Şimdi Ara

Motorola Defy Mini ve Motorola Motoluxe Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HepsiBurada.com 'da satışa sunulmuştur.

http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-defy-mini/productDetails.aspx?productId=telcepmotdefym&categoryId=371946#ileri
    Fiyat : 422,88 TL +KDV
    KDV Dahil : 499,00 TL
    Havale / EFT : 479,04 TL (KDV Dahil)

Motorola Motoluxe Türkiye'de
    HepsiBurada.com 'da satışa sunulmuştur.

http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-motoluxe/productDetails.aspx?productId=telcepmotluxe&categoryId=371946
    Fiyat : 634,74 TL +KDV
    KDV Dahil : 748,99 TL
    Havale / EFT : 719,03 TL (KDV Dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SepetinleGel -- 10 Nisan 2012; 12:50:46 >

• Motoluxe özellik açısından orta segment bir cihaz olmuş. Fiyatı uygun.
    İlk bakışta kötü yanları;
    ekran çözünürlüğü
    İşlemcisi
    İyi yanları;
    Fiyat
    Tasarım
  • defy mini için 600 mhz işlemci biraz yavaş gibi ama telefon görünüş olarak güzel gözüküyor. birileri alır ve inceler umarım hemen.
  • Tutulmayacak modeller gelmiş Razr gelmesi lazım
  • Motoluxe bence tam fiyat performans cihazı olmuş, ben daha çok ilgi çeker sanıyordum forumda.. 4" ekranın yanında 8mp kamera, tasarım oldukça şık özellikle beyaz için açık pazarda 700 liraya kadar bulunabilir diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Motoluxe bence tam fiyat performans cihazı olmuş, ben daha çok ilgi çeker sanıyordum forumda.. 4" ekranın yanında 8mp kamera, tasarım oldukça şık özellikle beyaz için açık pazarda 700 liraya kadar bulunabilir diye düşünüyorum..

aynı fiyata kamera hariç Samsung i8150 Galaxy W daha iyi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Motoluxe bence tam fiyat performans cihazı olmuş, ben daha çok ilgi çeker sanıyordum forumda.. 4" ekranın yanında 8mp kamera, tasarım oldukça şık özellikle beyaz için açık pazarda 700 liraya kadar bulunabilir diye düşünüyorum..

Dostum dikkat ettiysen benim referanslarım, ekran, kamera, tasarımdı.. Bunun yanına senin karşılaştırdığın telefonu da katarsak güncelliği de ekleyebiliriz.. Galaxy W 3,7", kamerasını bilmiyorum ama senin dediğine göre sanırım 5mp ve tasarımı çok basit duruyor.. Kanımca Motoluxe her türlü daha alınabilir bir telefon..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Dostum dikkat ettiysen benim referanslarım, ekran, kamera, tasarımdı.. Bunun yanına senin karşılaştırdığın telefonu da katarsak güncelliği de ekleyebiliriz.. Galaxy W 3,7", kamerasını bilmiyorum ama senin dediğine göre sanırım 5mp ve tasarımı çok basit duruyor.. Kanımca Motoluxe her türlü daha alınabilir bir telefon..

samsung'un en büyük artısı işlemcisinin 1.4 olması.
    ikisinin ekranını karşılaştıracak bilgiye sahip değilim bunun dışında kamera ve dizayn olarak tabi ki motorola önde,senin de belirttiğin gibi dostum güncel bir telefon olması da motorolayı öne çıkarıyor.ama aralarındaki işlemci farkı da az değil.bu üreticiler böyle işte birini kısıp birini abartıyorlar.

• Beyler hepsiburada'ya girdim ve baya şaşırdım yeni motorolalar epey ucuz. İlginç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.