Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun ses kalitesi nasıldır biraz bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WriterHuman

Telefonun ses kalitesi nasıldır biraz bilgi verebilir misiniz?

hoparlarö güçlü degil ama ses temiz ve net çıkıyor hoparlör olsun kulaklıgı olsun telefon görüşmelerindeki ses olsun iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

hoparlarö güçlü degil ama ses temiz ve net çıkıyor hoparlör olsun kulaklıgı olsun telefon görüşmelerindeki ses olsun iyi

valla kız arkadaşım aradığı zaman çalsın diye bir melodi seçtim ortalığı dağıtıyor, eğer mp3 dosyası olarak bulabilirsem burada paylaşırım

sony ericsson xperia x10a nazaran 3 kat daha güçlü ve kaliteli diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

valla kız arkadaşım aradığı zaman çalsın diye bir melodi seçtim ortalığı dağıtıyor, eğer mp3 dosyası olarak bulabilirsem burada paylaşırım

sony ericsson xperia x10a nazaran 3 kat daha güçlü ve kaliteli diyebilirim

Teşekkürler cevaplarınız için. Bu telefonu en yakın zamanda edineceğim umarım

• hoparlörü oldukça güçlü buna emin olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada kamerası ile ilgili örnek isteyenler için crop edilmiş olsa da bir fikir verecektir

florasan ışığında çekilmiş fotolar

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ►

• quote:

Orijinalden alıntı: maxilla1

quote:

Orijinalden alıntı: adigehalil

quote:

Orijinalden alıntı: xgd

quote:

Orijinalden alıntı: maxilla1

xdadaki romlarin Turkiyeden satisli cihazlara uygun olmadigi soyleniyordu.

Yok öyle birşey.

Yok oyle birsey derken? Daha dun atrix 4g icin olan gingermod 9'u yukledim, kullaniyorum...

Cihazinizi Turkiyeden mi satin aldiniz,yani turkcell,hizlial,hepsiburada.com gibi.Eger xdadaki atrix 4g icin yazilam romlar bu cihaza uygunsa baya bir custom rom var demektir

Alayı yükleniyor arkadaşlar romdan roma atlıyorum Bizim cihazların sadece farkı ROOT ve bootlader açmasında farklı yöntem uygulanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 28 Şubat 2012; 1:37:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

bu arada kamerası ile ilgili örnek isteyenler için crop edilmiş olsa da bir fikir verecektir

florasan ışığında çekilmiş fotolar

Dostum fotoğraftaki kılıf atrix için kemere takılan model kılıfmı, eğer öyleyse bende arıyorum ama bulamıyorum nerden aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

hoparlörü oldukça güçlü buna emin olabilirsiniz.

Kulaklikta muzik dinlemekte çok kaliteli ses veriyor

• Arkadaslar 2.3.4 yuklu turkce inceleme videosu var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

quote:

hoparlörü oldukça güçlü buna emin olabilirsiniz.

Kulaklikta muzik dinlemekte çok kaliteli ses veriyor

aynen elimde ipod nano var. motorola atrix çok daha iyi ses veriyor.(hem yükseklik hem ayrıntı olarak)
  • Beyler N.o.v.a 2 ve Fifa 12 için çalışan apk arıyorum PM atabilecek olan varmı?
  • forum.mobilism.org
    Game Releases by Category | Mobilism
    http://forum.mobilism.org/viewforum.php?f=409

Buradan oyun bulabilirsiniz İlk crackler burda yayınlanıyor.(Market militia)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 28 Şubat 2012; 14:43:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Telefona kılıf ve ekran koruması alanlar tavsiyede bulunabilirlermi ne tür bir ürün kullanıyorsunuz?

Pdateknoloji diye bir sitede kilif satiliyordu. Atrix kilif diye aratirsan karsina cikacaktir. S desenli olani tavsiye ederim, şık ve kullanisli.
    Ekran koruyucu henuz ben de bulamadim

aynı sitede yine aynalı ekran koruyu var... telefonun ekran kalayıken ayna oluyor.. ben aldım birkaç saat içinde elimde olacak... o sitee baya şey var...??

Acaba bu TV ye bağlama paratını falan nerede bulabiliriz..?
  • ya birde benim kafama da bişey takıldı. bu ana ekran var ya hani, 7 tane ana ekran sayfası var bu sayfalardan bir kaç tanesini kapatmak istiyorum ama bir türlü beceremedim.

acaba bu orjinal romda ana ekran sayfalarını istediğimiz gibi düzenleyemiyormuyuz yav acayip kafama takıldı şimdi

7 tane ekrandan 2 3 tanesini kapatmak istiyorum ama olmuyor ne yaptiysam. home tusuna basinca hepsini bir arada görüyorum ama bitanesinin üzerine basinca hemen o ekrana geciyor? ??

• quote:

ya birde benim kafama da bişey takıldı. bu ana ekran var ya hani, 7 tane ana ekran sayfası var bu sayfalardan bir kaç tanesini kapatmak istiyorum ama bir türlü beceremedim.

acaba bu orjinal romda ana ekran sayfalarını istediğimiz gibi düzenleyemiyormuyuz yav acayip kafama takıldı şimdi

7 tane ekrandan 2 3 tanesini kapatmak istiyorum ama olmuyor ne yaptiysam. home tusuna basinca hepsini bir arada görüyorum ama bitanesinin üzerine basinca hemen o ekrana geciyor? ??

Hocam hiç uğraşma orijinal görüntü ile marketten go launcher diye arat ilk çıkan programı kur telefonu yeniden keşfet

harika bir program teli tam olarak istediğin gibi sıfırdan görüntü olarak özelleştiriyorsun içinde bir dünya eklenti daha var

widgetleride çok kullanışlı kesinlikle yükle teline ben o 7 ekranı 9 a çıkardım :) bazı widgetleri tam sayfa yaptım çok harika oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

ya birde benim kafama da bişey takıldı. bu ana ekran var ya hani, 7 tane ana ekran sayfası var bu sayfalardan bir kaç tanesini kapatmak istiyorum ama bir türlü beceremedim.

Hocam hiç uğraşma orijinal görüntü ile marketten go launcher diye arat ilk çıkan programı kur telefonu yeniden keşfet

harika bir program teli tam olarak istediğin gibi sıfırdan görüntü olarak özelleştiriyorsun içinde bir dünya eklenti daha var

widgetleride çok kullanışlı kesinlikle yükle teline ben o 7 ekranı 9 a çıkardım :) bazı widgetleri tam sayfa yaptım çok harika oldu.

Ya o pogramı biliyorum ama benim için gerek yok ben öyle ana ekranda aşırı kalabalıklığı sevmiyorum ondan dolayı sordum. Yani orjinalindeki 7 ekranı 2-3 ekrana düşürmem lazım ama bir türlü bulamadım

• motoblur'da ekran silme olayı yok maalesef.
  • quote:

Ya arkadaşlar benim soruna bir cevap alamadım ama siz bluetooth üzerinden dosya gönderip alma yapabiliyor musunuz?

Ben hangi cihazla denediysem olmadı ne telefon ne de biligisayar

Bir dener misiniz lütfen bilgisayardan telefona dosya aktarımı yapabiliryor musunuz?

NOT: Orjinal rom kullanıyorum, root vs ekstra hiç bir şey yapmadım

hocam bende herhangii bir sorun yok çektiğim resimleri bilgisayara bluetoot ilgönderdim yine başka bir elefondanda alıp gönderme yaptım ayarlarda telefonu görünür yapmayı unutma sadece 120 sn görünür kalıyor bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkod58

Bu telefonun hdmi kablosunu nereden temin edebiliriz sivasta yaşıyoyorum öneride bulunursanız sevinirim.

sahibin d en. c o m da var arama yaptır atrix diye çıkıyor sanırım 16 tl civarında
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.