Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben orijinal romu sıfırdan tekrar kurmak istiyorum, illa bootloaderı kırmam mı gerekiyor? yoksa rsd lite ile indirdiğim dosyayı flashlasam yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: outside

motoblur'da ekran silme olayı yok maalesef.

bende öyle tahmin etmiştim neyse sağlık olsun diyelim ben yine de böyle seviyorum telefonu.

bu telefon yüzünden pc yi bile açmıyorum artık..
  • İyi bir video oynatıcı lazım. İstediğim şey altyazıyı düzgün bir şekilde okuyabilmesi. Altyazı ve videoyu aynı isimli yapıp telefona atıyorum ama altyazıyı görmüyor telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

İyi bir video oynatıcı lazım. İstediğim şey altyazıyı düzgün bir şekilde okuyabilmesi. Altyazı ve videoyu aynı isimli yapıp telefona atıyorum ama altyazıyı görmüyor telefon

bs player lite,

MUHTEŞEM ötesi kesinlike rock player bilmem neye hiç bulaşma, altyazı konusunda bir numara
  • indirdim ancak şimdi de başka problemim var. Kulaklığı görmüyor telefon? Takıyorum, 2 kulaklık denedim ama ses yine de hoparlörden çıkıyor. Ek bir şey mi yapmak gerekiyor?
  • normal mp3 çalarken çalışıyor mu kulaklık? tam oturtamadı isen sorun olabiliyor şimdi denedim sıkıntı yok bende

özel birşey yapmadığımı da biliyorum

tek türkçe altyazıyı desteklesin diye seçenekler - altyazıdan encoding bölümünde windows 1254ü seçiyorum yoksa ses ile ilgili hiçbirşey yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 28 Şubat 2012; 23:40:51 >
  • kendi sorumu da tekrarlayım

arkadaşlar ben orijinal romu sıfırdan tekrar kurmak istiyorum, illa bootloaderı kırmam mı gerekiyor? yoksa rsd lite ile indirdiğim dosyayı flashlasam yeterli mi?
  • Sonuna kadar ittiriyorum yok hiçbir yerde çalışmıyor. 2 ayrı kulaklık denedim ama sonuç aynı
  • quote:

Sonuna kadar ittiriyorum yok hiçbir yerde çalışmıyor. 2 ayrı kulaklık denedim ama sonuç aynı

peki bunu sadece filmde mi yapıyor?

telefonunuzdan mp3 dinlemeyi dener misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Sonuna kadar ittiriyorum yok hiçbir yerde çalışmıyor. 2 ayrı kulaklık denedim ama sonuç aynı

Denedim durum aynı, ses çıkışı hoparlörden oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Denedim durum aynı, ses çıkışı hoparlörden oluyor

custom rom falan yükledi iseniz onunla ilgili bir sıkıntı olabilir, yok yapmadı iseniz ufak bir problem var gibi gözüküyor
  • Arkadaşlar konu içinde geçmiştir belki bu soru ve cevabı yinede kullanan arkadaşlardan rica ediyorum ; Türkiyede satılan modelin SAR değeri nedir? Kitapcıkta, kutu içeriğinde bir yerde yazıyorsa lütfen resim koyunuz ki merak eden tüm arkadaşların kafasında ki soru işareti kalkmış olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Arkadaşlar konu içinde geçmiştir belki bu soru ve cevabı yinede kullanan arkadaşlardan rica ediyorum ; Türkiyede satılan modelin SAR değeri nedir? Kitapcıkta, kutu içeriğinde bir yerde yazıyorsa lütfen resim koyunuz ki merak eden tüm arkadaşların kafasında ki soru işareti kalkmış olsun.

0.84

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 29 Şubat 2012; 9:31:53 >
  • http://imm.io/hzbB
    Az once cektim kitapcigindan ama foruma uygun hale getiremedim telefonla.
    SAR DEGERI buyrun artik.
  • Basit bir soru olacak ama orjinal firm.de kişiye özel ringtone atma şansı varmı ? Rehberde öyle bir şey bulamadım..
  • merhaba burda hiç bayan yok mu? :)

motorola atrix i hepsiburada com dan almayı düşünüyorum güvenilir mi?
    ilk akıllı telefonum olacak umarım yardımcı olursunuz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenli

merhaba burda hiç bayan yok mu? :)

world kartla world puanla indirimli alabiliyosan hepsiburadan alabilirsin sıkıntı olmaz.ama hızlıal.com a da bi göz at derim orada da en son 50 tllik bi indirim söz konusuydu.ayrıca atrixle ilgili bu forumu bastan sona okumanı tavsiye ederim aklında soru işareti kalmaz kardesim.
  • quote:

bayan olup olmaması ile sorunuzu bağdaştıramadım.
    TUHAF
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

world kartla world puanla indirimli alabiliyosan hepsiburadan alabilirsin sıkıntı olmaz.ama hızlıal.com a da bi göz at derim orada da en son 50 tllik bi indirim söz konusuydu.ayrıca atrixle ilgili bu forumu bastan sona okumanı tavsiye ederim aklında soru işareti kalmaz kardesim.

çok teşekkür ederim...

forumları okuyarak ve inceleme videolarını izleyerek motorolaya karar verdim ıphone,samsung,htc,sony e. incelemediğim kalmadı sonunda atrix hoşuma gitti umarım yanılmam donanımhaber gerçekten faydalı her konuda fikir sahibi oluyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

bayan olup olmaması ile sorunuzu bağdaştıramadım.
    TUHAF

öylesine meraktan sordum...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.