Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell t20 satılıp bu tel alınırmı....
    Satma amacım sadece pil performansıdır.
    Oyun ıvır zıvır uygulamalar kullanmam,fazla mesaj atmam,sadece maillere bakmak birazda internet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer android telefonların pil perfomansından şikayetçi olanlar, defy mini ye geçince yüzünüz gülecektir eminim. benim net hep açık geceleri net ve güncellemeler kapalı 2 ila 3 gün gidiyor kullanıma bağlı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphet

diğer android telefonların pil perfomansından şikayetçi olanlar, defy mini ye geçince yüzünüz gülecektir eminim. benim net hep açık geceleri net ve güncellemeler kapalı 2 ila 3 gün gidiyor kullanıma bağlı olarak.

Sağol cevap için,herhalde bana en az 3 gün gider.

• neti fazla kullanıp, kurcalamazsan rahat gider
  • bu telefonun internet performansı nasıl çok ağarmı bağlanıyor internete
    telefonda fazla oyun oynamam ama en azından 1 kaç tane 3d oyun oynamak isterim oynatırmı
    ekrana dokundukça parmak izi yapıyomu
  • Telefon şarjda uzun süre kaldığında şarjı bir süre sonra sıfırlıyor. Kendi kendine yiyor resmen. Akşam taktım şarj oluyor yazdı. Sabah baktığımda şarj seviyesi %15 di. Neden olabilir bu sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkonyali

Telefon şarjda uzun süre kaldığında şarjı bir süre sonra sıfırlıyor. Kendi kendine yiyor resmen. Akşam taktım şarj oluyor yazdı. Sabah baktığımda şarj seviyesi %15 di. Neden olabilir bu sizce.

Bende o kadar değilde mesela gece 12 de şarja takıyorum sabah 7 de şarjda olduğu halde pil %90 sevyesinde oluyor. Gece doluyor sabaha kadar %10 nunu bitiriyor.

• quote:

Telefon şarjda uzun süre kaldığında şarjı bir süre sonra sıfırlıyor. Kendi kendine yiyor resmen. Akşam taktım şarj oluyor yazdı. Sabah baktığımda şarj seviyesi %15 di. Neden olabilir bu sizce.

bence bikaç deneme daha yap sonuç aynı olursa servisle görüş..
  • Suda denemeyenler için söyleyeyim. Her gün çeşmenin altına sokuyorum parmak izlerini yok etmek için Mübarek takır takır çalışıyor. Tek kusuru silmek gerekiyor ıslakken dokunmatiği çalıştıramıyorum. Gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz
  • Arkadaşlar telefonu root edebilen var mı ?
  • quote:

Bataryanın kontrol devresinde bir arıza olabileceği geliyor akla. Eğer böyle bir sorun var ise, serviste batarya değişimi ile çözülebilir.

Bir de, telefonu kapalı iken şarj etmeyi denediniz mi? Böyle yapınca da sorun tekrar ediyor ise, batarya arızalı demektir.

Ben, genelde, ilk iki saatlik şarjdan sonra (batarya doluluğu %90 ları geçtiğinde), cihazı bir yarım saat kapalı tutarak şarjı tamamlıyorum. Bu şekilde şarj edildikten sonra, kullanımda, doluluğun %100 ün altına düşmesi, açıkken şarja göre, daha uzun sürüyor. Ayrıca, hafıza da tazelendiğinden, telefonun performansı artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ethem578

Arkadaşlar telefonu root edebilen var mı ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1658568

buradan takip edebildiğimiz kadarıyla, henüz yok. Hatta, durum biraz umutsuz da denebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasHoşaf

quote:

Orijinalden alıntı: ethem578

Arkadaşlar telefonu root edebilen var mı ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1658568

buradan takip edebildiğimiz kadarıyla, henüz yok. Hatta, durum biraz umutsuz da denebilir..

Neden umutsuz acaba? Bootloader 7 den dolayı mı ?

• evet motorola nın bootloader kilidinden henüz kimse root almayı beceremedi..
  • Hafıza sıkıntısı yaşayanlar daha önceden açtığım şu başlığı görmezden gelmesin

http://resim.donanimhaber.com/m_61562362/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61999090
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphet

evet motorola nın bootloader kilidinden henüz kimse root almayı beceremedi..

Sanırım birileri root edebilmiş... Telefonun Gsmarena sayfasındaki M9 rumuzlu arkadaş "It's really waterproof and dust resistant!! With a good custom rom, rooted and overclocked, i got 800Mhz, ICS 4.0.3 (very stable), videocalls with skype and 7Mbps with 3G... Everything only for 100$... and my phone is XT321, with dual-sim..." demiş. Ics çok önemli değil de custom rom ile overclock oldukça iyi olur. Bildiğim kadarıyla bu telefonun işlemcisi 1 ghz a kadar overclocklanabiliyor. Motorola 800 mhz olması gereken işlemciyi offical romda 600 mhz ile sınırlamış gibi. Bence bu telefonun bi root u bir de overclock u eksik :)

• Hayret nasıl yapmış acaba, iki kişide nasıl yaptığını sormuş zaten, açıklarsa bomba olur. Dediğine göre 800Mhz ye o/c yapmış ve android 4.03 yüklemiş.. benim için tek sıkıntı hafıza sorunu root alıp, önyüklü gelen gereksiz twitter,facebook,office,mediaser,media.. gibi appleri sileceğim..
  • and my phone is XT321 demiş

bu telefonun markasi XT320 degilmi ? belkide o adam baska bir telden bahsefiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

and my phone is XT321 demiş

bu telefonun markasi XT320 degilmi ? belkide o adam baska bir telden bahsefiyor.

xt321, xt320 nin çift sim kartlı versiyonudur. Telefon altyapıları aynı yani sadece bir sim yuvası daha var...

• Telefonu 3-4 aydır kullanıyorum arkadaşlar görünür herangi bir sorunu yok.Pili gün boyu uzun süre oyun oynadığım ve müzik dinlediğim halde 1 gün gidiyor zaten 1 gün gitse yetiyor sonuçta işte de evde de sarj aleti var.Gücüne gelince bi çok uygulama kullanıyorum eğer oyun oynamak istiyorsanız bu telefonu tercih etmeyin ama küçük oyunlarda bana yeter diyorsanız diğer her açıdan sizi tatmin edecektir.Sağlamlığı test edecek bi darbe yaşamadım ama ufak tefek olaylarda hiç sorun görmedim.Çizilme yok şuanlık ama ekranın üzerindeki bandı sökmeseniz iyi olur,ekran kirleniyor.Kamerası kötü haberiniz olsun özellikle autofocus özelliği yok barkod okumada çok sorun yaşanıyor keşke autofocuslu bi kamera konulsaymış.Ekranı biraz küçük insan androidi büyük ekranla kullanmak istiyor.Onun dışında ses güzel,eğer iyi bir ekolayzır kullanırsanız ses sorunu yaşamıyorsunuz.Radyosu kötü bence,özellikle hareket halinde hiçbir şey anlamıyorsunuz radyodan.Belleği çok az tüm uygulamaları sdye atmak gerekiyor,root yok galiba şuan piyasada.Advanced Task Killer kullanıyorum ayarları düzgün yaparsanız gayet iyi performans veriyor gidipte saçma sapan task managerlar kullanınca telefon sürünmeye başlıyor...

Benimde bi sorum olucak arkadaşlar Quickoffice Lite'de PDF formatında yazıları Türkçe Karakterle görüyorum sorunsuz ama okuma moduna aldığımda dosyayı türkçe karakterler gidiyor.Birde NewStarSoccer oyunundada Türkçe dili seçiyorum gene Türkçe Karakterle ilgili sorun yaşıyorum.Acaba telefondan mı kaynaklanıyor yoksa uygulamalardanmı?Ve Türkçe Karakter desteğiyle ilgili ne yapabilirim?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.