Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: mahir212

Peki teşekkür ederim yarın buyuk ihtimal elime gecer cihazı çok merak ettim gerçi tango viber Whatsapp bunları düzgün kullanabileyim gerisi ekstra benim için :)

Whatsapp kullanıyorum. Tango denemedim. Viber ise üyeliğimi onaylamadı bir türlü, verdikleri kodu girdiğim halde kabul etmedi. Ben de kaldırdım. Sonra ileride tekrar denerim belki. Aslında bol bol dakikam var ama başkaları beni arayabilsin amacıyla kurmuştum.

Benim icin tango olmazsa olmaz lütfen bı deneye bilirmisiniz çalışmazsa isime yaramaz çünkü :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda deneme şansım yok. Akşam eve geç gideceğim, orada aklıma gelirse kurar denerim. Gerçi pek yer kalmadı telefonda

Edit: Viber bu sefer sorunsuzca kuruldu ve çalıştı.

Edit2: Tango da sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 29 Kasım 2012; 23:25:35 >
  • kardeşimsin şu formatın nasıl atıldığını bana bir link gönder mümkünse türkçe olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: memosimsek

Arkadaşlar daha önce bahseden var mıydı bilmiyorum ama eğer benim gibi telefonun galeriyi çok yavaş açmasından sıkıldıysanız QuickPic diye bir uygulama var. Gerçekten çok kullanışlı ve az yer kaplayan arayüzü çok hoş bir galeri uygulaması. Şiddetle tavsiye ederim.

QuickPic gerçekten harika oldu. Bu tarz kesinlikle olması gereken programları paylaşalım derim.

Bana göre Apps 2 SD (adb yaptıktan sonra otomatik olarak SD karta kurulmayan programların taşınması uyarısını veriyor ve taşıyor)
    Music Volume EQ (adam gibi bir kulaklık edinip bu ekolayzır ile ayar da çekerseniz müzik zevki artıyor)
    WhatsApp (zaten bilmeyen yok ama sms sevmeyen bir insanın bile elinin altında bulunmalı)

Kardeşim iyi forumlar, şu adb olayını bana anlatabilir misin google'dan araştırdım kayda değer bir şey bulamadım ya da ben anlamadım ne olduğunu. :)
    Sana zahmet bir anlatabilirsen çok iyi olur.

• Telefonu vereli çok oldu o yüzden anlatamıyorum Android SDK Manager kurdum, tüm güncellemelerini yaptım, sonra adb komutunu yazdım ve oldu. Root hakkını eline geçiremiyorsun ama gene de programların büyük kısmı SD karta taşınıyor.
  • telefon yere dustukce iyiki almisim diyorum.
    bugun merdivenlerde yine dustu seytan kulagina yine bisi olmadi.
    tamam kamerasi kotu ama geri kalan herseyi ile mukemmel.
  • Arkadaşlar. Forumda biri ROOT yapmayı başardım diye yazı yazmış. Anlatmışta nasıl olduğunu. Deneyen varmı?

http://forum.donanimhaber.com/m_69727693/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69879721
  • arkadaşın anlattığı işlemleri yaptım fakat son yazdığı sey yes fix root yazısı bende cıkmadı recovery yükledim falan touch recovery oldu zip dosyasını update de yaptım sonradan bişeyler yazdı ekranda dondu kaldı bende bataryayı söktüm taktım actım makinayı terminal emilatör ilede root olmuş mu die su yazıp enter a bastım gerçekten olmuştu root oldu cihaz olmasına da facebook twitter gibi uygulamaları titanyum back up pro benzer programlarla bile denememe rahmen silemedim bi çok kişide de bu sorun var root oldu system klasorlerine erişmeyi değişiklik yapmaya izin veriyor tamam ama ana programları sildirmiyor sd karta da tasınmıyor harici yüklediklerin taşınabiliyor yani bence root yapmışlar ama yarı-root tabiri daha dogru bence bence tam olmamış artık ıcs custom mu yaparlar yada farklı bi custom rom mu yaparlar dört gözle beklemekteyim gerçekten cok sorunu var yazılımsal olarak bu cihazın güzel stabil bi custom rom cıkana kadar düzen tutmaz bu cihaz ama yinede severek kullanıyorum peki size sorayım çıkarmı custom rom????

• arkadaşlar telefona hard format atmasını bilen varmı

• telefon iyi güzelde, harbi harbi donanımsal olarak yerlerde...
    150mb dahili hafıza yapmışsın kullanmadığımz android marketlerden de rahat rahat bulabileceğimz bisürü uygulama haybeye yer kaplamış. +foto sesi neden kapatılamıyor? nete girerken bazen bağlanmıyor. uçak moduna geç diyorum sonrasında tekrar pin koduyla telefonu açıp ancak o sekilde bağlantı sağlayabiliyorum.

çok eksikleri var çok. herseyi gectim madem update çıkarmayacaksın update kısmı niye koydun ey motorola?
  • dahili hafızanın yetersizliğinden şikayetçi olanlar için sonunda root çıktı. ben dün telefonu rootladım. böylece telefonla gelen gereksiz uygulamaları sildim, silmediklerimi ise link2sd programı ile hafıza kartına linkleyerek kullanmaya başladım. ve artık tüm yüklediğim programlar sd karta yazılıyor, telefonun şu an boş dahili hafızası 90 mb yani yarısı boş. root olayını deneyin tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphet

dahili hafızanın yetersizliğinden şikayetçi olanlar için sonunda root çıktı. ben dün telefonu rootladım. böylece telefonla gelen gereksiz uygulamaları sildim, silmediklerimi ise link2sd programı ile hafıza kartına linkleyerek kullanmaya başladım. ve artık tüm yüklediğim programlar sd karta yazılıyor, telefonun şu an boş dahili hafızası 90 mb yani yarısı boş. root olayını deneyin tavsiye ederim :)

bi link versen sevabına.
    bir suru root oldugunu idda eden site var cogu yalan. deneme yanılmadan kurtar bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

dahili hafızanın yetersizliğinden şikayetçi olanlar için sonunda root çıktı. ben dün telefonu rootladım. böylece telefonla gelen gereksiz uygulamaları sildim, silmediklerimi ise link2sd programı ile hafıza kartına linkleyerek kullanmaya başladım. ve artık tüm yüklediğim programlar sd karta yazılıyor, telefonun şu an boş dahili hafızası 90 mb yani yarısı boş. root olayını deneyin tavsiye ederim :)

bi link versen sevabına.
    bir suru root oldugunu idda eden site var cogu yalan. deneme yanılmadan kurtar bizi.

aynen bekliyoruz
  • http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36019533&postcount=371

bu başlıkta anlatılmış.

root atmak için: 0- telefonda fastboot yüklü olması lazım. (türkiye sürümlerinde var olduğunu varsayıyorum çünkü bende var)

1. rootxt320.zip dosyasını indirin

2. hafıza kartına "update.zip" dosyasını atın

3. rootxt320 zip dosyasını bilgisayarda c:/root dizinine çıkarın.

4. telefonda usb hata ayıklama açık olsun.

5. ms dos açın (windows tuşu+R cmd yazın) indirdiğimiz dosyaları c:/root da idi. ms dos da cd.. cd.. yaparak c:/ diznine gelin , cd root yazıp c:/root klasörüüne gelin

----------- 6. ve şu komutu verin ( adb reboot-bootloader ) mouse ile kopyalayin ms dos ekranina yapiştirin entere basın

7. Telefon fastboot moduna geçicek kapanip açılarak ------------- veya ses tuşları ( vol+ vol - ve açma kapama tuşuna basılı tutup fastbootta açın )

9. Sonra, ms dos ekraninda ( fastboot boot recovery.img ) yazarak entere basın yüklenmesini bekleyin

10.yeni bir ekran açılarak Seçmek GÜÇ tuşu veya ekrana dokunarak yukari aşağı için için ses + ve ses -tuşlarını kullanarak, ikinci seçenekteki ("sd zip Install") seçilir.

11. hafıza kartında "update.zip" dosyasını bulun en aşağıda olması gerek güç tuşuna basın . "- Install Evet" seçilir.

12. Yükleme bitince geri tuşuna basarak ana menüye gelin ve restart yazan yere basın YES FİX ROOT yazısı çıkacak onu seçeceğiz ve cihazimiz rootlanmış olarka açılacak

• telefonda fastboot yooksa bu telefonun orjinal türkiye sürümü:

http://www.mediafire.com/?ao9di7ym3btmra8

bu sürümü telefona rsdlite programı ile flashlamanız lazım. ( uyarı: flaslama konusunda bilgi sahibi değilseniz yapmayın, cihazın imei si kullanılmaz hale gelebilir, sim kartı kullanamazsınız )
  • quote:

telefonda fastboot yooksa bu telefonun orjinal türkiye sürümü:

http://www.mediafire.com/?ao9di7ym3btmra8

bu sürümü telefona rsdlite programı ile flashlamanız lazım. ( uyarı: flaslama konusunda bilgi sahibi değilseniz yapmayın, cihazın imei si kullanılmaz hale gelebilir, sim kartı kullanamazsınız )

HOCAM DENEDİNİZMİ BU ROOTLAMA İŞLEMİNİ SAĞLIKLIMI
  • en son yazdigini ilk basa yazsan daha iyidi. ben bunlari yapamam , memnunum bu haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

en son yazdigini ilk basa yazsan daha iyidi. ben bunlari yapamam , memnunum bu haliyle

bende niyetlenecektim, o yazıyı okuyunca tapam yemedi :D
  • fsatboot var mı yok mu öğrenmek için vol+ vol- açma kapama tuşuna basılı tutun... fastboot menüsüyle açılırsa, flash atmanıza gerek kalmaz. flash işlemi için garanti veremem, risk size kalmış. ben bi tane polonya sürümü yüklü olan turkcell hatlı telefona attım imeisi kaybolmadı fazla tecrübem yok garanti veremem her telefon ve hat için.
  • history eraser diye bir program kesfettim
    asagidaki resimde isaretledigimi secip 12 mb yer actim. diyerlerini kaldırın sadece onu secin.
    diyerlerini secmeyin diyorum cunku gerekli bilgilerde gide biliyor.
    ne kadr temizliyeceginide altinda yaziyor

motorola defy mini xt320 hakkında..

netteki linki

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.eraser&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwyLDEwOSwibW9iaS5pbmZvbGlmZS5lcmFzZXIiXQ..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.