Şimdi Ara

Motorola ATRIX S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
17
Favori
28.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir haftalık Motorola Atrix kullanıcısıyım telefondan gayet memnunum fakat listemdeki kişilere ayrı ayrı müzik atamıyorum sorun bende mi yoksa telefonda mı vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseck

quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: aseck

Merhabalar. Yaklaşık 2 hafta önce hepsiburada'dan Motorola Atrix telefon satın aldım. İlk günlerde sıkıntı yok gibiydi ancak daha sonra rehber kilitlenmeye başladı. Listeyi açıp rehberin sonlarına gitmeye çalıştığımda mutlaka kilitleniyor ve kapanmaya zorla diye bir seçenek çıkıyor. Aynı durum WhatsApp programında da karşıma çıkıyor. Sürekli kilitleniyor, gelen mesajı açamıyorum, mesaj yazarken aniden program kapanıyor ya da klavye kilitleniyor. Silip tekrar yükledim ama fayda etmedi. Bir de internet ayarlarında sıkıntı var. Sadece EDGE ve wireless ile bağlanıyor. 3G'nin çektiğinden emin olduğum yerlerde bile EDGE ile bağlanıyor. Ayarlardan yalnızca 3G'yi seçtiğimde telefonum çekmiyor ve internete bağlanmıyor. Fabrika ayarlarını yüklemeyi denedim ama sorunlar hala devam ediyor. Bu sorunlar yüzünden yetkili servisi aradım ve telefonu kargoyla Ankara'daki şubelerine göndermemi söylediler. Telefonu göndermeden kurtarmamın bir yolu var mıdır? Yoksa arızalı bir cihaza mı sahibim?

fabrika ayarlarına dönün düzelmesse gönderin servise. bu arada costum rom veya root yapmadınız değilmi çünkü bu şekilde yollarsanız servise, garanti dışı kalır.

Hayır garanti kapsamı dışına çıkacak hiçbir şey yapmadım. Fabrika ayarlarına döndüm. Düzelmedi. Hatta Android Market Google Play'e de güncellenmedi fabrika ayarlarından sonra. Hala "Market" olarak gözüküyor menüde. Tek çare servise göndermek galiba. Teşekkür ederim.

rehber yığın depolamayı motoblur değil google seç

• arkadaşlar atrixde telefon donma kendi kendine tuşlara basıyo bazen arama tuşuna bastığım halde aramıyo vede reset atıyo arada bir .bugün dikkatimi çekti bembeyaz bir ekran zeminde mesela google ana sayfam onun yardım yazan kısmında daha yoğun bir beyaz var ekran mı bozuk acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

16 gb hafıza kartı almayı düşünüyordum fakat 32 gb lık alsam cihaz çalıştırır mı? Çalıştırsa da donma yavaşlama gibi sorunlara neden olur mu?

16 gb lık bu ürünhttp://www.hepsiburada.com/liste/team-16gb-micro-sd-class-4-hafiza-karti-usb-kart-okuyucu-tmmsd16gc4u/productDetails.aspx?productId=ft130722&categoryId=1100011&navq=fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190_60002059%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190_60002059_1100011%257d%26fh_view%3ddetail%26fh_reftheme%3d1b6b30bc-6795-4192-a891-d1b7e40760bc%252cdetail%252c%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190_60002059%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190_60002059_1100011%257d%26fh_refview%3dlister%26fh_sort_by%3d-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dft130722%26fh_secondid2%3dft130722_DMY%26categoryid%3d1100011

32 gb lık ürün buhttp://www.hepsiburada.com/liste/team-32gb-class-4-micro-sdsdhc-flash-kart-tr11a1-t-flash-kart-okuyucu-hediyetmmsd32gc4u/productDetails.aspx?productId=ft130772&categoryId=1100011&SKU=FT130772&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dft130772%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dhaf%255cu0131za%255cu0020kart%255cu0131%252f63867%253d%257b3220gb%257d%26fh_refview%3dsearch

Sizce hangisi seçilmeli ?

60 liraya sandisk ultra 32 gb class 10 u1 al keyfine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edb4 -- 19 Mayıs 2013; 19:55:02 >

• Dostum ikiside yok ama atrix verdiğin paraya değecek bi telefon özellikleri cok iyi bende ocak sonuna doğru tereddüt ederek hp den aldım. ürün daha önce birinin eline geçmiş geri iade edilmişti bende bu yüzden geri verecektim ama birkac gün kullanınca bu fiyata bunun özelliklerinde birtelefonu alamayacağım icin geri vermekten vazgeçtim, hala da cok memnunum. s2 özelliklerinde ve her türlü oyunu acan bi ürün, kesinlikle pişman olmazsınız derlerdi, doğruymuş , hala da aldığığma seviniyorum benim ihtiyaclarımı fazlasıyla karşlıyo, rotlamaya bile ihtiyac duymadım şimdiye kadar. fantazi arayıp ilerde yapar mıyım bilmiyorum.. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travellerrr -- 24 Mayıs 2013; 0:24:07 >
  • merhaba arkadaşlar...

bir sorunum var. telefonla konuşurken belli bir müddet sonra ses kesiliyor aniden. parmak izi tuşuna basınca yeniden devam ediyorum belli birsüre sonra yine gidiyor. tekrar parmakizi tuşu felan böyle gidiyor. sebebi nedir acaba başına gelen veya bilgisi olan varmıdır
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve size bir sorum var benim telefonum aşağı yukarı 5 dk falan açılıyor kısaltma yolları var mı açılış süresinin
  • daha önce atrix teki tüm sorunların moto blur kaynakla olduğunu ve kurmamamız gerektiğini telkin eden arkadaşlar olmuştu. ulan telefon aldık özelliklerini kullanmayacaksak ne işe yarar dedik kurduk. ondan mı kaynaklanıyor yoksa içine baya uygulama kurdum (play den uygulamalarım deyince 90 tane falan görüyordum sorun yaşayınca 70 e düşürdüm.) ondan mı bilmem ama telefon çok canımı sıkıyor.
    dedik teknik özellikler süper herşeyi yapıyoruz telefon asli görevini yerine getiremiyor. beni arayanlar ulaşamıyor. telefon çalmıyor. görünürde bişey yok ama arayana çalıyor gibi geliyor bende bişey yok. sonra vay efendim telefonu niye cevaplmadın.
    biz de etrafımıza gerien gerine atrix i övüp duruyoruz.

telefon alo dedirttirmiyor.

bunu nasıl çözeriz arkadaşlar bi el atın gözünüzü seveyim. o da yetmezmiş gibi bir de iki tane aldım biri eşime hadi ben arada açık uygulamaları falan kapatıyorum. bi kapat aç ama eşimde ilgi de yok telefon donup kalıyor.

bir de bu geç açılma problemi bende de var. 5 dk da telefon mu açılır ya sanki her defasında fabrika ayarlarına dönüyor. her açılışta küllerinden doğuyor mübarek...

satacam valla s3 ler 1000 tl ye düştü al s3 rahat et diyor içimden bi ses...

• quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

daha önce atrix teki tüm sorunların moto blur kaynakla olduğunu ve kurmamamız gerektiğini telkin eden arkadaşlar olmuştu. ulan telefon aldık özelliklerini kullanmayacaksak ne işe yarar dedik kurduk. ondan mı kaynaklanıyor yoksa içine baya uygulama kurdum (play den uygulamalarım deyince 90 tane falan görüyordum sorun yaşayınca 70 e düşürdüm.) ondan mı bilmem ama telefon çok canımı sıkıyor.
    dedik teknik özellikler süper herşeyi yapıyoruz telefon asli görevini yerine getiremiyor. beni arayanlar ulaşamıyor. telefon çalmıyor. görünürde bişey yok ama arayana çalıyor gibi geliyor bende bişey yok. sonra vay efendim telefonu niye cevaplmadın.
    biz de etrafımıza gerien gerine atrix i övüp duruyoruz.

telefon alo dedirttirmiyor.

bunu nasıl çözeriz arkadaşlar bi el atın gözünüzü seveyim. o da yetmezmiş gibi bir de iki tane aldım biri eşime hadi ben arada açık uygulamaları falan kapatıyorum. bi kapat aç ama eşimde ilgi de yok telefon donup kalıyor.

bir de bu geç açılma problemi bende de var. 5 dk da telefon mu açılır ya sanki her defasında fabrika ayarlarına dönüyor. her açılışta küllerinden doğuyor mübarek...

satacam valla s3 ler 1000 tl ye düştü al s3 rahat et diyor içimden bi ses...

90 ı geçtim 70 uygulama normal bir rakam değil : ) bu 70 uygulamanın 30 tanesi arka planda çalışsa hadi bu 30 tanenin 10 tanesi de veri kullansa o telefon can çekişir . Arka planda kapatsan bile yine açılır. Kullanım sırasında da sorunlar çıkarır .

Arayınca çalmama problemini çok duydum bende olmuyordu ama ben custom rom la kullanıyordum bu seferde bağlantı sorunları çıkıyordu .

Ben hep derim atrix iyi hoş güzel telefon(du) ama o da bir yere kadar elinizden çıkarmaya bakın . Ben 450 ye sattım iyi de rakama sattım şimdi satsanız o para etmez çünkü dediğiniz gibi telefon fiyatları düşüyor

edit: s3 iyi bir telefon değil ama güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 31 Mayıs 2013; 19:37:13 >

• Merhaba arkadaslar,

Forumlarda cevabını bulamadıgım bir sorunum var. Cihaz 2 gündür yüzde 32 üzerine çıkmıyor şarj olurken.
    Akşamdan şarja bırakıyorum. Sarj oluyor gosterıyor sabah bakıyorum yuzde 32'de kalmıs. Bir günde kontrol etmek için erkenden sarja koydum, yüzde 32'ye gelince kontrol ettim şarj olurken yanan ışıgı sonuyor. Telefon kendini sanki şarjı fullemıs gibi sanıyor anladıgım kadarıyla.
    Bu problemin kaynagı nedir? Nasıl bir çözüm önerirsiniz?

custom rom yuklu uzerınde.
  • merhaba arkadaslar,

bendeki motorola atrix yuzde 32 den fazla sarj olmamaya basladı.

Cıhaz birkaç gündür yüzde 32'ye kadar sarj oluyor, daha sonra şarj oluyor diye yanan telefondaki led ışık sonuyor.
    Kac saat beklersem bekleyeyim yuzde 32 üzerine çıkmıyor.
    custom rom jelly bean yüklü.

Bunun sebebi nedir? Çözüm için ne önerirsiniz?
  • xda da atrix battery fix 0.4 var onu bi dene hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdaşlar benimde bir sorum olacak.telefonu kapatıp yeniden açtığımda telefon çalıyor gıcık bir sesle.her kapatıp açmada oluyor bu iş.o sesi nasıl kesebiliriz.bu sorunu çözersek daha büyük bir sorunum var onuda masaya yatırırız diye ümit ediyorum..İyi forumlar..
  • açılış bildirimi bende de vardi , galiba cm 7 rom kullaniyosun.ben çozdum ama nasi cozdum bilmiyorum diger sorunu soyle en iyisi

• Rol falan kurmayi denemedim hocam ama belki denerim.buyuk sorun şudur ; telefonu aldim birini ariyacagim.rehberde o kişiyi aramaya basiyorum ama telefon aramiyor.sonra birdaha aramaya basiyorum aramiyor.sonra kendi kendine 10-15 saniye sonra telefon ariyor. Karsi tarafla konusuyoruz.karsi taraftan şöyle bir tepki olusuyor "Tahir sen ariyorsun.telefon caliyor diye".hatirlarsaniz ilk başta rehberde iki kare aramaya bastigimi soylemistim.iste o iki arama yaptigim için kendince iki arama yapiyor. Simdi fabrika ayarlarina donucem, çare muhtemelen bu ama oynadigim bi oyun var.onun hatrina fabrika ayarlarina dönemiyorum .Umarim anlatabilmişimdir.

• Merhaba arkadaşlar, atrixe yeni root + bootloader yaptım ve herkeste olan düşük ram sorunu ortaya çıktı. Sorunu halletmek için Ramfix falan indirdim ancak cihazın Fastboot menüsüne giremiyorum. 20 dakika boyunca bekledim hala "Starting Fastboot Protocol support" yazısı duruyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  • abi o ekranda ses kisma tusu ile secenegi degistircen . ses acma ile de açcan.o sekilde yani

• Beyler telefonu ben media mark dan aldım telefonu 2 ay dogru durust kullanmısımdır su an telefon serviste alalı 5 ay oldu ve serviste durdugu gun sayısı 30 u gecmek üzere telefonu yedek parça bekliyormuş media marka gittim ve telefonun ne zaman gelicegini sordum onlarda motorolanın yedek parçasının türkiye ye gelmedigini ve muhtemelen para iadesi gerçekleşecegini söylediler ve ben de gecici olarak telefon istedim ama telefonların hepsinin diger müşterilerde oldugunu söyledi ve telefonsuz kaldım nasıl şikayetci olabilirim ve ya ne yapmam gerekir
  • merhaba arkadaslar, tamir edilmis cikar diye korka korka aldigim ATRIKS imden cok memnunum ancak rehber ile ilgili bir sorunum var yanitini bulamadim , rehbere yeni bir kisi ekledigim zaman bunu KISILERde goremiyorum ancak TUM KISILERde bulabiliyorum ,ayni zamanda kisilerde isim arama yaptigim zamanda cikmiyor bunun bir caresi vardir kesin ama ben henuz cozemedim bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim,simdiden tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhorse

merhaba arkadaslar, tamir edilmis cikar diye korka korka aldigim ATRIKS imden cok memnunum ancak rehber ile ilgili bir sorunum var yanitini bulamadim , rehbere yeni bir kisi ekledigim zaman bunu KISILERde goremiyorum ancak TUM KISILERde bulabiliyorum ,ayni zamanda kisilerde isim arama yaptigim zamanda cikmiyor bunun bir caresi vardir kesin ama ben henuz cozemedim bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim,simdiden tesekkurler..

gösterilecek kişiler gibi bir seçenek olması lazım sen nereye kaydediyosan onun gösteriliyor olması gerek.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.