Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orijinalden alıntı: stsimon

Arkadaşlar telefon iflas etti galiba. Önce müzikçalar bozuldu şimdi de galeri açılmıyor.

Sağolsun motorola ve android çok sövdürdü kendine çok.

İkinci el dahi olsa sakın almayın bu telefonu.

Kesinlikle katiliyorum zaten daha onceki msglerimdede buna benzer msg lar atmistir.Eger garantisi varsa yollayin.Isin ilginci ben garantiye yolladim yapip yolladilar ve eskisinden daha hizli , stabil calisiyor suanda , telefon kendine geldi.Bendede ses problemleri kilitlenmeler ve ikidebir tarihle saatin kafasina gore degismesi sapitmasi alarmin calmamasi ekran goruntusundeki problemler derken en son ekran tamamen gidince mecburen garantiye yollamistim.teleservice kisa surede yapip yolladi ve dedigim gibi sanirim en son versiyonlarida yuklemislerki telefonun en azindan simdilik butun problemleri ortadan kalkmis gibi gozukuyor.Yinede bu fiyata daha iyi seceneklere yonelmenizi tavsiye ediyorum.Kampanyali atrixler bazen 450tl ye kadar dusuyor mesela.

ya daha almam atrix güzel de bu telefon satsan da satılmaz öyle bir şey çıktı valla. garanti kaç günde yaptı, nasıl gönderdin?

sürekli kilitleniyor zaten ev uygulamasını kapatıyor paso, manyaklaştı resmen çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

sizin telefonunuz bozuldu diye boyle bi mesaj atmaniz dogrumu? dunyada telefonu bozulan ilk insan sizmisiniz? bozulan ilk ceptelefon markasi bumu? hepsini gectim androide laf soylemissiniz ne kullanalim 2000tl verip kisitli iphonmu yoksa nokiami?
    tamam telefonunuz bozulmus moraliniz bozuk lakin cozum aramak yerine ne bilim servise gondermeden bu sekilde karalamaniz almayin demeniz cok sacma.
    ilk ciktigindan beri bende kullaniyorum defalarca yere dustu , bi kere su dolu kovaya dustu halen tas gibi. bi ay once sarji az gitmeye baskamisti format attim duzeldi. megersem google markette onune gelen herseyi yuklememem gerekiyormus. halen soranlara tavsiye ediyirum. sifir bulana sifir, bulamuyana temiz garantisi devam eden ikinci el alin diyorum.

kardeş bu mantıkla sende telefonun avukatlığına soyunuyorsun bunda ters bir şey yok ki. ben bu duruma bir şey diyor muyum?

• Benim aldigim telefonun garanti servisi verdigim linkte.Sizinki hangisi bilemeyecem ayrica nekadar zamanda tamir olur onuda bilemeyecem cunku bozukluguna gore degisir.Aldiginiz telefondan zaten garanti karti cikmis olmali cikmadiysa aldiginiz yere danisabilirsiniz.

http://teleservice.com.tr/
  • quote:

quote:

sizin telefonunuz bozuldu diye boyle bi mesaj atmaniz dogrumu? dunyada telefonu bozulan ilk insan sizmisiniz? bozulan ilk ceptelefon markasi bumu? hepsini gectim androide laf soylemissiniz ne kullanalim 2000tl verip kisitli iphonmu yoksa nokiami?
    tamam telefonunuz bozulmus moraliniz bozuk lakin cozum aramak yerine ne bilim servise gondermeden bu sekilde karalamaniz almayin demeniz cok sacma.
    ilk ciktigindan beri bende kullaniyorum defalarca yere dustu , bi kere su dolu kovaya dustu halen tas gibi. bi ay once sarji az gitmeye baskamisti format attim duzeldi. megersem google markette onune gelen herseyi yuklememem gerekiyormus. halen soranlara tavsiye ediyirum. sifir bulana sifir, bulamuyana temiz garantisi devam eden ikinci el alin diyorum.

kardeş bu mantıkla sende telefonun avukatlığına soyunuyorsun bunda ters bir şey yok ki. ben bu duruma bir şey diyor muyum?

ben telefonu ovuyorsun yada karaliyorsun demedimki avukat olayim. dedimki bunlar cihaz sorun cikartir ve bircok sorunun cozumu vardir bosunami garantili aliyoruz. ben sizin sakin almyin ve android kotu lafiniza cevaben soyledim. sizinki bozuldu kimse almasin benimkide saglam herkez alsinmi? heleki androide laf etmissin alternatifin nedir? dunyada en cok kulanulan androiddir. sorun onlardami yoksa sizdemi? yani demek istedigim biranlik sinir ile yorgan yakmamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ben telefonu ovuyorsun yada karaliyorsun demedimki avukat olayim. dedimki bunlar cihaz sorun cikartir ve bircok sorunun cozumu vardir bosunami garantili aliyoruz. ben sizin sakin almyin ve android kotu lafiniza cevaben soyledim. sizinki bozuldu kimse almasin benimkide saglam herkez alsinmi? heleki androide laf etmissin alternatifin nedir? dunyada en cok kulanulan androiddir. sorun onlardami yoksa sizdemi? yani demek istedigim biranlik sinir ile yorgan yakmamak

kardeş dünyada en çok android kullanılması onun en iyi olduğu anlamına gelmez. sistemsel hatalar çok olan uygulamalarda daha çok rastlanır.

bu cihazla sen taksim metrosunda telefonla konuşamazsın, çünkü çekmez. istediğin operatörü de deneyebilirsin.

bazı gerçekler var ki bu telefon sağlamlığına karşılık sistemsel anlamda çok ucuz bir telefon. bu forum da bize deneyimlerimizi paylaşma hakkını veriyor. kaldı ki ben burada yazılanlara uyarak telefonu hepsiburada.com dan aldım. androidli bir telefon piyasasın çok iyi olduğuna şüphe yok. ama benden geçer notu almadı, düşün nokia 6230 ile metroda konuşuyorum bununla konuşamıyorum. hani millet sar değeri falan diyor ya hikaye, rahatlıkla alabilirler, çünkü telefon hiç bir yerde çekmiyor.

nitekim ben garantiye gönderecem telefonu en azından biraz kendine gelsin diye. yine sorunlar sürerse artık, yazarız konuşuruz.

• @merhabalar, xt320 telefonumun kamerasının çekim sırasında çıkan sesini hala kısamadım, o kadar karıştırmama rağmen kamera ses ayarının yerini bulamadım. Bu düzeyde bir makinenin bu ayarı olmalı ama yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonsa

@merhabalar, xt320 telefonumun kamerasının çekim sırasında çıkan sesini hala kısamadım, o kadar karıştırmama rağmen kamera ses ayarının yerini bulamadım. Bu düzeyde bir makinenin bu ayarı olmalı ama yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

o bizim telefona özel birşey değil
    artık çoğu telefonda var gizli çekimleri engellemek için konulmuş birşey

• Merhaba arkadaşlar,
    Defy Mini telefonumun üst kulak hoparlörü bozuldu, dışardan gelen sesi alamıyorum.
    Telpa'nın garanti belgesinde ve internet sitesinde verdiği tüm telefonlarda muhatap bulamıyorum.
    Servis adreslerine götürmek için vaktim yok, öncelikle bilgi edinerek gitmek istiyorum ama telefonlara çıkan yok.

Servislere ulaşma konusunda yardımcı olabilecek var mıdır İstanbul içinde?
    Garanti dışında hoparlörü yaptırabileceğim servis öneriniz var mıdır?

Yeni hoparlör takılması ne kadar tutar?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonsa

@merhabalar, xt320 telefonumun kamerasının çekim sırasında çıkan sesini hala kısamadım, o kadar karıştırmama rağmen kamera ses ayarının yerini bulamadım. Bu düzeyde bir makinenin bu ayarı olmalı ama yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Root yapınca o sesi değiştirebiliyorsunuz. Kök klasörü içinde bir yerlerde telefona ait bildirim sesleri var. Ben elimdeki ogg formatlı bir sesle değiştirerek çok tatlı bir melodi yaptım kamera deklanşör sesini. Güzel de oldu Kapatmaktan iyidir.
  • http://hackandbots.blogspot.com/2012/12/rom-motorola-defy-mini-xt320-mane.html arkadaşlar bu sitede android 4 ile ilgili bişeyler buldum ama ingilizcem iyi değil ve cesaret bulamıyorum yapmak için aranızda yapanlar var mı
  • atrix e terfi edince minimi cocuklar oynasin diye biralmistim minik canavarlar tabletten sonra suya toza darbeye dayanlikli telefonu sarj yerinin kopasi itibari ile son buldu tamire verdim fakat yine yerinden koptu mini usb sarj yerini kopmadan garantili yapila bilirmi yoksa batarya sarj cihazi ile ayri sarj etmeklemi yasiyacagiz

• ben garantiye gönderdim anakartı değiştirip geri yolladılar döndugunde 3g si adamakıllı calışmıyordu bende ankarada olmadığım için ugrasmak istemedim ve su an 2G ile kullanıyorum
  • Şu sayfada http://tarhunzas.blogspot.com/2013/05/motorola-defy-mini-orijinal-rom-yukleme.html orijinal rom yükleme ve root işlemi için güzel bir anlatım yapılmış. Bende de internet bağlantısını kestikten sonra yeniden bağlanma sorunu vardı temiz yükleme yaparak çözdüm.
  • Görüşme esnasında telefon, sesi az iletiyor karşı tarafa.. acaba nasıl düzeltilir..
  • şu telefona jb rom falan cıksa bizde yuklesek artık
  • Root işlemini yaptım, telefon oldukça rahatladı, mevcut hafıza yarı yarıya boşaldı. Ama superuser uygulaması güncelleme buldum diyor. Uzun aradan sonra telefon rahatlamışken telefonu eski haline getirmek istemiyorum Siz bu güncellemeyi yaptınız mı?
  • hard reset attım telefona telefon biraz rahatladı.

whatsapp,line gibi bir kaç programa ek olarak opera mobile mini'yi indirdim,

facebook a da twiter a da browser dan giriyorum, şimdilik hafıza sorunu yok

fakat ram yiyen programlar var işte onları da ara ara durdumak lazım.
  • quote:

hard reset attım telefona telefon biraz rahatladı.

whatsapp,line gibi bir kaç programa ek olarak opera mobile mini'yi indirdim,

facebook a da twiter a da browser dan giriyorum, şimdilik hafıza sorunu yok

fakat ram yiyen programlar var işte onları da ara ara durdumak lazım.

Hard reset derken bildiğimiz Fabrika ayarlarına mı döndünüz?? yoksa başka bir işlem mi?

----------------------------------Aklıma Gelmişken-------------------------------------------

Birde bu telefonun, görüşme esnasında karşı tarafa, sesi az iletme sorunu var.. Bunu yaşayan yada çözümü sağlayan biri var mı acaba??

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 18 Ağustos 2013; 6:29:52 >

• asparuh kullanıcısına yanıt
    fabrika ayarları olmuyor sanırım, telefonu en başta açarken yapılan bir kaç işlem sağlanıyor, telefon ilk alındığı zaman gibi oluyor herhangi bir sorun yok ama bildiğiniz gibi hafıza numaralar vs de gdiyor.

görüşme esnasında ses sorunu çok yaşamadım da bazen çekmeme sorunu var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

----------------------------------Aklıma Gelmişken-------------------------------------------

Birde bu telefonun, görüşme esnasında karşı tarafa, sesi az iletme sorunu var.. Bunu yaşayan yada çözümü sağlayan biri var mı acaba??

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

karşı tarasa ses az iletme degil bendeki hiç gitmez oldu . bazen gidiyor bazen gitmiyordu. bende bugun telpaya donderdim bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.