Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memosimsek

arkadaslar telefonda facebook uygulamasini saglikli bir sekilde kullanabilen var mi acaba? bana hic kullanisli gelmedi dogrusu.

son güncellemeyle beraber facebook uçtu gitti gibi ilk zamanlarda oldukça verim alıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stsimon

quote:

arkadaslar telefonda facebook uygulamasini saglikli bir sekilde kullanabilen var mi acaba? bana hic kullanisli gelmedi dogrusu.

son güncellemeyle beraber facebook uçtu gitti gibi ilk zamanlarda oldukça verim alıyordum.

facebook ney la.. root alayım, ilk sileceğim uygulamadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XDiscovery

Teşekkürler Sn. Theprophet, birgün her defy mini sahibine lazım olacak bilgiler.

Rica ederim, ihtiyacı olan faydalansın tabii ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphet

quote:

quote:

root olayıyla beraber silinecek çok uygulama var, doldurmuşlar gereksizlikleri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheProphet

quote:

quote:

root olayıyla beraber silinecek çok uygulama var, doldurmuşlar gereksizlikleri.

Haklısın dolu yer kaplıyorlar, böyle bile idare ediyor ama bir silsek akacak telefon...

• İşin gıcık tarafı bir programı guncellediğinizde ekstradan hafıza kaplıyor. Eskiyi silip yenisini yüklemek yerine yer kaplayan bu mantığı anlamak mümkün değil.
    Mesela bugün telefonda yüklü gelen quickoffice lite programının yerine quickoffice pro yüklemek istedim ama lite versionu pro yapacağına ikiside ayrı ayrı kurulu durdu.
    Nasıl bir iş bu anlamadım?
    Yine gıcık eden birşey daha;
    Madem bize google navigasyon u kullandirmiyorsunuz neden telefondan da sildirmiyorsunuz?
    Telefonda müzik programı var ama internette bile baglanmiyor. Nedeni ise türkiyede kullanımı yasak olduğu için dns adresi degismesi gerekiyormus. Tabi bizde root olmadığı için dns yi değiştiremiyoruz.
    Programida silemiyoruz. Öylece suratına bakıyoruz.
    Tabi bu sorunlar bizim defy miniye özgü değil. Root yapılamayan tüm android işletim sistemleri için geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun yazı karakterlerını buyultme varmıdır acaba ayrıca sız ınternetı nasıl kullanmaktasınız 2g -3g -2g3g otomatik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysalwador

telefonun yazı karakterlerını buyultme varmıdır acaba ayrıca sız ınternetı nasıl kullanmaktasınız 2g -3g -2g3g otomatik ?

klavyeden memnun değilseniz arkadaşların ücretli olarak indirdiği bir uygulama vardı. ismini unuttum ama o iş görüyorumuş bayağı bi. neti ihtiyaca göre ayarlayın ben cepten nete girmediğm için 2g de tutuyorum.şarjım daha uzun gidiyor bu sayede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

quote:

Orijinalden alıntı: bysalwador

telefonun yazı karakterlerını buyultme varmıdır acaba ayrıca sız ınternetı nasıl kullanmaktasınız 2g -3g -2g3g otomatik ?

klavyeden memnun değilseniz arkadaşların ücretli olarak indirdiği bir uygulama vardı. ismini unuttum ama o iş görüyorumuş bayağı bi. neti ihtiyaca göre ayarlayın ben cepten nete girmediğm için 2g de tutuyorum.şarjım daha uzun gidiyor bu sayede.

cok tesekkur ederım verdıgınız bılgı ıcın o programa bakacagım telefon cok hosuma gıttı bu arada cok sey yuklemedım suanlık doldurmayayım dıyorum telefonu whatsapp viber yukledım o kadar onerebileceginiz programlar varsa beklıyorummm
  • arkadaslar hem fiyati uygun diye hemde bataryasi iyi dayaniyor diye 2.el bu cihazi aldim. ama gel gorki batarya yine dayanmiyor..sirket maillerimi kurdum sonra guncellemeyi 1 saatte yapsin dedim..3 g devamli acik ve gunde 1 -1.5 saat telefon ile gorusuyprum..sabah 5 te full sarj olan cihazim saat 11 de %65 lere indi...biliyorumki beklesem bu aksami kesinlikle cikaramaz..sizler ne yapiyorsunuzda sarj 2-3 gun dayaniyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

arkadaslar hem fiyati uygun diye hemde bataryasi iyi dayaniyor diye 2.el bu cihazi aldim. ama gel gorki batarya yine dayanmiyor..sirket maillerimi kurdum sonra guncellemeyi 1 saatte yapsin dedim..3 g devamli acik ve gunde 1 -1.5 saat telefon ile gorusuyprum..sabah 5 te full sarj olan cihazim saat 11 de %65 lere indi...biliyorumki beklesem bu aksami kesinlikle cikaramaz..sizler ne yapiyorsunuzda sarj 2-3 gun dayaniyor..

Valla ben aldım alalı daha 3 gün gittiğini hiç görmedim.

Birisinde özellikle denedim ;
    Herşeyi kapattım , sadece en fazla 20-25 dakika konuşma yaptım ve yine en fazla 10 dakika internette gezindim ve telefon kendi kapanana kadar bekledim sonuç olarak 2 gün 4 saat gitti.

Normal kullanımda ise genelde 1.5 günde şarjım bitiyor.

Bundan önceki symbianlı nokia 6210 navigator telefonumda ise normal kullanımda yeni orjinal battarya ile akşamı zor çıkarıyordum.

İki telefonu karşılaştırdığımda ekran büyüklüğü bakımından defy mini büyük olmasına rağmen şarjıda neredeyse nokiadan 2 kat fazla gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XDiscovery -- 7 Ağustos 2012; 14:15:32 >

• benim degerler normal ozaman..oylemi diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

benim degerler normal ozaman..oylemi diyorsun

Kullanımlarımız farklı olduğu için bir şey demem zor dostum. Ama tek bildiğim telefon internetten veri transferi yaptığı zaman şarjı çok hızlı bitiyor.

Sende bir gün kapat 3g yi ve diğer veri transferi yapan uygulamaları ve bir dene. 2 gün rahat gitmesi lazım.
  • eyvallah dostum..bir deneyecegim dediklerini...

• arkadaşlar almayın bu telefonu!!!

android kullanımı adına güzel, sağlam ama almayın bu telefonu.

telefon kafayı yiyor arkadaşlar, dokunmatiği işlemiyor. çoğu zaman görüşmeyi sonlandıramıyorsunuz, kendi kendine arama yapıyor. telefon zili çalıyor fakat sonrasında sesi kısılıyor, açıkçası sorunlu bir telefon.

benim için tek kullanılabilir özelliği 3g internetimi laptopta kullanabilmem oldu. yine internet hız sıkıntısı yok.

ucuz bir android telefonu ama almayın..
  • servise gönderinsene,sizden başka böyle bi sıkıntı yaşayn görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

servise gönderinsene,sizden başka böyle bi sıkıntı yaşayn görmedim..

valla kardeşimde de aynı cihaz var, aynı sorunları yaşıyor..
  • quote:

arkadaşlar almayın bu telefonu!!!

telefon kafayı yiyor arkadaşlar, dokunmatiği işlemiyor. çoğu zaman görüşmeyi sonlandıramıyorsunuz, kendi kendine arama yapıyor. telefon zili çalıyor fakat sonrasında sesi kısılıyor, açıkçası sorunlu bir telefon.

benim için tek kullanılabilir özelliği 3g internetimi laptopta kullanabilmem oldu. yine internet hız sıkıntısı yok.

bu konuda sikayetlerini yazman gayet dogal ama sen o sıkıntıları yasiyorsun diye almayın demen cok kotu.
    sorununu soylersin bilen arkadaslar yardimci olur. olmadı servise gonderilir. elektronik sonucta hersey olabilir.

ben aldigimdan beri hic bir sorun yasamadım ve benden gorup cevremde 2 kisi daha aldi simdi bana dua ediyorlar.
    o bahsettigin sorunlarin tamamida yazilimsal gibi geldi bana. telefonu bi resetleyin ayarlari kurcalayın olmadi servise gonderin.
    bir sorunlu telefon yuzunden almayın diye yazmak cok yanıltıcı diye dusunuyorum. bu mesajlara bakan arkadaslar var yanıltmıyalım.

gecen gun pahali bir telefon ile kıyaslama fırsatım oldu. benim bir akrabamındı, telefon ismi vermiyecem.
    kıyaslamada bu telefon nette daha hızlıydı. aynı anda aynı wifi den aynı siteye bu telefon daha hızlı girdi.
    daha az ozellik oldugundamıdır bilmem bir cok konda hızlıydı. akrabam bana hava atmak isterken verdigi paraya utandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 9 Ağustos 2012; 12:36:38 >

• Motorola Defy Mini iki haftadan beri kullanıyorum ve çok memnunum. Bütün beklentilerimi karşıladı. 3G bağlanrı hızı gayet iyi yani 4-5 dakikada kotanızı yer :) kablosuz bağlantı hızları çok iyi bluetooth işlefsel Chavrolet Aveo 2012 aracımın ses sistemini kullanarak Mini ile film seyretmek zefkli idi ses resmen sinemadaki gibi. Oyun oynanabiliyor 3D oyun dahil oynadı Adreno (TM) 200 GPU idare eder. İlk telefon geldiğinde en büyük derdim koçaman parmaklarımla mesaj yazmak tam bir derde dönüşmüştü telefonu yan cevirerek geniş klavye düzeninde yazmaya çalışıyordum ve çanım sıkılıyordu açıkçası taki Swype özeliğini keşvedenekadar koçaman parmağımın altında 3 harfin kaybolmasına rağmen telefonumu dik vaziyette çok rahat yazı yazıyorum ve üstelik çokta hızlı tabiki bunda aldığım parmak izi brakmayan ekran koruyucunın kaygan yüzeyinin faydası var. Özetleyecek olursak dayanıklı uzun pil ömrü olan android uygulamalarını çalıştıran uygun fiyatlı bir telefon arayanlara kesinlikle önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edinak -- 10 Ağustos 2012; 16:56:53 >

• quote:

arkadaşlar almayın bu telefonu!!!

Dostum neticede işletim sistemli bir telefon. Haliyle zaman zaman birkaç uygulama açıkken veya arkaplan da çalışıyorken birde üzerine konuşma yaptığınız zaman yavaşlama, donma yapabiliyor.
    Bende de bazen donma, takılma oluyor.
    Lakin bu kusurlar her telefonda farklı şekilde var.
    Mesela dün arkadaşın yeni almış olduğu 800 tl lik samsung telefonda konuşma yı yazıya çeviren özelliği donup kalıyordu. Benim defy mini ise şakır şakır yazıyordu.

İşin açıkçası çevremde benim telefonu görüp birde su, toz geçirmediğini duyan ve son olarak fiyatını ogrenenler arasında şok geçirmeyen görmedim. Hemen gelen soru;"hadi ya nereden aldın"

Sonuç olarak fiyat/performans kiyaslamasinda bence en iyi telefon bu.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.