Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu dediğim sorunlar tek benim telefonumda değil, kardeşime de almış olduğumuz aynı telefonda da yaşanıyor.

yazılımsal sorun olabilir alan arkadaşa zaten engel olamayız, benim değerlendirmem bu yönde.

ha şunu da derim, ikinci bir şansım olsa alacağım telefon markası yine motorola'dır.

fiyat performans açısından üst düzey bir telefon ama bu dediğim eksiklikleri de gözardı etmemek lazım.
  • Arkadaşlar şarjla ilgili bi problemim var. Şarja taktığımda şarj oluyor yazıyor ekranda fakar bi kaç saniye sonra kayboluyo. Sağ üst köşede şarj ışığı yandığı halde ekranda şarj oluyor yazmıyor ve şarj yapmıyor. Ne yapmalıyım. Sorun ne olabilir. Telefon daha yeni 2 aylık cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkonyali

Arkadaşlar şarjla ilgili bi problemim var. Şarja taktığımda şarj oluyor yazıyor ekranda fakar bi kaç saniye sonra kayboluyo. Sağ üst köşede şarj ışığı yandığı halde ekranda şarj oluyor yazmıyor ve şarj yapmıyor. Ne yapmalıyım. Sorun ne olabilir. Telefon daha yeni 2 aylık cihaz.

Bataryasını çıkar biraz beklet tekrar tak ve telefonu açmadan şarj etmeyi bi dene.
    Düzelme olmaza birde format at öyle dene.
    Bu arada format atacak olursan önce kişi leri hafıza kartını vs. önemli şeyleri yedeklemeyi de unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XDiscovery -- 10 Ağustos 2012; 21:44:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XDiscovery

quote:

Arkadaşlar şarjla ilgili bi problemim var. Şarja taktığımda şarj oluyor yazıyor ekranda fakar bi kaç saniye sonra kayboluyo. Sağ üst köşede şarj ışığı yandığı halde ekranda şarj oluyor yazmıyor ve şarj yapmıyor. Ne yapmalıyım. Sorun ne olabilir. Telefon daha yeni 2 aylık cihaz.

Bataryasını çıkar biraz beklet tekrar tak ve telefonu açmadan şarj etmeyi bi dene.
    Düzelme olmaza birde format at öyle dene.
    Bu arada format atacak olursan önce kişi leri hafıza kartını vs. önemli şeyleri yedeklemeyi de unutma.

Yardımın için teşekkür ederim. Dediğin gibi deneyim bide. Bu arada formatı nasıl atıyoruz telefona?

• Benim sıkça kullandığım format şekli ;

Ayarlar>gizlilik>fabrika verilerine sıfırla

Bu sanırım soft format oluyor. Birde hard format var. Yalnız ben onu hiç denemedim. Onuda Sn. Theprophet mesajında yazmıştı.

Bence siz önce soft formatı deneyin. Düzelme olmaz ise hard formatı denersiniz.

• Tamam birde öle deneyim. Teşekkür ederim XDiscovery.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu telefon neden satıştan kalktı?

Hiç bir yerde yok.

motorolanın bu ürünü türkiyeye çok fazla ihraç ettiğini sanmıyorum. satılıp bitmiştir piyasada. zaten tuttu. dengi fiyattaki ürünlere göre oldukça iyi.
  • Hepsiburada'yı takip et orda satışa girebilir. Ben acele ettim gittim htc explorer aldım sonra defy mini satışa girmişti, sakın aynı hataya düşme. 500 lira civarına defy mini'den daha iyisini bulamazsın, bulursun diyenlere inanma. Yurtdışı fiyatı bile 200 doların altında değil.
  • Bimekste var ama pahalı.
    Telpa nın sitesinde de var gözüküyor ama gerçekten bayilerde var mı aramak lazım.

• Arkadaşlar herkese verdikleri bilgiler için teşekkür ederim bende yaklaşık bir ayı geçti kullanıyorum çok memnunum galaxy mininin çalıştırmadığı oyunları çalıştırıyor ama ben ekran resmini çekmeye bulamadımmı yoksa defy minide bu özellik yokmu yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Aynı sorun birkaç gündür benim telefonumda da var. Acaba çözebildiniz mi ? Çözdüyseniz hangi yöntemde başarılı oldunuz ? Normalde direk hard reset atardım da çok fazla veri var telefonda yedeklemeye üşendim. Cevabınıza göre hareket edeceğim
  • arkadaşlar bu telefonu haziranda aldığım fakat hafızası çabuk doldugundan uygulama yukleyemiyorum aranızda bu telefona root yapabilen var mı?
    superoneclickten yapmaya çalıştığımda step 7 de takılıyor program devam etmiyor.
  • unlcokroot'u deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemhab -- 24 Ağustos 2012; 17:30:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethem578

quote:

Aynı sorun birkaç gündür benim telefonumda da var. Acaba çözebildiniz mi ? Çözdüyseniz hangi yöntemde başarılı oldunuz ? Normalde direk hard reset atardım da çok fazla veri var telefonda yedeklemeye üşendim. Cevabınıza göre hareket edeceğim

Valla sorunu çözemedim ben. Aynı sorun devam ediyor. Çıkarıp takıyorum bi kaç kez öle devam ederse şarj oluyor. Bende reset atmadım uygulamalar yüzünden.

• Arkadaslar ben teli uzun zamandr arastiriyodum.galaxy gio ilede karsilastrdim bu tel de flash olmasi ve sarjinin iyi gtmesi one geciriyo.ama bi sorum olcak flash performansi nasil internettyken rahat video izleyeblirmiyim yada canli tv izleyeblcek kadar iyimi

• @sewket10 flash performansında bir sıkıntı yaşamazsın sorunsuz çalışıyor.

Benim yaşadığım bazı sıkıntılar var arkadaşlar yukarıda da bahsedilmiş
    -Telefon çalarken sesi kendi kendine kısılıyor anlayamadığım bir şekilde.
    -Bunun yanında, rehberi tamamen kafasına göre düzenliyor, kişilerin isimlerinden numaraları silip rehbere isimsiz sadece numara olarak falan kaydediyor. (whatsup güncellemesi yaparken başıma geldi bi anlam veremedim sadece bikaç kayda yaptı bunu)
    -Bazen çalan telefonu açamıyorum yeşil tuş kaymıyor sağa. Ekran kirli ya da ıslak falan da değil.
    -Kulaklık sesi gerçekten çok az çıkıyor (app önermeyin lütfen) bunu çözebileceğim hard bi ayar var mı acaba samsunglarda *#*#192.....#*#* gibi bir kombinasyon var bunda da var mı benzer birşeyler?

-Ayrı olarak başka herhangi bir telefonun 3.5mm jack'lı mikrofonlu kulaklık setini alsam sony mesela sorunsuz çalışır mı? kumandayı kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hıdıır -- 27 Ağustos 2012; 15:19:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hıdıır

@sewket10 flash performansında bir sıkıntı yaşamazsın sorunsuz çalışıyor.

Benim yaşadığım bazı sıkıntılar var arkadaşlar yukarıda da bahsedilmiş
    -Telefon çalarken sesi kendi kendine kısılıyor anlayamadığım bir şekilde.
    -Bunun yanında, rehberi tamamen kafasına göre düzenliyor, kişilerin isimlerinden numaraları silip rehbere isimsiz sadece numara olarak falan kaydediyor. (whatsup güncellemesi yaparken başıma geldi bi anlam veremedim sadece bikaç kayda yaptı bunu)
    -Bazen çalan telefonu açamıyorum yeşil tuş kaymıyor sağa. Ekran kirli ya da ıslak falan da değil.
    -Kulaklık sesi gerçekten çok az çıkıyor (app önermeyin lütfen) bunu çözebileceğim hard bi ayar var mı acaba samsunglarda *#*#192.....#*#* gibi bir kombinasyon var bunda da var mı benzer birşeyler?

-Ayrı olarak başka herhangi bir telefonun 3.5mm jack'lı mikrofonlu kulaklık setini alsam sony mesela sorunsuz çalışır mı? kumandayı kullanabilir miyim?

telefonun sesi bende kısılıyor sandim. lakin usteki tusa basarken ses tusuna abstigimi sonradan farkettim.
    sizde dikakt etin telefonu tilitlemek icin ust tusa (acma kapama tusu) basmaya calisirken ses tusunada basiyoruz.

rehperde bir sorun yasamadim. o bahsettiginiz gelen carilar sık kulanılanlar ve rehper yan yana onlari karistiyor olmayın.

sehirler arasi yolcu otobusunde verilen kulakligi denedim calisti. eski telefonum n79 kulakligini taktim calisti.
    denedigim kulakliklardan hic birinde sesin az cikmasi gibi bir sorun yasamadim.
    tabi birde az cikiyor kavrai kisiye gore degise bilir. bazen tranvayd denk geliyorum oyle kisilere. onun kulakligindan cikan sesi ben dinliyorum

• Sağolun ben sorunlarımın neler olduğunu gayet iyi biliyorum katkınız için teşekkürler. ses kendiliğinden kısılıyor dedim telefon çalarken bikaç kademe kısık çalmaya başlıyor öteki türlü ses kesiliyor derdim. Tramvayda karşılaştıgınız insanlar kim bilmiyorum bahsettiğim öyle bir ses azlığı ya da çoklugu değil ben otobuste muzigi duyamıyorum. şimdi yeterince açık yazdıgım sorularıma eklediğim daha da açık bu mesajdan sonra benzer sorunlar yaşayanlar var mı yok mu.
  • bu telefon neden hiç bi yerde yok.nerden bulabileceğimizi bilen birisi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethem578

quote:

Telefonu kapattım ve kapalıyken şarja taktım. Bu şekilde şarj oldu.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.