Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klavye için bilgi veren arkadaşıma çok teşşekkür ederim beni büyük bir yükden kurtardı belkide ücretli sürümü yüklesem dahada iyi bile olabilirdi birde arkadaşlar bizim telefonlardan birinin kulaklık girişi mi yada başka birşeydenmi bilmiyorum kulaklık çalışmıyor sebep ne olabilir
  • buda tamam neymişlan bu defy telefona c7den sonra çok kızdım ama alıştıkça mükemmel olduğunu görüyorum her geçen dakika
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroglu51

klavye için bilgi veren arkadaşıma çok teşşekkür ederim beni büyük bir yükden kurtardı belkide ücretli sürümü yüklesem dahada iyi bile olabilirdi birde arkadaşlar bizim telefonlardan birinin kulaklık girişi mi yada başka birşeydenmi bilmiyorum kulaklık çalışmıyor sebep ne olabilir

denemek icin bende ucretsiz olanini indirdim lakin aktif etmek istedigimde bir yazi cikti bilgi ve sifrelerimi kayit edeceklerini ve bunun ucretsiz surumde oldugunu bunu istemiyorsak paralı surum almamız gerektiginiz soyleyince vazgectim. banka islemlerimi ve benzeri gizli bilgilerimin bilmedigim bir programa paylasmak mantikli gelmedi.
  • Beyler benim ekranda 2 tane ölü pixsel var :( Açılış ekranında, kırmızı motorola logosu kısmında karanlıkta bariz görebiliyorum. Alalı daha 1 ay oldu. Üretirken kontrol etmiyor mu lanet olasılar. Garantiye versem acaba sıfırı ile değiştirirler mi ? Yoksa ekranı mı değiştirirler. Ulan bende de hiç şans yok ya. Hep beni bulur. 2 sene önce vatandan acer monitör aldım 1 tane ölü pixsel vardı değiştirdim 10 gün sonra yine çıktı yine değiştirmiştim. Şubat ayında HP laptop aldım ondanda şuan 4 tane var lanet olsun arkadaş ya... Sizde de var mı ? Epey dikkatli bakmak gerek görebilmek için.
  • Sahip olan arkadaşlara sorum var.

1-)Oyun ve uygulama performansı nasıl?

2-)İnternetten her videoyu izleniyor mu?

Bu telefonu almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahvahapvah

Sahip olan arkadaşlara sorum var.

Sahip değilim ama kullanan arkadaşlar internetinin pek hızlı olmadığını söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedGenel

quote:

Sahip değilim ama kullanan arkadaşlar internetinin pek hızlı olmadığını söylüyor.

yalan soylemisler. bu fiyat bu standartlarda neti baya hizli.
    insanlar her telefonu iphone ile kıyaslıyor ama iş paraya gelince yan ciziyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedGenel

quote:

yalan soylemisler. bu fiyat bu standartlarda neti baya hizli.
    insanlar her telefonu iphone ile kıyaslıyor ama iş paraya gelince yan ciziyor :)

Fiyat performans + dayanıklılık hesaba girince gayet güzel bir telefon tabiki.

• merhaba arakaslar bu miniye ikidir birseyler oluyor telefon kapaniyor actigimizda m logosunda takili kaliyor logo dalgalaniyor dalgalaniyor ama acilmiyor reset menusune gecis yapiyorum sonrasini yapamiyorum yardimci olursaniz sevinirim yoksa servis yolu gorunecek bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canx

Bu telefonu almayı düşünüyorum, ancak hiçbir yerde yok. Sadece internette bulabildim.
    Fiyat olarak Ereyon 475, Gold 478, Bimeks 573...
    Daha ucuza bulanabilir mi yoksa Ereyon-Gold birinden alayım mı?

konu ile alakalı değil.
    Profil kapalı, pm kapalı.. üyeler size nasıl ulaşıcak ? sandisk için tekrar mesaj atmanızı rica ediyorum
  • Cevdet bey,2 gün önce ben bir görüşme yaptım kapadım telefonu bir uyarı aldım ekranda.. bilmem ne hatası verildi kapatmaya zorla yada iptal et vs.. bende bi açıp kapayım dedim telefonu acılmadı logo öyle kaldı ortada gitmedi.. aradım yetkili satış noktasını telpayı bana servisleri aramamı söyledi.. garanti belgesindeki servis numaralarına bakarsanız hepside anadolu yakasının bir numarasını gösteriyor.. 10 servis varsa hepside 0216 457 gibi bi numaraydı sanırım..onlarda kargoyla gönderin dediler bende göndermedim motorola musteri hizm aradım onlar yardımcı oldular.. bana bi mail attılar soft format atmamı sağlayan yönergeleri anlattılar mailde.. mail ingilizce ama 2 dk içinde herşey normale dönüyor.. not: veriler siliniyor fabrika cıkışı durumuna geliyor.. mail isterseniz burdan ulaşın bana
    mustafa.parlak@msn.com
  • Ben de sorun yaşadığımda MOTOROLA M.H.ne email atmıştım yardımcı olmuşlardı. Bahsettiğiniz olay HARD RESET tir. telefonu fabrika ayarlarına döndürür ve TÜM VERİLERİ SİLER! Bana gönderilen email deki yönergeleri paylaşıyorum. Sorumluluk size AİTTİR.

Defy Mini telefonunuza harici reset atmak icin asagidaki talimatlari izleyiniz lutfen:

1. Her iki ses dugmesi ve power dugmesini 3 saniye icin ayni anda basili tutun.

2. ekranda secenekler listesi belirecektir.

3. Secenekler arasinda asagi ve yukari gitmek icin ses kisma ve ses acma dugmelerine, birini secmek istediginizde Kamera tusuna basin

4. Recovery'i secin.

5. Cihaz Motorola logosu ile acilacak ve unlem isareti ile beraber Android adamcigi belirecek.

6. Bu ekrana geldiginizde acma kapama (Power) tusuna basin.

7. Cihaz siyah fon uzerinde mavi yazi gosterecektir.

8. Secenekler arasinda asagi ve yukari gitmek icin ses kisma ve ses acma dugmelerine, birini secmek istediginizde Kamera tusuna basin

9. Wipe data / factory reset secenegine gelene kadar ses kisma tusuna basin ve bu secenege gelince Kamera tusuna basarak secimi onaylayin.

10. Tekrar ses kisma tusunu kullanarak "YES - delete all user data" secenegini secin ve Kamera tusuna basarak teyid edin.

11. Cihaz fabrika ayarlarina sifirlama islemini gerceklestirmeye gececek

12. Format atma islemi tamamlandiginda, ekranin asagisinda "Data wipe Complete" yazisi cikacak. "Reboot system now" yazisi bu asamada belirgin olarak gozukecektir. Kamera tusuna basarak Reboot (yeniden baslatma) secenegini teyid edin.

13. Rebooting mesaji ekranda belirecektir.

14. Cihaz yeniden normal asamalari ile acilacaktir.

• Teşekkürler Sn. Theprophet, birgün her defy mini sahibine lazım olacak bilgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheProphet

Ben de sorun yaşadığımda MOTOROLA M.H.ne email atmıştım yardımcı olmuşlardı. Bahsettiğiniz olay HARD RESET tir. telefonu fabrika ayarlarına döndürür ve TÜM VERİLERİ SİLER! Bana gönderilen email deki yönergeleri paylaşıyorum. Sorumluluk size AİTTİR.

Defy Mini telefonunuza harici reset atmak icin asagidaki talimatlari izleyiniz lutfen:

1. Her iki ses dugmesi ve power dugmesini 3 saniye icin ayni anda basili tutun.

2. ekranda secenekler listesi belirecektir.

3. Secenekler arasinda asagi ve yukari gitmek icin ses kisma ve ses acma dugmelerine, birini secmek istediginizde Kamera tusuna basin

4. Recovery'i secin.

5. Cihaz Motorola logosu ile acilacak ve unlem isareti ile beraber Android adamcigi belirecek.

6. Bu ekrana geldiginizde acma kapama (Power) tusuna basin.

7. Cihaz siyah fon uzerinde mavi yazi gosterecektir.

8. Secenekler arasinda asagi ve yukari gitmek icin ses kisma ve ses acma dugmelerine, birini secmek istediginizde Kamera tusuna basin

9. Wipe data / factory reset secenegine gelene kadar ses kisma tusuna basin ve bu secenege gelince Kamera tusuna basarak secimi onaylayin.

10. Tekrar ses kisma tusunu kullanarak "YES - delete all user data" secenegini secin ve Kamera tusuna basarak teyid edin.

11. Cihaz fabrika ayarlarina sifirlama islemini gerceklestirmeye gececek

12. Format atma islemi tamamlandiginda, ekranin asagisinda "Data wipe Complete" yazisi cikacak. "Reboot system now" yazisi bu asamada belirgin olarak gozukecektir. Kamera tusuna basarak Reboot (yeniden baslatma) secenegini teyid edin.

13. Rebooting mesaji ekranda belirecektir.

14. Cihaz yeniden normal asamalari ile acilacaktir.

teşekkürler dostm.herkesn rahatça ulaşp bulabilmesi açısından bikaç kez paylaşmakta fayda var ;)

• arkdaslar müzik + diye bir seçenek var menüde acaba o ne işe yarar bilgisi olan arkadaş varmı bir kamyon sözleşme okuduyor açmak için ama açamadım sözleşme o kadar korkutucu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroglu51

arkdaslar müzik + diye bir seçenek var menüde acaba o ne işe yarar bilgisi olan arkadaş varmı bir kamyon sözleşme okuduyor açmak için ama açamadım sözleşme o kadar korkutucu ki

internetle çalışan bir müzik uygulaması.
  • arkadaslar telefonda facebook uygulamasini saglikli bir sekilde kullanabilen var mi acaba? bana hic kullanisli gelmedi dogrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: memosimsek

arkadaslar telefonda facebook uygulamasini saglikli bir sekilde kullanabilen var mi acaba? bana hic kullanisli gelmedi dogrusu.

evet bende tam verim alamadım
  • Acikcasi bugune kadar hep javali standart ucuz telefon kullanmis biri olarak gecici olarak zorunluluklardan dolayi aldigim bu motorolayi hic begenmedim ozellikle telefon kadar dandroidde hakikaten cok sorunlu.Kisacasi bu telefonu ve dandroidi sahsi gorusum olarak tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Acikcasi bugune kadar hep javali standart ucuz telefon kullanmis biri olarak gecici olarak zorunluluklardan dolayi aldigim bu motorolayi hic begenmedim ozellikle telefon kadar dandroidde hakikaten cok sorunlu.Kisacasi bu telefonu ve dandroidi sahsi gorusum olarak tavsiye etmiyorum.

toprağam bende samsung star wifi var satayım mı sana ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.