Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Telefonu ROOT yapmayla ilgili bir yazı buldum. Sizce işe yarar mı?

http://www.motomodtr.net/showthread.php?tid=82
  • virüslü dosya , sanırım telin rootu daha çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diexelans -- 2 Eylül 2012; 17:00:23 >
  • arkadaslar mediasee üzerinden girdiğimde ve dosya yöneticisinin video açmaya çalıştığımda videolar açılmıyor.
    ayrıca galeriye girdiğimde ikonlar paylaştığım resimdeki gibi kırmızı asma kilit şeklinde görünüyor bunun sebebi ne olabilir?
    bir fikri olan var mı?

motorola defy mini xt320 hakkında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hıdıır

Sağolun ben sorunlarımın neler olduğunu gayet iyi biliyorum katkınız için teşekkürler. ses kendiliğinden kısılıyor dedim telefon çalarken bikaç kademe kısık çalmaya başlıyor öteki türlü ses kesiliyor derdim. Tramvayda karşılaştıgınız insanlar kim bilmiyorum bahsettiğim öyle bir ses azlığı ya da çoklugu değil ben otobuste muzigi duyamıyorum. şimdi yeterince açık yazdıgım sorularıma eklediğim daha da açık bu mesajdan sonra benzer sorunlar yaşayanlar var mı yok mu.

evet bu sıkıntıyı bende yaşıyorum, hatta bir tanıdığımda da var bu sorun. ama çözümünü bilmiyorum ne yazık ki. telefon çalıyor çalıyor sonra birden zil sesi boğuklaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

quote:

Orijinalden alıntı: D_E_L_i_

quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

quote:

Orijinalden alıntı: D_E_L_i_

Bende yaklaşık 4 aydır defy kullanıcısıyım ve İYİKİ ALDIM.tabi benim gibi sıradan kullanıcıysanız fazla bile...
    Benimde bir sorunum var son zamanlarda,biriyle konuşurken başkası aradığında telefon sesli olarak çalıyor hatta bazen ilk konuştuğum kişiyle görüşmem kapandığıda oldu,bunun sebebi ne olabilir?

telefonu elime geldiğinde net yanıt verblrm ancak ama bence ayarlardandır.yarın elime geçer bu gün şehre gelmiş servise çıkmamışlar. pm atabilirsiniz sormak istedğniz bişey olursa.herkes atabilir yani,çok anlamasamda elimden geldiğine yardmcı olmya çalışırım

İlgin için teşekkür ederim,eline geçince bir kurcalayıp neden olduğunu bulabilirsen sevinirim..

Arkadaşlar su testini mecburiyetten yapmış bulunmaktayım,üzerine bira döküldü bende çeşmenin altına sokup yıkadım,hiç bir sorun yok..
    Camın çizilmesi konusunda ben para,yere sürtme ve çakmağın taşını ateşleyen yuvarlak zımbırtısıyla çizmeyi denedim ve hiç bişi olmadı,,bu zamana kadarda 5-6 kere elimden yola düşürdüklerim de cabası,böylelikle sağlamlığıda testten başarı ile geçti.hatta yazıcının mürekkebi yere dökülmesi sonucu sinirden fırlattığımda oldu ,odayı bi tur attı sağa sola çarparak,maşşallah diyim...

dostum bu ara da aynı sıkıntı bende de baş gösterdi.konuşurken biri aradığında bazen sadece uyarı verirken bazen direkt karşıdakini beklemeye alıp çalmaya başlıyor ama neyden olduğunu anlamadım.ayarlarda da öyle detaylı bişey bulmk mümkün değil sanırım o durumu kabullenmemiz gerekecek..canı sağolsun harika telefon ona da kızmam:)

Tek bana olmadğına sevindim....dermişim.. :D
    Bunun olması kötü,toplum içinde telle konuşurken başka birinin araması sonucu çalması yalandan konuşuyormuşum olarak algılanıyor,yemin de etsem :)

Bu arada su testini su dolu bardak içine atma şeklinde de denemiş bulunmaktayım (daha önce muslukta yıkamıştım),nasıl mı? kafalar güzelken telefonları özellikleriyle kapıştırmak için su dolu bardağın içine atıp hatta birde üzerine arayıp nasıl ses çıkıyoru duyup çıkarmaktan ibaret,suyun içinde sesi az çıkıyor alacak arkadaşların haberi olsun :D

Camı çizildi,yine ispat üzerine sürttürmediğim yer kalmayınca iki tane 1-1,5 mm boyunda çizik oluştu..
    Darbelerden bir-iki yeri hasar aldı,bir tanesinde giden arabadan düştü,bir tanesinde de güverteden makina dairesine düştü (tekne), yinede hasarları bulmak için telefonu incelemeniz gerekiyor,direk göremezsiniz,en önemlisi diğerleri gibi kapak bir yana pil bir yana olmadı..

Benden yana motorolaya helal olsun...

• 2.el satan olursa 3-4 gün içinde pm atarsa sevinirim
  • Benim gözümde bu cihaz 470 tl etmez o yüzden 2.el arıyorum
  • evet bende 2. el arıyorum makul bir fiyatta bulursam hemen alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

Benim gözümde bu cihaz 470 tl etmez o yüzden 2.el arıyorum

O fiyata o özelliklere kaliteye başka telefon bulamazsın.
  • Sanırım telefon root edilemeyecek... Pek ümidim kalmadı. Kaç ay geçti hala somut bir şey yok. Şaşıyorum şu motorolaya ne gerek varsa boot kilidine... Kendileri de açmıyorlar
  • arkadaşlar bu telefonu root yapan hiç yok mu?
  • başka bir forumdan öğrendiğime göre, root eden yok ve bootloader kilidini de motorola açmayacağını söylemiş. pek umurumda değil ama root ediliyor olsaydı denemek istiyordum. :)
  • bimeks internet sitesinde 499 tl'ye düşmüş. diğer yerlerde görünmüyor. bonusa güzel bir kampanyası olsaydı bi tane daha alırdım belki.
  • bende en sonunda aldım çok gitgelden sonra wildfire s kullanicisiyim konturlu hattında ve sadece cep net için kulanirim 1 senedir bende eşşek gibi çalışır sadece internet amaçlı torennt sitelerinden filim indirmeden borsa takibine kadar 3500 mah bataryali yere çok düştü şimdi ekran da bazen takilmalar oluyor ama yine çalışır
    diğer telefonum motorola v3 i miadi doldu 4 senedir bende büyük ekranlı tel ararken farketimki oyun hariç her istediğimi wildfire s yapıyor bankacılık işlemleri dahil gold ta kanpanyali 399 tl ve 3 ay ertelemli görünce aldım fiyat iyi maksiplus5 için 20 tl aylık 24 ay turkcell baglanmaktansa adı sani olan bir tel aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende en sonunda aldım çok gitgelden sonra wildfire s kullanicisiyim konturlu hattında ve sadece cep net için kulanirim 1 senedir bende eşşek gibi çalışır sadece internet amaçlı torennt sitelerinden filim indirmeden borsa takibine kadar 3500 mah bataryali yere çok düştü şimdi ekran da bazen takilmalar oluyor ama yine çalışır
    diğer telefonum motorola v3 i miadi doldu 4 senedir bende büyük ekranlı tel ararken farketimki oyun hariç her istediğimi wildfire s yapıyor bankacılık işlemleri dahil gold ta kanpanyali 399 tl ve 3 ay ertelemli görünce aldım fiyat iyi maksiplus5 için 20 tl aylık 24 ay turkcell baglanmaktansa adı sani olan bir tel aldım

• defy mini 399 aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

defy mini 399 aldım

wildfire s mi aldın defy mini mi aldın anlayamadım.defy mini 399 nerede var?

• quote:

Orijinalden alıntı: mysticus

quote:

defy mini 399 aldım

gold bilgisayardan bu gün delf 399 tl aldım
    wildfire ise bir yıllık telefonum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mysticus

quote:

defy mini 399 aldım

gold bilgisayardan bu gün delf 399 tl aldım
    wildfire ise bir yıllık telefonum

çok iyi ama internette temin edilemiyor diyor. haftasonu magazaya da baktım yoktu(aydın forumda). bonusa erteleme filan da yapıyor onlar galiba.internetten mi aldın?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.