraz geciksem de, başlık hayırlı olsun.
    Ben de telefonu yeni aldım ve şu an şarj olmakta. Kullanmak için sabırsızlanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Beyler normalde ücretli olan kaliteli oyunların apk'larını forumda paylaşmak yasakmı?Diğer telefonların konularında paylaşıldığını gördüm eğer yasak değilse ilk sayfaya en bomba oyunların bulunduğu derlemenin linkini ekleyeceğim.(Sadece apk dosyası şeklinde,sd için telefondan indirme yapacaksınız.)

Yapalim kardesim neden yasak olsun.. Hem oyun hem program paylasirsan super olur
  • benim kesinlikle batarya kalibrasyonu yapmam lazım, sabah 7'de telefonu açtım şu dakikaya kadar sadece toplasam 10dk internete girdim onun dışında ne konuşma ne başka birşey yaptım, bütün veri akışı kapalı, wifi, gps yani batarya yiyecek bütün fonksiyonlar kapalı olmasına rağmen şu an kapasite %40:S

bataryanın max değeri 4200mv ancak gösterge %10'da iken 3600-3650 civarı gösteriyor sanırım tam kapasite çalışamıyor bu yüzden.
    Kalibrasyon işine gireceğim ama anlamadığım birkaç nokta var

1- custom recovery kurulu olması ne demek?
    2-jug5ernauts Cwm battery fix dosyasını telefon hafızası kök dizine kopyalamak ne demek?
    3-Install from zip file deyip jug6ernaut's CWM battery fix dosyasını flashlayın ne demek?
    4-Advanced menüsünden Wipe battery stats yapın ve reboot edin ne demek?

bütün bunlar
    motomodtr.forumcommunity.net
    Atrix Batarya Kalibrasyon rehberi - ATRIX 4G™, ATRIX™ MB860
    http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=48937257
    anlatımdan anlayamadığım noktalar, ayrıca "jug5ernauts Cwm battery fix" dosyasını bulamadım oradaki link kırık, bu dosya elinde olan varsa buraya yükleyebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

hocam rom yüklemenize gerek yok root yaptı iseniz nebtop_0.5.apk programını yükleyin sonra gerekli izini verin yüklenen nebtop programını açın oradan load seçeneğini tıklayın hdmi bağlayın karşınıza hdmi bağlantı listesi gelecek oradan webtop seçin bu kadar.

Ben birşeyleri yanlış yaptım o yüzden sıfır olsun istiyorum o yüzden rom u baştan yükleyeceğim

Klavye kullanmak istediğinde birşey çıkmıyor sadece yazıyorsun diye hatırlıyorum anma akşam bakıp tam söylerim

yarın hdmi i su nebtopla denemek istiyorum olmazsa baştan rom yükleyeceğim

Gelişmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 27 Şubat 2012; 13:24:30 >

• Sabah evden çıkmadan 7 de şarjdan çıkardım, iş yerindeyim ve şu saate kadar asphalt 6 HD ve fruit ninja THD oyunlarını oynadım sürekli, attığım mesajları da saymıyorum, şu anda şarj %60 da. Gayet iyi bence bu kadar oyun oynama ve mesaj çekmeyle bataryası bekleneni veriyor.

Eski telefonum galaxy ace olsa çöktan dibine inerdi bu kadar kurcalamayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahoge

benim kesinlikle batarya kalibrasyonu yapmam lazım, sabah 7'de telefonu açtım şu dakikaya kadar sadece toplasam 10dk internete girdim onun dışında ne konuşma ne başka birşey yaptım, bütün veri akışı kapalı, wifi, gps yani batarya yiyecek bütün fonksiyonlar kapalı olmasına rağmen şu an kapasite %40:S

bataryanın max değeri 4200mv ancak gösterge %10'da iken 3600-3650 civarı gösteriyor sanırım tam kapasite çalışamıyor bu yüzden.
    Kalibrasyon işine gireceğim ama anlamadığım birkaç nokta var

1- custom recovery kurulu olması ne demek?
    2-jug5ernauts Cwm battery fix dosyasını telefon hafızası kök dizine kopyalamak ne demek?
    3-Install from zip file deyip jug6ernaut's CWM battery fix dosyasını flashlayın ne demek?
    4-Advanced menüsünden Wipe battery stats yapın ve reboot edin ne demek?

bütün bunlar
    motomodtr.forumcommunity.net
    Atrix Batarya Kalibrasyon rehberi - ATRIX 4G™, ATRIX™ MB860
    http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=48937257
    anlatımdan anlayamadığım noktalar, ayrıca "jug5ernauts Cwm battery fix" dosyasını bulamadım oradaki link kırık, bu dosya elinde olan varsa buraya yükleyebilir mi?

Atrix Batarya Kalibrasyon Rehberi

jug5ernauts Cwm battery fix linki

arkadaşlar atrix siparişim yarın geliyor bundan sonra yerim burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyon80 -- 27 Şubat 2012; 13:55:43 >

• Bu telefonun hdmi kablosunu nereden temin edebiliriz sivasta yaşıyoyorum öneride bulunursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkod58

Bu telefonun hdmi kablosunu nereden temin edebiliriz sivasta yaşıyoyorum öneride bulunursanız sevinirim.

niye kutudan çıkmadımıı?
  • Çıkmasına çıktıda yolda düşürmüş olmalıyım şimdi kayıp.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.