Bildirim
Motorola defy kullanan ya da anlayan çok acil baksın Lütfen!!
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Telefona girdiğin ve kayıtladığın hesap olduğuna eminmisin.bildiğim telefonu ilk aldığında google hesabına kayıt ediyorsun.o yüzden ayrı bir hesap girmediğine emin ol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam yok. eminim ben hatta daha önceden denemiştim olmuştu ama ben bikaç ay önce telefonumun internetle olan bütün iletişimini kapattırdım. belkide o yüzden kabul etmiyo olabilir bugün o ayaını tekrar açtırcam. bakalım ne olacak... -
Sorunu Müşteri hizmetlerini arayıp internet ayarlarımı açtırarak çözdüm. Gmail adresini kabul etmeme nedeni internet olmamasıymış. Böyle bi sorunla karşılaşırsanız yapmanız gereken internet ayarlarını aktiv etmek olmalı... -
ona hic gerek yoktu netsiz telmi olur ya factory reset cwm moddan teli sıfırlardın kalkardı -
Netsiz tel mi olur ne demek. kapatırsan olmaz. güncellemeler yüzünden giden liraların haddi hesabı yok ondan kapattırdım. factory reset cwm nasıl oluyo b, açsan ? @serhans35 -
ayarlardn neti kapattınmı tamamdır ona gerek yoktu saten yapmıssın sorunu cozmussun ıda olursa ozel meaj at anlatırım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone kişileri sime aktarma
- telefon ses ayarları sıfırlama
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır nasıl yapılır
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- gps ne demek telefonda
- vodafone ödemeli arama
- numara sorgulama
- note 20 ultra ne zaman çıktı
- cep telefonu kim icat etti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X