Şimdi Ara

Motorola ATRIX S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
17
Favori
28.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar atrix'e offical güncelleme gelecek mi sizce?
  • Atrix teki resimleri hiçbiryere hicbir programla açamıyorum
    Fabrika ayarlarına döneyim dedim
    Şimdi telefonda da açılmıyor resimler ve videolar
    Ayarlardaki veri şifreleme ile ilgisi olabilir mi
    Değilse çözüm öneriniz nedir?
    Picasa irfanwiev falan denendi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keladam

Atrix teki resimleri hiçbiryere hicbir programla açamıyorum
    Fabrika ayarlarına döneyim dedim
    Şimdi telefonda da açılmıyor resimler ve videolar
    Ayarlardaki veri şifreleme ile ilgisi olabilir mi
    Değilse çözüm öneriniz nedir?
    Picasa irfanwiev falan denendi...

galeri uygulamasından gmailine gönder. gmaile gönderdiği açılıyorsa muhtemelen veri şifrelemeyle alakalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iadagme

arkadaşlar atrix'e offical güncelleme gelecek mi sizce?

atrixten sonra çıkan motoroladan sonra çıkan motoroladan sonra çıkan motoroladan sonra çıkan motorolaya bile güncelleme gelmeyecek hala atrix e resmi güncelleme bekleyen varmı gerçekten ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykurt86

chrome bir türlü indiripte kuramadım deli olcam sürüm uygun değil diyor

chrome için cihazın 4.0 olması lazım en az. düşük android sürümlerine yüklenemez chrome
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: iadagme

arkadaşlar atrix'e offical güncelleme gelecek mi sizce?

atrixten sonra çıkan motoroladan sonra çıkan motoroladan sonra çıkan motoroladan sonra çıkan motorolaya bile güncelleme gelmeyecek hala atrix e resmi güncelleme bekleyen varmı gerçekten ya

• Samsunglarda bulunan wifi bluetooth gps ikonlarının bulunduğu wigdeti (adından tam emin değilim sanırım widget deniyor) nasıl eklerim atrixe ? Not: atrixin wifi bluetooth gps kısayolları çok iğrenç.
  • Arkadaşlar benim sıkıntım bootloader yapınca gerekli olan fastboot dosyası var.Bu dosya içindeki fastboota tıkladığım zaman ekrana hızlı bir şekilde gelip hemen kayboluyor.Bu yüzden işlemimi tamamlayamıyorum.Bu konu hakkında lütfen bana acil yardım ediniz.Ne yapmam gerekli.
  • ArmaganT A kullanıcısına yanıt
    ekrana basili tutunca acilan pencerede android widgetlarina gir guc denetimi ni sec ekrana butun denetimleri acip kapatabilecegin bir bar cikacak samsungdaki gibi ekranin ust tarafindan inen bildirim ekranina benzemez tabi ama biz motorola kullaniyoruz unutma

• telefonda sürekli kapanma problemi var nasıl çözebilirim yaşayan varmıdır ay problemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adagio16

telefonda sürekli kapanma problemi var nasıl çözebilirim yaşayan varmıdır ay problemi ?

kapanmadan kastin reset atmaysa mesaj ayarlarindan hucresel veri acikmi kontrol et, eger aciksa kapat sorun genelde bundan kaynaklaniyor.

• Arkadaşlar telefonla internetten video izlemek istiyorum ancak izleyemiyorum örneğin youtube açıp bir video açıyorum ama oynatma sırasında bir sorun oluştu dokunarak tekrar deneyin diyor çözümü nedir bilen varmı acaba?
  • tarayicina youtube 5.0.21 apk yaz cikan linkten indir eski surumu ayarlardan guncellemeyide kapat ve asla huncelleme tamamdir

• Merhaba arkadaşlar,

Atrix için batarya nereden bulabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykurt86

Arkadaşlar telefonla internetten video izlemek istiyorum ancak izleyemiyorum örneğin youtube açıp bir video açıyorum ama oynatma sırasında bir sorun oluştu dokunarak tekrar deneyin diyor çözümü nedir bilen varmı acaba?

Ben o sorunu videoları youtube uygulamasından seyrederek aşmıştım. Bir de mobil görünüm/masaüstü görünüm seçenekleri de izlemenize yardımcı olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.