Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatayda ki avm den aldım 3 ay ertelemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

Hatayda ki avm den aldım 3 ay ertelemeli

iyi fırsat hayırlı olsun. gerçi ben de eşime hepsiburadadan almıştım. 50+50 tl puan kampanyalıydı.kendime de alsam mı diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 1,5 ay önce urla'da bir yerden 450ye aldım ama root olmaması problem. Root gelse sadece swype'i bile kaldırsam telefonda 3-5 mb yer açılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keylog

ben de 1,5 ay önce urla'da bir yerden 450ye aldım ama root olmaması problem. Root gelse sadece swype'i bile kaldırsam telefonda 3-5 mb yer açılır...

telefonun en sevdiğim uygulaması swype. ben mesaj yazarken hızıma ve rahatlğıma arkadaşlarım bakıp hayran kalıyor. daha iyi bir mesaj yazma şekli görmedim ben..
  • bu telefondan almak istiyorum ama tek çekincem SAR değerleri head 1,29 body 1,48 nedir yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

quote:

ben de 1,5 ay önce urla'da bir yerden 450ye aldım ama root olmaması problem. Root gelse sadece swype'i bile kaldırsam telefonda 3-5 mb yer açılır...

telefonun en sevdiğim uygulaması swype. ben mesaj yazarken hızıma ve rahatlğıma arkadaşlarım bakıp hayran kalıyor. daha iyi bir mesaj yazma şekli görmedim ben..

Swiftkey'e bir alıştım, swype yalan oldu. Cümlelerimi tahmin edecek kadar iyi, gmail-facebook gibi hesapları tarayacak hangi kelimeden sonra hangisini yazdığını öğreniyor, sonra yazma hızın swype'ın yetişemeyeceği kadar hızlı oluyor. Tabletimde de önceden swype kullanıyordum. 2-3 aydır swiftkey...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

quote:

Swiftkey'e bir alıştım, swype yalan oldu. Cümlelerimi tahmin edecek kadar iyi, gmail-facebook gibi hesapları tarayacak hangi kelimeden sonra hangisini yazdığını öğreniyor, sonra yazma hızın swype'ın yetişemeyeceği kadar hızlı oluyor. Tabletimde de önceden swype kullanıyordum. 2-3 aydır swiftkey...

o zaman denemek gerek,swift key kullanmadan yorm yapamam haklısn kardeş

• Telefonum şarj olmuyor. Şarja takıyom telefon kapanıyor motorola logosu geliyo gidiyo. Sorun ne olabilir?
  • Merhabalar arkadaşlar...
    Ben de kısa süre önce 2. el defy mini aldım...Kullanım kolaylığı ve pil bakımında gayet güzel bir telefon...
    Ancak merak ettiğim birkaç soru var...

-25 kişiye toplu mesaj atma hususunda 3. ya da 4. 25lik mesajı göndermek istediğimde telefon "android.mms.com fazla mesaj gönderiyor" yazıp gönder ve iptal seçenekleri sunuyor ve bu uyarı ekranda 4 saniye kalıyor,eğer gönder demezsem mesajı iptal ediyor ve bunu her mesaj için tekrarlıyor...Sonrasında teker teker mesaj atmak istediğimde de aynı uyarı geldi,telefonu açıp kapattım düzeldi...Bir daha aynı uyarıyı vermedi ancak bir sonraki toplu mesaj gönderimi sırasında aynı sorun tekrarlanacak sanırım...
    Ayarlarında bu tarz bir seçenek var mı diye baktım herhangi bir şey bulamadım...

-Ayrıca telefonun kapalıyken alarm çalmaması konusuna herhangi bir çözüm var mı_?
    Uçak moduna almak istemiyorum,eğer olmuyorsa çalar saat almayı planlıyorum =)

-Önceki sayfalarda arkadaşların indirilen programların tamamını direkt olarak sd karta kaydetme özelliğini de beceremedim ki zaten bilmeyen arkadaşlar yapamayabilir diye söylemişlerdi =)

Swift keyi almayı çok düşündüm ancak ben t9 kullanmayan bir insanım ve go keyboard gayet kullanışlı ve işimi görüyor...

Motorolanın daha üst modellerinden birini almayı düşündüm ancak ya şarj sıkıntısı var ya da çok büyük...Eğer defynin şarjı defy mini kadar gitse ona geçerim ama yetişemiyor bile...

İlk dokunmatik telefonum ancak kısa sürede alıştım ve çok beğendim...

• Benim Defy Mini'de Maps uygulaması 5.10.1 olarak yüklü ama bunu güncellemeyi başaramıyorum. En azından 6.9 olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  • Ben de 2. el olarak yeni aldım, şimdilik memnunum. Tek merak ettiğim konu telefonda çapkın modu var mı? Yani ters çevirip masaya koyunca sessize alıyor mu otomatik? İş yerinde lazım olabilir.
  • Arkadaşlar su altında (hafif köpük sabunla) telefonu yıkadım, tüm kapakları kapalıydı ama ardından mikrofon çalışmadı! 2 gündür mikrofon ses vermiyor. Telpa servise gönderiyorum yarın. Su geçirmezlik konusunda çok güvenmeyin diye yazıyorum. Suyla yıkadıktan sonra kapağını açın, cihazın içinde kenarlarda ıslaklığı göreceksiniz.
  • Arkadaşlar ben bu alete yeni sahip oldum; yanıtlayan olursa iki sorum olacak;

İnternete bağlanamıyorum; ne yapmam gerekiyor?

İgo Myway yüklemek istiyorum. Önce PC'ye yükleyip sonra Defy'a mı aktaracağım

Şimdiden teşekkürler
  • İnternete ben de bağlanamadım. Vodafone o cihaz için internet ayarları bulunmamaktadır diyor IGO ise dediğin gibi yüklenecek sanırım, daha deneyemeden servislik oldu cihaz.
  • ürün bimeks dışında nerede var bilgisi olan?
    bimekste 500 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

İnternete ben de bağlanamadım. Vodafone o cihaz için internet ayarları bulunmamaktadır diyor IGO ise dediğin gibi yüklenecek sanırım, daha deneyemeden servislik oldu cihaz.

sim kartı çıkartın, başka bir telefona takın, 3-5 dakika bekleyin, sonra, sim kartı çıkartıp defy mini ye takın. ve telefonunuzu açın. sim kartı yeni bir telefona taktınız diye kısa mesajla ayarlar gelmesi gerekiyor.
    benzer bir durum bende de olmuştu, fabrika ayarlarına döndüğüm için. umarım işe yarar.
  • Dediğiniz işlemi yaptım ama kısa mesaj falan gelmedi. Fabrika ayarlarına dönmeyi de denedim.
  • quote:

Arkadaşlar su altında (hafif köpük sabunla) telefonu yıkadım, tüm kapakları kapalıydı ama ardından mikrofon çalışmadı! 2 gündür mikrofon ses vermiyor. Telpa servise gönderiyorum yarın. Su geçirmezlik konusunda çok güvenmeyin diye yazıyorum. Suyla yıkadıktan sonra kapağını açın, cihazın içinde kenarlarda ıslaklığı göreceksiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=DRokUYeLaBA
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Arkadaşlar su altında (hafif köpük sabunla) telefonu yıkadım, tüm kapakları kapalıydı ama ardından mikrofon çalışmadı! 2 gündür mikrofon ses vermiyor. Telpa servise gönderiyorum yarın. Su geçirmezlik konusunda çok güvenmeyin diye yazıyorum. Suyla yıkadıktan sonra kapağını açın, cihazın içinde kenarlarda ıslaklığı göreceksiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=DRokUYeLaBA

Ben başıma geleni yazdım. Abartmadan su altında tutarak sıvı sabunla köpürtüp yıkadım ve şimdi telefon servis yolunda Su geçirmezliği konusunda bende artık sınıfta kalmıştır bu makine.

• Halen Motorola Defy Mini almak isteyipte bulamayan,ikinci elde olsa alırım diyen olursa bana PM yada mail atabilirler.. cihazdan memnunum ama sıkıldım :)kutusu garantisi sd kartı kulaklığı herbişeyini verecem..ayrıca telefonu kapanıp açılmayan ekranda sadece moto işareti geldi açılmadı diyenlerede nasıl format atılacagı bilgisini dosya olarak gönderebilirim..istanbul motorola müşteri hizmetleri gönderdi banada..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.