Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • azönce sipariş verdim.androidle aram pek iyi deil çok kullanmadım ama geldiğinde bilgi almak isteyen arkadaşlar için elimden geleni yaparım. adanadayım sanırım cuma falan elimde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Telefon canlı olarak hiç bir mağazada yok. Bugün 50 tane telefoncu ve elektronik market gezdim Ankara'da satan yer yok.

Eskişehir Mediamarkt'ta dün gördüm. Fakat mağazalarda telefon kilitli oluyor zaten içini açıp kurcalamak mümkün olmuyor. Root da olsa güzel olacak bir kusuru o, onun dışında cillop bir cihaz fiyatına göre :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun808

quote:

Telefon canlı olarak hiç bir mağazada yok. Bugün 50 tane telefoncu ve elektronik market gezdim Ankara'da satan yer yok.

Eskişehir Mediamarkt'ta dün gördüm. Fakat mağazalarda telefon kilitli oluyor zaten içini açıp kurcalamak mümkün olmuyor. Root da olsa güzel olacak bir kusuru o, onun dışında cillop bir cihaz fiyatına göre :)

Ekran büyüklüğü tatmin eder mi? Ben çok büyük telefon zaten sevmem de, bu Sony Xperia X10 Mini mi ne var, onun kadar küçük değildir demi ekranı

değilmiş gittim gio ya baktım.onunla ekran boyu aynı. yeterli gibi göründü yoksa almıycaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

quote:

quote:

quote:

Ekran büyüklüğü tatmin eder mi? Ben çok büyük telefon zaten sevmem de, bu Sony Xperia X10 Mini mi ne var, onun kadar küçük değildir demi ekranı

değilmiş gittim gio ya baktım.onunla ekran boyu aynı. yeterli gibi göründü yoksa almıycaktım.

Daha onceki telim yillarca kullandigim resitif ekranli 3" bir teldi.Acikcasi kapasitif ekranli bir tele gecince 3.2" in bu kadar kullanissiz ve kucuk gelecegi hic aklima gelmemisti.Cunku daha onceki telimi tirnagimla kullaniyordum ve gayet rahattim ama simdiki bu yeni nesil kapasitif ekranlarda illaki deri temasi sart haliyle tirnak olmuyor parmakla kullanincada resmen ekran gozukmuyor.Sahsen buyuk telefon hic sevmem ama isin asli suki kapasitif telefonlarda 3.7 ile 4.3 arasi tercih etmenizi oneriyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

beklenti meselesi bu tamamen. ben o büyüklükte bi telefonu asla cebimde taşımam..

• Bende yaklaşık 4 aydır defy kullanıcısıyım ve İYİKİ ALDIM.tabi benim gibi sıradan kullanıcıysanız fazla bile...
    Benimde bir sorunum var son zamanlarda,biriyle konuşurken başkası aradığında telefon sesli olarak çalıyor hatta bazen ilk konuştuğum kişiyle görüşmem kapandığıda oldu,bunun sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_E_L_i_

Bende yaklaşık 4 aydır defy kullanıcısıyım ve İYİKİ ALDIM.tabi benim gibi sıradan kullanıcıysanız fazla bile...
    Benimde bir sorunum var son zamanlarda,biriyle konuşurken başkası aradığında telefon sesli olarak çalıyor hatta bazen ilk konuştuğum kişiyle görüşmem kapandığıda oldu,bunun sebebi ne olabilir?

telefonu elime geldiğinde net yanıt verblrm ancak ama bence ayarlardandır.yarın elime geçer bu gün şehre gelmiş servise çıkmamışlar. pm atabilirsiniz sormak istedğniz bişey olursa.herkes atabilir yani,çok anlamasamda elimden geldiğine yardmcı olmya çalışırım
  • Biraz geç oldu ama kusura bakmayın evet aveaya geçtiğimde sorun ortadan kalktı nerdeyse 15 gundur kesilme fln olmadı...
    Bu arada telefonla havuzda çekim yaptım görüntü çok iiydi suda kaçmadı :)
    Ama ekran cayır cayır çiziliyor. Gorilla glass yalan olmuş haberiniz olsun filmsiz kullanmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bt1903

Biraz geç oldu ama kusura bakmayın evet aveaya geçtiğimde sorun ortadan kalktı nerdeyse 15 gundur kesilme fln olmadı...
    Bu arada telefonla havuzda çekim yaptım görüntü çok iiydi suda kaçmadı :)
    Ama ekran cayır cayır çiziliyor. Gorilla glass yalan olmuş haberiniz olsun filmsiz kullanmayın :)

suana kadar bir kac kere yere dusurdum biride tam ekran uzerine , anaktarlar ile ayni cebime koydum ve tabi bozuk paralar ile nazar degmesin hala tek bir cizik yok. suda denemedim denemeyede niyetim yok olurda bir kaza suya duserse ozman gorecez ..

benim icin en buyuk kusuru en az 3 sarjdan sonra bir kere acip kapatmam gerekiyor. yoksa biraz yavasliyor. yani ortalama her hafta bir kere yeniden abslat yapıyorum ozman tekrar hizlaniyor.

bunun disinda iyiki almisim diyorum ve cevremde iki kisiye daha aldirttirdim onlarda memnun. bu tip bir telefonu ya daha pahaliya samsung dan yada nerdeyse ayni fiyatalra nokiadan almak gerekiyor. samsung kafa kafaya gidior ozelliklerde kamera haric ama bunun kadar dayanıklı degil kılıfsız kulanılmıyor bu seferde kaba oluyor o yuzden fazla paraya vermeye gerek kalmıyor. nokia ise bu tel ayarindakilercok agir andorid olmamasi buyuk eksiklik. bu paraya bu ozelliklerde alınabilecek en iyi telefon bu.

• Dostum istiyosan resim koyim daha iyi anlaşılır. Sol cebime sadece telefonu koyuyorum yani kotun kumaşından çiziliyor. Su konusunda sıkıntı yaşamazsın hakketen banada inancırıcı gelmedi ama gerçekten geçirmiyor. Kapatıp açma olayı bende olmuyor sanırım yazılımla ilgili sıkıntı....
  • kapatıp açma olayı kısa zamanda çok fazla uygulama açıp kapamkla alakalı sanırım.ram doluyor ve andriod onları hemen kapatmıyor,bisüre kullanılmadıktan sonra kapatıyor. bu esne da da biraz yavaşlıyor ister istemez.ama kapatmakta fayda var. bir de dün sabah elime şarjı full dolu aldım.yaklaşk 2 saat telefonla görüştüm. 2 saat kadar wifi takıldım uygulamalar falan indirdim arada denemek için 10-15 kez navigasyon açtım 2-3 dakika bakındım kapattım. yaklaşık 60-70 mesaj aldım gönderdim.sadece gece yatarken 6 saat kadar uçak moduna aldım.ve şarj şuan %45 te.. gerçekten inanılmaz bi sonuç..
  • quote:

quote:

Bende yaklaşık 4 aydır defy kullanıcısıyım ve İYİKİ ALDIM.tabi benim gibi sıradan kullanıcıysanız fazla bile...

telefonu elime geldiğinde net yanıt verblrm ancak ama bence ayarlardandır.yarın elime geçer bu gün şehre gelmiş servise çıkmamışlar. pm atabilirsiniz sormak istedğniz bişey olursa.herkes atabilir yani,çok anlamasamda elimden geldiğine yardmcı olmya çalışırım

İlgin için teşekkür ederim,eline geçince bir kurcalayıp neden olduğunu bulabilirsen sevinirim..

Arkadaşlar su testini mecburiyetten yapmış bulunmaktayım,üzerine bira döküldü bende çeşmenin altına sokup yıkadım,hiç bir sorun yok..
    Camın çizilmesi konusunda ben para,yere sürtme ve çakmağın taşını ateşleyen yuvarlak zımbırtısıyla çizmeyi denedim ve hiç bişi olmadı,,bu zamana kadarda 5-6 kere elimden yola düşürdüklerim de cabası,böylelikle sağlamlığıda testten başarı ile geçti.hatta yazıcının mürekkebi yere dökülmesi sonucu sinirden fırlattığımda oldu ,odayı bi tur attı sağa sola çarparak,maşşallah diyim...

• Arkadaşlar telefon kapalıyken alarm çalmıyor bende. Bu normal mi ? Telefonun bi özelliğimi yani. Bide bazen şarja taktığımda gece yatacağımda takıyorum sabah bi bakıyorum daha %50 si dolmuş. Neden olabilir sizce. Telefon daha yeni. 2 haftalık cihaz.
  • arkadaşlar bunun rootu ne zaman çıkar ya diğer adb die rootsuz hafıza kartına atma var onu yapmazk zor geliyor
    bi de superuser die bşi var tam olarak o ne işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Bebé -- 10 Temmuz 2012; 19:42:10 >
  • Programları yükledikten sonra hafıza kartına taşıyorum. Öle yapsak kullansak olmaz mı ?
  • telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. ağır uygulamalarla takılmadım açıkçası android i de yeni yeni keşfediyorum henüz ayarlarını vs herşeyini keyfime göre ayarlıycak seyiyeye yeni geldim.şarjı gerçekten mükemmel saatlerce telefonla kouşuyorum özellikle konuşmada gerçekten bataryaya tık demiyor. klavyesi küçük diyen arkadaşlara sesleniyorum. eğer swype ı kapatırsanız bildiğiniz geniş android klavye çıkıyor ki o telefon dikken bile gayet rahat yazmaya olanak tanıyor.ama swype da kullanmak bir ayrıcalık bence el alıştıkça o kadar rahat mesaj yazılıyor ki. bunların dışında su ve darbe testi yapmadım kıyamıyorum. ekranıda hala jelatinle kullanıyorum. çinden kılıf siperiş ettim deal... .adlı siteden. sanırım 2-3 haftaya elime geçer :) bunların dışında,, güneşte özellikle benim gibi şarj uzun gitsin dye parlaklığıda kıstıysanız ekranı görmek gerçektn çok zor bi hal alabiliyor. kamera yeterli gibi geldi,, o nokia nın dandik 3.2 leri gibi de değil hani.. belki ilk kez android tel kullandığımdan öyle gelmş olabilir ama ekran gayet yeterli ve çözünürlüğü de gerçekten yeterli. bugün arkadaş gio almış onunla kıyasladım,,geçiş efektleri falan olarak ta gio dan 2 gömlük üstün olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim.bazen ağırlaştığı olmuyor değil hani çok uygulama falan kullanıldığında. ama 450 tl lik telefondan zaten ffazlasını beklemek hata diye düşünüyorum.ekran dokunmatiğide bir süre sonra zaten iphone aratmayack kadar rahat hale geliyor şüpheniz olmasın.yalnız bi sıkıntım,, navigasyon bana yavaş gibi geldi.belki yaşadığım şehirdendir ama wifi falan kapalı sdc A-GPS açık konumdayken navigasyonun dakikalarca bekletip hala bulmadığı oluyor. başka bi yazılım mı gerekiyor bilemedim onu da içindekiyle denedim.ama google maps yer bulma konusunda pek sıkntı yaşamıyor navigasyona kıyasla.şebeke çekimine gelince,, arkadaşlar daha önceki o heryerde çeker dedikleri nokiamın şebeke yok deyip beni deli ettiği yerlerde bu telefon full çekiyor. kampüste özellikle çekmedği nere varsa orda denedim çekmez denilen sınıflarda vs. hepsinde tatmin etti gerçekten söylendiği kadar güçlü bir şebekesi var telefonun. aklıma şimdilik bunlar geliyor farklı bi sorusu olan da varsa yaabilir. fikrimi sorarsanız,iyiki almışım diyorum kesinlikle pişman edecek bir telefon değil. ace de denedim elime aldım,, şimdi sorsanız yüz kere bin kere yine bu telefonu terch ederim tereddüt etmem.

• @ ozandrl

sen dokumnatigini ekranda jelatin varken begendiysen birde jeletini cikartinca gor :)
    bende ilk bir iki gün jeletin ile kulamıstım arasira takılıyordu. sonra nasilsa cizilmez diye jeletini cikarttim. birde ne goreyim ekran resmen ucuyor :)
    bu konuda o kadar site gezdim yorum okudum. kılıf arayan ikinci kisisin . bence hic gerek yok. ekranin cizildigini sadece bir kiside gordum o da bir kac mesaj yukarida. ansil basardi bilmiyorum :) ne iste calisiyorsun bilmem ama bu telefon oyle kolay kolay cizilmiyor. ben encok araba kulanirken dayanıklı olmasını istiyordum. yeri geliyor cebimde birakiyorum anaktar ve bozuk paralar ile yeri geliyor on torpidaya koyuyorum virajlarda bir oraya bir buraya. ani hizlanmada hop paspasin ustune. isteyene resmini koyarım tek cizik yok. ben agir iste calisiyorum yada boyaciyim felan diyorsan kilif ola bilir. yoksa hic gerek yok. o ismni verdigin cep telefonlari masaya koyup alırken bile ciziliyor onlara bakarak aldanma.

• Merhaba arkadaşlar,

Ben de pazartesi günü kendime bir Motorola Defy Mini aldım Hepsiburada.com'dan. Dün elime ulaştı. Böyle ileri teknoloji ürünü bir telefonum daha önce olmamıştı onun için kullanmakta sıkıntı çekiyorum. Acaba yardımcı olabilir misiniz? Öncelikle telefonumda sim kart takılı olmadığını belirtmek istiyorum. Henüz kartımı alamadım. Aklımda birkaç soru var:

1) Telefon sessiz modda değil ancak zil sesi (ringtone) seçmek için ses ayarlarına girdiğim zaman hiçbir zil sesini dinleyemiyorum. Zil seslerini dinlemek için ne yapmam lazım?
    2) Profil olarak ev, iş, haftasonu diye üç farklı şey koymuşlar. Ben bunları nasıl düzenleyebilirim? Sadece isimlerini değiştirmeyi bulabildim. Zaten iki tanesini silip, bir tane standart profilimi kendime göre düzenlemek istiyorum.
    3) Bilgisayarımda Google Earth programı kullanarak müze, lokanta gibi ilgimi çeken yerlere placemark koyuyorum. Bu koyduğum placemarkları telefona nasıl aktarabilirim? Cep telefonunda navigation, places ve maps diye üç ayrı program var. İnternet bağlantım olmadığı için deneyemedim.
    4) Sadece Facebook, Gmail ve Google Maps uygulamalarını kullanacak birisi aylık kaç mb internet almalıdır? Youtube vs ile hiç işim olmaz. Gerçekten de bu üç site haricinde telefona elimi bile sürmeyebilirim. O kadar ilgisizim.

Peşinen teşekkürler!

• quote:

quote:

quote:

İlgin için teşekkür ederim,eline geçince bir kurcalayıp neden olduğunu bulabilirsen sevinirim..

Arkadaşlar su testini mecburiyetten yapmış bulunmaktayım,üzerine bira döküldü bende çeşmenin altına sokup yıkadım,hiç bir sorun yok..
    Camın çizilmesi konusunda ben para,yere sürtme ve çakmağın taşını ateşleyen yuvarlak zımbırtısıyla çizmeyi denedim ve hiç bişi olmadı,,bu zamana kadarda 5-6 kere elimden yola düşürdüklerim de cabası,böylelikle sağlamlığıda testten başarı ile geçti.hatta yazıcının mürekkebi yere dökülmesi sonucu sinirden fırlattığımda oldu ,odayı bi tur attı sağa sola çarparak,maşşallah diyim...

dostum bu ara da aynı sıkıntı bende de baş gösterdi.konuşurken biri aradığında bazen sadece uyarı verirken bazen direkt karşıdakini beklemeye alıp çalmaya başlıyor ama neyden olduğunu anlamadım.ayarlarda da öyle detaylı bişey bulmk mümkün değil sanırım o durumu kabullenmemiz gerekecek..canı sağolsun harika telefon ona da kızmam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar defy mini fifa 2012 vb. hd ve 3d oyunları açabiliyormu kullanan veya deneyen arkadaslardan yorumları bekliyorum ayrıca burda bi bimeks var ama burda defy mini yok acaba söylesem özel olarak getirtirler mi yok illa netten mi alcaz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.