Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selenli

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

merhaba burda hiç bayan yok mu? :)

motorola atrix i hepsiburada com dan almayı düşünüyorum güvenilir mi?
    ilk akıllı telefonum olacak umarım yardımcı olursunuz arkadaşlar.

bayan olup olmaması ile sorunuzu bağdaştıramadım.
    TUHAF

öylesine meraktan sordum...

merak
    ATRİX= Galaxy SII'ye yakın özelliklerde ve neredeyse yarı fiyatında bir cihazdır tüm almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

world kartla world puanla indirimli alabiliyosan hepsiburadan alabilirsin sıkıntı olmaz.ama hızlıal.com a da bi göz at derim orada da en son 50 tllik bi indirim söz konusuydu.ayrıca atrixle ilgili bu forumu bastan sona okumanı tavsiye ederim aklında soru işareti kalmaz kardesim.

çok teşekkür ederim...

forumları okuyarak ve inceleme videolarını izleyerek motorolaya karar verdim ıphone,samsung,htc,sony e. incelemediğim kalmadı sonunda atrix hoşuma gitti umarım yanılmam donanımhaber gerçekten faydalı her konuda fikir sahibi oluyorum...

htcyide kullandım sonyde kullandım iphone zaten bütün özenti arkadaslarımda var atrixi görünce hepsinin içi aktı salak salak elime bakıyolar anlayacagın atrix candır :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

world kartla world puanla indirimli alabiliyosan hepsiburadan alabilirsin sıkıntı olmaz.ama hızlıal.com a da bi göz at derim orada da en son 50 tllik bi indirim söz konusuydu.ayrıca atrixle ilgili bu forumu bastan sona okumanı tavsiye ederim aklında soru işareti kalmaz kardesim.

çok teşekkür ederim...

forumları okuyarak ve inceleme videolarını izleyerek motorolaya karar verdim ıphone,samsung,htc,sony e. incelemediğim kalmadı sonunda atrix hoşuma gitti umarım yanılmam donanımhaber gerçekten faydalı her konuda fikir sahibi oluyorum...

htcyide kullandım sonyde kullandım iphone zaten bütün özenti arkadaslarımda var atrixi görünce hepsinin içi aktı salak salak elime bakıyolar anlayacagın atrix candır :D

motorola can olsun o zaman adı :)))

doğru karar verdiğimi mesajınızla daha iyi anladım içim rahatladı çok teşekkür ederim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

TUHAF

merak
    ATRİX= Galaxy SII'ye yakın özelliklerde ve neredeyse yarı fiyatında bir cihazdır tüm almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.

sizin galaxy s II sanırım telefon...

• Hot pirsuit, Asphalt 6 HD, fifa 2012 HD...

telefon elimde eskidi yemin ediyorum....
  • Dostlar dün akşam atrixi kapalı bir vaziyette şarj ettim, şarj bitince telefonu açmaya çalıştım ancak açılırken kırmızı M harfinde takıldı kaldı ne yaptıysam telefonu açamadım, en son çare bataryasını çıkartıp tekrar taktım telefon açıldı, ilk kez böyle bir durum oldu sebebi ne olabilir?
  • Hızlıal'dan 870 liraya aldım, özelliklerine göre fiyatı gerçekten çok çok çok düşük bakalım performansı nasıl olacak. Yarısı etmeyecek özellikte tek çekirdeklilerle 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat civarlarında.
    Atrix tercih etmemin asıl sebebi 4 inch ekrana rağmen, 3.5-.3.7 ekrana sahip telefonlarla nerdeyse aynı boyutlarda olması, tam aradığım gibi maximum ekran ama cebe girebilecek boyut. Böyle bir boyut/ekran büyüklüğü oranında telefon başka yok.Gsmarena'dan çok detaylı arayarak ulaştım zaten atrix'e. Özellikleride gerçekten cabası oldu inşallah ağız tadıyla kullanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

Dostlar dün akşam atrixi kapalı bir vaziyette şarj ettim, şarj bitince telefonu açmaya çalıştım ancak açılırken kırmızı M harfinde takıldı kaldı ne yaptıysam telefonu açamadım, en son çare bataryasını çıkartıp tekrar taktım telefon açıldı, ilk kez böyle bir durum oldu sebebi ne olabilir?

Bu gibi durumlara alışman lazım androidte olur böyle vakalar...
  • Telefonu kurcalayıp satın almak istiyorum ama daha bu mutluluğa erişemedim.
    Hep internette satış var. Turkcellden sordum orda var ama orda da teşhir ürünü yok sonuçta gene kurcalayamadım.
    Bunu yapabileceğimiz bir yer var mıdır acaba? En son çare 2. el satan yerlere gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

Dostlar dün akşam atrixi kapalı bir vaziyette şarj ettim, şarj bitince telefonu açmaya çalıştım ancak açılırken kırmızı M harfinde takıldı kaldı ne yaptıysam telefonu açamadım, en son çare bataryasını çıkartıp tekrar taktım telefon açıldı, ilk kez böyle bir durum oldu sebebi ne olabilir?

Bu gibi durumlara alışman lazım androidte olur böyle vakalar...

Faruk sıkıntı yok diyorsun yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkd

Hızlıal'dan 870 liraya aldım, özelliklerine göre fiyatı gerçekten çok çok çok düşük bakalım performansı nasıl olacak. Yarısı etmeyecek özellikte tek çekirdeklilerle 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat civarlarında.
    Atrix tercih etmemin asıl sebebi 4 inch ekrana rağmen, 3.5-.3.7 ekrana sahip telefonlarla nerdeyse aynı boyutlarda olması, tam aradığım gibi maximum ekran ama cebe girebilecek boyut. Böyle bir boyut/ekran büyüklüğü oranında telefon başka yok.Gsmarena'dan çok detaylı arayarak ulaştım zaten atrix'e. Özellikleride gerçekten cabası oldu inşallah ağız tadıyla kullanırız.

hayırlı olsun telefonunuz ben de alıcam ama garanti durumu biraz düşündürüyor hızlıal ın garantisi hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-Ci

Telefonu kurcalayıp satın almak istiyorum ama daha bu mutluluğa erişemedim.
    Hep internette satış var. Turkcellden sordum orda var ama orda da teşhir ürünü yok sonuçta gene kurcalayamadım.
    Bunu yapabileceğimiz bir yer var mıdır acaba? En son çare 2. el satan yerlere gideceğim.

Daha yeni yeni piyasaya oturan bir telefon bir ihtmal büyük eletronik mağazalrda rastlama şansınız olabilir. Onun dışında şu anda ikince elde bulmanız baya zor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

TUHAF

merak

yok ben Motorola ATRİX aldım çokta memnunum. Galaxy SII sadece örnek teşkil etti.

• Merhaba arkadaşlar. telefonu aldıktan 2-3 gün sonra 10-15 tane uygulama yükledim. Standart şeyler. Sonrasında telefon kendini ara ara restartlamaya başladı. Kapatıp açıyor kendini. Telefon cebimdeyken bir bakıyorum restart atmış. Pin kodunu soruyor. Daha sonra hard reset attım telefona. Düzeldi. Sonra yine aynı uygulamaları yüklemeye başladım. Düne kadar birşey yoktu. Dün yine başladı aynı sorunu yapmaya. Karşılaşan var mı böyle birşeyle? Sorun nerde acaba deli olmak üzereyim :S

Yüklü uygulamalar da bunlar : AVG Antivirüs , Appstore , barkod tarayıcı , box , Camera360 , ebuddy , el feneri , facebook , flashplayer , go launcher , go sms pro , igo , maçkolik , sahibinden , shazam , twitter , webaslan , whatsapp , yemeksepeti , youtube

bu kadar. Bir de bazen facebook bildirim geldi mi hata veriyordu. Sorunun facebooktan olduğuun düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok. Bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

TUHAF

merak

yok ben Motorola ATRİX aldım çokta memnunum. Galaxy SII sadece örnek teşkil etti.

nerden aldınız garanti durumu düşündürüyor tavsiyeniz var mı?

• internetten araştırdığım kadarı ile en iyi fiyat İstanbul bilişim sitesinde.
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Motorola MB860 Atrıx Black Cep Telefonu
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/mb860-atrix-black-,33124.html

buradan alışveriş yapan arkadaşlar var ise sitenin güvenilirliği ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

nerden aldınız garanti durumu düşündürüyor tavsiyeniz var mı?

hocam ben hizlial.com'dan aldım garanti konusunda bilgilendirme yapayım hepsiburada.com, hizlial.com, TİM(turkcell iletişim merkezi) bunların hepsinin ithalatçısı "netcell" ve hepsinin garantisine de teleservice bakıyor.
    fiyat olarak hizlial.com'un o anki fiyatı 852TL iken aldım ve 50TL hediye çeki geldi onuda kız arkadaşıma telefon yada anneler günü için hediye bulaşık makinası alarak değerlendireceğim.
    özetle 50tl' indirimide düşersem bana 802TL+4TL kargo=806TL'ye mal olmuş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 29 Şubat 2012; 16:28:52 >
  • Telefonun arka kapaginda takili malum kagidi cikardinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgd

http://imm.io/hzbB
    Az once cektim kitapcigindan ama foruma uygun hale getiremedim telefonla.
    SAR DEGERI buyrun artik.

Çok teşekkürler, bu sorunun cevabını merak eden arkadaşlar için ana sayfaya bu resim açıklama ile konulsa çok iyi olur.

Forum sayfalarını bozmamak adına alttaki link kullanılabilir.

• Görüntülü Görüşme yapan yada nasıl bu işin gerçekleştiğini bilen varmı??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.