Şimdi Ara

Motorola ATRIX S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
17
Favori
28.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bitexx

Şuana kadar epeyce kurcaladım telefonu bu fiyata mükemmel diyebilirim fakat tek bi sorum olucak bu sorunu önceki telefonum olan htc wildfire s 'de de yaşıyordum sorunum şu biliyorsunuz android telefonlar pil yönünde oldukca sıkıntılılar benimde günde bazen biraz fazla mesaj attığım zamanlar oluyor mesaj attıığımda hattım bu arada turkcell

örn: iletildikten sonra geriye ufak bi kutucuk açılıyor kontur geri bildirim kutusu yani orada da şu kadar paranız kaldı veya işte mesaj kullanım bedeli şu ve şu kadar mesaj hakkınız kaldı diye bilgi veriyor işte bu bilgi esnasında 1 saniyelik bi titreme oluyor ki dediğim gibi pil konusunda sıkıntı yaratabiliyor devamlı mesaj attıgımda titrediğini düşünürseniz telefonun bu titreşimini kapatamıyorum ilk aldığımda çok aradım araştırdım bulamadım en sonunda kendi çözümümle bi widgetle çözmüştüm işi ilk önce sessiz mod a alıp sonra ses açma tuşlarıyla sesi açmıştım diğer sesleride ses ayarından ayarlamıştım düzelmişti titremiyordu ama Root işine girdim ve sıfırlandı telefon haliyle ve şuan o titremeyi aynı şekil kapatamıyorum başka bi şekli varsa yardımcı olabilirmisiniz ??

titreşimi bu widget ile kesebilirsin. mesajlar bittikten sonra tekrar aktif edersin.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cygnus.vibrationwidget&feature=search_result

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 12 Şubat 2013; 22:16:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemaga11

Merhaba arkadaslar bende atrix aldim hb den birkac sorum olucak yanitlarsaniz sevinirim. Motoblur hesabi aldim ben ve facebookumla
    twitterimi tanimladim oraya fakat sosyal ag
    programinin calismasini istemiyorun ve
    motoblurdan facebook ve twitteri silmek
    istiyorum ama kaldir diyince hata olustu diyor
    napmaliyim? Birde bu google haritalar bagli muzik
    calar falan arka planda gereksiz olarak calisiyor
    kapattikca yeniden aciliyor bunu nasil
    duzeltebilirim? Ayrica ben internet kullanimimi takip etmek icin my datamanager programini indirdim bugun sadece twitter ve whatsapp kullanmama ragmen baya gidiyordu cunku internet orada OS Services adinda bi seyin baya bi internet kullandigini gordum nedir bu nasil onune gecebilirim? Birde muzil dinlerken hicbir islem yapmamama ragmen takilmalar ve patlamalar oluyor kendi muzik playerindandir diye winamp indirdim ama ondada oldu ayni sorun

Yardimci olcak yok heralde bana :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Merhaba arkadaslar bende atrix aldim hb den birkac sorum olucak yanitlarsaniz sevinirim. Motoblur hesabi aldim ben ve facebookumla
    twitterimi tanimladim oraya fakat sosyal ag
    programinin calismasini istemiyorun ve
    motoblurdan facebook ve twitteri silmek
    istiyorum ama kaldir diyince hata olustu diyor
    napmaliyim? Birde bu google haritalar bagli muzik
    calar falan arka planda gereksiz olarak calisiyor
    kapattikca yeniden aciliyor bunu nasil
    duzeltebilirim? Ayrica ben internet kullanimimi takip etmek icin my datamanager programini indirdim bugun sadece twitter ve whatsapp kullanmama ragmen baya gidiyordu cunku internet orada OS Services adinda bi seyin baya bi internet kullandigini gordum nedir bu nasil onune gecebilirim? Birde muzil dinlerken hicbir islem yapmamama ragmen takilmalar ve patlamalar oluyor kendi muzik playerindandir diye winamp indirdim ama ondada oldu ayni sorun

Yardimci olcak yok heralde bana :(

sosyal ağ konusunda birşey diyemeyeceğim.

arka planda çalışanları görev yöneticisinden kapattırabilirsin, ama tekrar açılırlar, çokta önemli değil androidin bi özelliği bu.

os services yani işletim sistemi servisleri bilimum farklı uygulamalarında kullanabildiği bir yapı. misal vereyim daha iyi olur. rehberde kişiler facebook ile eşleşmişse bu kişilerin durum ve profil resimlerinin indirilmesi os services altından yapılır.

ben müzik dinlemiyorum o konudada faydam dokunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Şuana kadar epeyce kurcaladım telefonu bu fiyata mükemmel diyebilirim fakat tek bi sorum olucak bu sorunu önceki telefonum olan htc wildfire s 'de de yaşıyordum sorunum şu biliyorsunuz android telefonlar pil yönünde oldukca sıkıntılılar benimde günde bazen biraz fazla mesaj attığım zamanlar oluyor mesaj attıığımda hattım bu arada turkcell

örn: iletildikten sonra geriye ufak bi kutucuk açılıyor kontur geri bildirim kutusu yani orada da şu kadar paranız kaldı veya işte mesaj kullanım bedeli şu ve şu kadar mesaj hakkınız kaldı diye bilgi veriyor işte bu bilgi esnasında 1 saniyelik bi titreme oluyor ki dediğim gibi pil konusunda sıkıntı yaratabiliyor devamlı mesaj attıgımda titrediğini düşünürseniz telefonun bu titreşimini kapatamıyorum ilk aldığımda çok aradım araştırdım bulamadım en sonunda kendi çözümümle bi widgetle çözmüştüm işi ilk önce sessiz mod a alıp sonra ses açma tuşlarıyla sesi açmıştım diğer sesleride ses ayarından ayarlamıştım düzelmişti titremiyordu ama Root işine girdim ve sıfırlandı telefon haliyle ve şuan o titremeyi aynı şekil kapatamıyorum başka bi şekli varsa yardımcı olabilirmisiniz ??

titreşimi bu widget ile kesebilirsin. mesajlar bittikten sonra tekrar aktif edersin.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cygnus.vibrationwidget&feature=search_result

program için teşekkür ederim ama şimdi tamamen kesmemek istiyorum dicem eh be kardeşim diceksin :)
    Titresim bana gerekli neden diyosan telefon çaldığında titreşimsiz duymadığım zamanlar çok oldu sadece o mesaj kısmında yani kontur bildirimi geldiğinde kesmek
    mümkün olsaydı valla tadından yenmezdi kusura bakma biraz detaycı biriyim ama zaten ne zaman bişey alsam kulladıgım yönlerinde hep yapamadığım şeyleri olmuştur :) yardım için tekrar teşekkür ettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

program için teşekkür ederim ama şimdi tamamen kesmemek istiyorum dicem eh be kardeşim diceksin :)
    Titresim bana gerekli neden diyosan telefon çaldığında titreşimsiz duymadığım zamanlar çok oldu sadece o mesaj kısmında yani kontur bildirimi geldiğinde kesmek
    mümkün olsaydı valla tadından yenmezdi kusura bakma biraz detaycı biriyim ama zaten ne zaman bişey alsam kulladıgım yönlerinde hep yapamadığım şeyleri olmuştur :) yardım için tekrar teşekkür ettim

eyvallah kardesim ya düzeldi valla ilk önce senin önerdiğin widgetle tüm titreşimi kestim sonra normal ses ayarlarından titreşimi tekrar açtım bi deneme yaptım mesaj atarak ve titreme olmadı :) geçen çözdüğümdede buna benzer bi çözüm sağlamıştım bu seferde bu senin verdiğin öneri kısmetmiş çok teşekkür ettim sağolasın :)

• arkadaşlar bu telefonun almak istiyorumda benım sorum telefonun hafıza ayarlarına girince dahili belleği ne kadar yani gerçek dahili belleği ne kdar kağıt üzeinde olan değil(örn htc chacha da 512 mb yazarken kağıt üzerinde 140 mb gerçekde) bu benim için çok önemli

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzer3

arkadaşlar bu telefonun almak istiyorumda benım sorum telefonun hafıza ayarlarına girince dahili belleği ne kadar yani gerçek dahili belleği ne kdar kağıt üzeinde olan değil(örn htc chacha da 512 mb yazarken kağıt üzerinde 140 mb gerçekde) bu benim için çok önemli

teşekkürler

kastın RAM di mi? atrixte ilk açtığında bu değer 400-500 arası olur ama ilerde yükleyeceğin ve açılışta çalışacak programlarla birlikte azalacaktır. toplamda da (ne için ayrıldığını bilmediğim 200mb dışında) 800mb ram bulunmakta.
  • quote:

arkadaşlar bu telefonun almak istiyorumda benım sorum telefonun hafıza ayarlarına girince dahili belleği ne kadar yani gerçek dahili belleği ne kdar kağıt üzeinde olan değil(örn htc chacha da 512 mb yazarken kağıt üzerinde 140 mb gerçekde) bu benim için çok önemli

teşekkürler

10+2 eşittir 12GB civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

quote:

teşekkürler

10+2 eşittir 12GB civarı

aslında tam sorum telefon nu aldığınzıda önbellekde ki boş alan miktarı ne kadar oluyor, bu sormamın sebebei bazı uygulamalar direk önbelleğe yuklenıyor, istersen 32 gb sdkart tak nafıle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

quote:

teşekkürler

10+2 eşittir 12GB civarı

aslında tam sorum telefon nu aldığınzıda önbellekde ki boş alan miktarı ne kadar oluyor, bu sormamın sebebei bazı uygulamalar direk önbelleğe yuklenıyor, istersen 32 gb sdkart tak nafıle

2gb program yükleme hafızası var. 10.7gb dahili hafıza kartı var, yüksek boyutlu programları buraya da kurabilirsin. örneğin 2gb lık need for speed most wanted oyunu...

• cihaza root yetkisi verdiğimiz zaman daha önce yüklediğimiz uygulamalar ya da diğer şeylere herhangi bir şey oluyor mu acaba? ben olmuyor diye biliyorum ama yanlışlık olmasın.

edit. tamam buldum hiç bir şey silinmiyormuş =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistakey_87 -- 20 Şubat 2013; 18:44:52 >
  • ARKADASLAR BEN YENI ALDIMDA ATRİX İ HEPSİBURADADAN ILK KEZ KULLANIYORUM ANDROİD TLF
    GMAİL İMİ EKLEMEK İSTEDSİM SÜREKLİ HATA VERDİ

SUNUCU İLE SAĞLAM BİR VERİ BAĞLANTISI KURULAMIYOR HATASI VERİYOR NE YAPMAM GEREKİOR BİLEN VARMI ACABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

16 gb hafıza kartı almayı düşünüyordum fakat 32 gb lık alsam cihaz çalıştırır mı? Çalıştırsa da donma yavaşlama gibi sorunlara neden olur mu?

16 gb lık bu ürünhttp://www.hepsiburada.com/liste/team-16gb-micro-sd-class-4-hafiza-karti-usb-kart-okuyucu-tmmsd16gc4u/productDetails.aspx?productId=ft130722&categoryId=1100011&navq=fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190_60002059%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190_60002059_1100011%257d%26fh_view%3ddetail%26fh_reftheme%3d1b6b30bc-6795-4192-a891-d1b7e40760bc%252cdetail%252c%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190_60002059%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483606_60000190_60002059_1100011%257d%26fh_refview%3dlister%26fh_sort_by%3d-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dft130722%26fh_secondid2%3dft130722_DMY%26categoryid%3d1100011

32 gb lık ürün buhttp://www.hepsiburada.com/liste/team-32gb-class-4-micro-sdsdhc-flash-kart-tr11a1-t-flash-kart-okuyucu-hediyetmmsd32gc4u/productDetails.aspx?productId=ft130772&categoryId=1100011&SKU=FT130772&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dft130772%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dhaf%255cu0131za%255cu0020kart%255cu0131%252f63867%253d%257b3220gb%257d%26fh_refview%3dsearch

Sizce hangisi seçilmeli ?

• selam bende galeri sorunu var resimler galeriye girince görünmüyor tek tek üstlerine basınca görünüyor genel görünüm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlas2012

selam bende galeri sorunu var resimler galeriye girince görünmüyor tek tek üstlerine basınca görünüyor genel görünüm yok

playstoreden QUİCKPİC uygulmasını indir telefona kur resimleri görrüsün..
  • Arkadaslar merhaba
    benim bir sorunum var arayanlar bana ulaşamiyor forumda birkaç kişi daha yazmiş ama anlamadım. Yardimci olabilir misiniz arkadaşim 12 kez aramiş ekranda bir tane cevapsiz cagri yok neden yapmam gerekiyor. Başka bir yerde google playden kaynaklandiğini rom yüklemek gerektiğini söylemiş ben yapmayı bilmiyorum zaten garanti dışında kalsın istemiyorum. Yardımcı olursaniz çok sevirim simdiden tesekkûr ederim.

• Arkadaslar merhaba
    benim bir sorunum var arayanlar bana ulaşamiyor forumda birkaç kişi daha yazmiş ama anlamadım. Yardimci olabilir misiniz arkadaşim 12 kez aramiş ekranda bir tane cevapsiz cagri yok neden yapmam gerekiyor. Başka bir yerde google playden kaynaklandiğini rom yüklemek gerektiğini söylemiş ben yapmayı bilmiyorum zaten garanti dışında kalsın istemiyorum. Yardımcı olursaniz çok sevirim simdiden tesekkûr ederim.

• LEONARD ÇOK TEŞEKKÜR SORUNUM ÇÖZÜLDÜ ÇOK GÜZEL BİR UYGULAMA İRDE BİLGİNİZ VARSA ACCUWEATHERE ŞEHİR EKLEYEMİYORUM HATA VERİYOR (ŞEHİR ARAMA HİZMETİNE ŞUAN ERİŞİLEMİYOR) DİYE NEDEN ACABA
  • atrix almayı düşünüyorum.

diğer özelliklerini biliyorum ama 2 konuda çeşitli rivayetler var.

1. hat üzerinden görüntülü konuşma var mı?
    2. radyosu var mı?

şimdiden teşekkürler . . .
  • yok
    yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.