Şimdi Ara

Motorola defy kullanan ya da anlayan çok acil baksın Lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumda desen kilidi varken çok sayıda deneme yapıldı ve google hesabınızı yazın diyor artık. yazmama rağmen olmuyor ne yapmalıyım....

• Telefona girdiğin ve kayıtladığın hesap olduğuna eminmisin.bildiğim telefonu ilk aldığında google hesabına kayıt ediyorsun.o yüzden ayrı bir hesap girmediğine emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam yok. eminim ben hatta daha önceden denemiştim olmuştu ama ben bikaç ay önce telefonumun internetle olan bütün iletişimini kapattırdım. belkide o yüzden kabul etmiyo olabilir bugün o ayaını tekrar açtırcam. bakalım ne olacak...
  • Sorunu Müşteri hizmetlerini arayıp internet ayarlarımı açtırarak çözdüm. Gmail adresini kabul etmeme nedeni internet olmamasıymış. Böyle bi sorunla karşılaşırsanız yapmanız gereken internet ayarlarını aktiv etmek olmalı...
  • ona hic gerek yoktu netsiz telmi olur ya factory reset cwm moddan teli sıfırlardın kalkardı
  • Netsiz tel mi olur ne demek. kapatırsan olmaz. güncellemeler yüzünden giden liraların haddi hesabı yok ondan kapattırdım. factory reset cwm nasıl oluyo b, açsan ? @serhans35
  • ayarlardn neti kapattınmı tamamdır ona gerek yoktu saten yapmıssın sorunu cozmussun ıda olursa ozel meaj at anlatırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.