Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: charming1975

Halen Motorola Defy Mini almak isteyipte bulamayan,ikinci elde olsa alırım diyen olursa bana PM yada mail atabilirler.. cihazdan memnunum ama sıkıldım :)kutusu garantisi sd kartı kulaklığı herbişeyini verecem..ayrıca telefonu kapanıp açılmayan ekranda sadece moto işareti geldi açılmadı diyenlerede nasıl format atılacagı bilgisini dosya olarak gönderebilirim..istanbul motorola müşteri hizmetleri gönderdi banada..

O dosyayı bana gönderebilir misin ?
  • Arkadaşlar daha önce bahseden var mıydı bilmiyorum ama eğer benim gibi telefonun galeriyi çok yavaş açmasından sıkıldıysanız QuickPic diye bir uygulama var. Gerçekten çok kullanışlı ve az yer kaplayan arayüzü çok hoş bir galeri uygulaması. Şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memosimsek -- 27 Ekim 2012; 10:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memosimsek

Arkadaşlar daha önce bahseden var mıydı bilmiyorum ama eğer benim gibi telefonun galeriyi çok yavaş açmasından sıkıldıysanız QuickPic diye bir uygulama var. Gerçekten çok kullanışlı ve az yer kaplayan arayüzü çok hoş bir galeri uygulaması. Şiddetle tavsiye ederim.

baya hizli gercekten. tesekurler.
  • Su geçirmez lastik pil bölümünün kenarından başlıyor. kapağın kenarından 1 cm felan içerde. O arası ıslanabiliyor. Conta var.
  • Telefon için igo kurdum ama açılmadı, siyah ekranda kaldı. Onun dışında şu adb komutu ile tüm programları SD karta atma olayını başarabildim. Böylece bir sürü program kurabileceğim yer açıldı telefonda.
  • SANA ZAHMET GÖNDER KARDEŞ SONRADA TELEFONA ÇIKAN EN SON SÜRÜMÜ NASIL YÜKLERİM ONUN BİLGİSİNİ VERİ
    RSEN MEMNUN OLURUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: memosimsek

Arkadaşlar daha önce bahseden var mıydı bilmiyorum ama eğer benim gibi telefonun galeriyi çok yavaş açmasından sıkıldıysanız QuickPic diye bir uygulama var. Gerçekten çok kullanışlı ve az yer kaplayan arayüzü çok hoş bir galeri uygulaması. Şiddetle tavsiye ederim.

QuickPic gerçekten harika oldu. Bu tarz kesinlikle olması gereken programları paylaşalım derim.

Bana göre Apps 2 SD (adb yaptıktan sonra otomatik olarak SD karta kurulmayan programların taşınması uyarısını veriyor ve taşıyor)
    Music Volume EQ (adam gibi bir kulaklık edinip bu ekolayzır ile ayar da çekerseniz müzik zevki artıyor)
    WhatsApp (zaten bilmeyen yok ama sms sevmeyen bir insanın bile elinin altında bulunmalı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Telefon için igo kurdum ama açılmadı, siyah ekranda kaldı. Onun dışında şu adb komutu ile tüm programları SD karta atma olayını başarabildim. Böylece bir sürü program kurabileceğim yer açıldı telefonda.

bir yerde bir hata yapıyorsundur.
    sitelerdeki bilgileri iyi oku.
    enrkan boyutuna gore farkli igo lar var.
    ben ilk aldigimda kurdum sorunsuz ve bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Telefon için igo kurdum ama açılmadı, siyah ekranda kaldı. Onun dışında şu adb komutu ile tüm programları SD karta atma olayını başarabildim. Böylece bir sürü program kurabileceğim yer açıldı telefonda.

bir yerde bir hata yapıyorsundur.
    sitelerdeki bilgileri iyi oku.
    enrkan boyutuna gore farkli igo lar var.
    ben ilk aldigimda kurdum sorunsuz ve bedava.

Doğru versiyonu kurdum, doğru adımlar izledim. igo klasörünü de hafıza kartı kök dizinine kopyaladım. Muhtemelen indirdiğim dosyada sorun vardır, tekrar indirip denerim.

• igo'yu kaldırıp tekrar kurdum ve çalıştı. ama ne yaptım? igo kurulumu yapan apk dosyasını igo klasörününün içine kopyalayıp öyle kurunca çalıştı. Bu basit detayı söylemeyi neden atlamışlar, hayret! Program harika, 2 km/sa hızla yürüdüğümü bile gösteriyor. Şu an ilave ses dosyalarını ve radar dosyalarını eklemek niyetindeyim.

• Selam dostlar. Birkaç ayı aşkın süredir kullandığım (ve önceki sayfalarda inceleme videosunu bile yayımladığım) Defy Mini telefonum dün itibariyle açılış anında mavi ekran vererek bana veda etmiştir.

"Hö, nasıl ya?" diyorsanız, bildiğiniz masmavi, hani şu windows'un mavi ekran mavisinden. Motorola logosundan sonra geliyor ve öyle kalıyor. Yazılımsal hiçbir deney yapmadım kaldı ki root bile edilemiyor telefon.

Garantiye göndereceğim. Bir de Motorola'nın Türkiye'den çekildiği duyumunu aldım, akibeti ne olacak çok merak ediyorum.

Çok zor beğenerek ve uzun uzun araştırarak almıştım, sanki yazık oldu gibi bir his var içimde, hayırlısı olsun bakalım.

Bir de şöyle bir tespitim vardı, o yüzden yeni telefon alırken çok zorlanıyorum. Aynı fikirde misiniz bilmem :D

• Çok güzel bir tespit. 1970 veya 1980 yılına gidip bu iki grup telefonu göstersek soldaki grubu daha teknolojik bulurlar, eminim. Hep Iphone'un suçu
  • geçmiş olsun, umarım, servis kısa sürede parça değişimini gerçekleştirir.

Motorolanın Türkiye pazarından çekileceğine inanmıyorum. Ancak, Defy Mini gibi bölgesel ürünlerinde, veya, mpx gibi "outlet" ürünlerinde,
    "ne kadar ekmek, o kadar köfte" anlayışıyla servis hizmeti verdiğini düşünüyorum.

gelişmeleri buradan belirtme imkanınız olabilirse, kendim gibi, yeterli servis endişesi taşıyanlar için bir referans olur.

Tespitinizde haklısınız..
    üreticiler açısından işin özü, tüketiciyi peşinden sürükleyerek, pazarda geniş trend oluşturacak bir ürün ortaya koyma mücadelesidir diye baktığımızda, 5-6 sene önceki yaratıcı tasarımların sebebi de anlaşılıyor: o dönemde henüz böyle bir "trend" ürün yoktu.

kullanım ergonomisini teknolojik donanımla buluşturma konusunda, popülerlik yarışını halen önde götüren ayfon, diger cihazların tasarım standartlarını da etkiledi şüphesiz.

günümüzde, akıllı telefonların fonksiyon darboğazlarından olan, batarya ömrü, ekran ebadı gibi kısıtlamaları kaldıracak yeni teknolojiler geliştirilip, uygulandıkça, bu standartlar yine değişecektir şüphesiz.

Bu anlamda, defy mini, farklı olmaya çalışan ve pazarda olmayanı sunarak, kendi talep trendini oluşturmayı amaçlamış bir ürün olarak benim dikkatimi çekmişti. Küçük ekran boyutu ile, hem taşınırlık, hem de batarya ömrü konusunda avantajlı bir konumdaydı.. geçirimsizlik ve darbe dayanıklılığı gibi özellikleriyle de öyle..

Bir de, "Fiyatı düşük, giriş seviyesi ürün" gerekçesiyle, motorola nın bu cihazdan kırptığı, dahili hafıza miktarı ve otofokus kamerası eksik
    olmasa (ki bu eksiklikler, Amerika da satılan Defy XT modelinde mevcut değiller), tam anlamıyla bitirim bir cihaz olabilirmiş diye düşünüyorum.

Ne var ki, Motorolanın bölgeye/pazara göre ürün çıkartmak gibi, garip, yukarıda belirttiğim, trend oluşturma hedefiyle çelişen bir uygulaması var.

• Kameradan geçtim, telafi ediliyor ama dahili hafıza eksikliği resmen telefonun kolunu kanadını kırıyor. Şunun dahilisi 512 MB olsaydı tadından yenmeyen bir telefon olurdu. Adb komutuyla tüm programları SD karta taşıdığım halde dahili hafıza kolayca doldu.
  • Arkadaslar ben bu telefonun yedek bataryasını almak istiyorum internette bulamadım bilgisi olan vami :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilin modelini yazıp arattınız mı?
  • Modelini bilmiyorum maalesef telefon elime geçmedi daha çünkü ikinci el kapıda ödemeli alıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ben cihazı açıp bakacağım ama açıp kapatması ölüm bu aleti, su geçirmezlik sağolsun. Pili hatırladığım kadarıyla bulunuyor, olmadı dealextreme gibi bir siteden sipariş geçersiniz, 20-25 günde kapınızda olur.
  • Peki teşekkür ederim yarın buyuk ihtimal elime gecer cihazı çok merak ettim gerçi tango viber Whatsapp bunları düzgün kullanabileyim gerisi ekstra benim için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mahir212

Peki teşekkür ederim yarın buyuk ihtimal elime gecer cihazı çok merak ettim gerçi tango viber Whatsapp bunları düzgün kullanabileyim gerisi ekstra benim için :)

Whatsapp kullanıyorum. Tango denemedim. Viber ise üyeliğimi onaylamadı bir türlü, verdikleri kodu girdiğim halde kabul etmedi. Ben de kaldırdım. Sonra ileride tekrar denerim belki. Aslında bol bol dakikam var ama başkaları beni arayabilsin amacıyla kurmuştum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.