Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonucunu buraya da yazarsan sevinirim.. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethem578

quote:

Orijinalden alıntı: TheProphet

evet motorola nın bootloader kilidinden henüz kimse root almayı beceremedi..

Sanırım birileri root edebilmiş... Telefonun Gsmarena sayfasındaki M9 rumuzlu arkadaş "It's really waterproof and dust resistant!! With a good custom rom, rooted and overclocked, i got 800Mhz, ICS 4.0.3 (very stable), videocalls with skype and 7Mbps with 3G... Everything only for 100$... and my phone is XT321, with dual-sim..." demiş. Ics çok önemli değil de custom rom ile overclock oldukça iyi olur. Bildiğim kadarıyla bu telefonun işlemcisi 1 ghz a kadar overclocklanabiliyor. Motorola 800 mhz olması gereken işlemciyi offical romda 600 mhz ile sınırlamış gibi. Bence bu telefonun bi root u bir de overclock u eksik :)

Arkadaşın dediği doğru ama nasıl yapıldığı hiç bir yerde yok bu videodada yuklemişlerhttp://www.youtube.com/watch?v=22zb4VGir2k&lc=_mcA53BGi2XnPfHsI88cn7OA95cvKeR_q2fCrAe_Dgc hiç yapabilen yok mu?

• Telefonu pcye nasil tanitiyoruz.moto device manageri yukledim ama usbden baglayinca sadece sarj ediyor.Bildiginiz baska birp rogram var mi?

Tamamdir uzun ugraslardan sonra calistirabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 13 Eylül 2013; 17:02:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

Sonucunu buraya da yazarsan sevinirim.. Geçmiş olsun

telefonu hepsiburda sitesinden almistim ve garanti devam ettigi icin onlara yolladim.
    dun telefon geri geldi. icinde servis listesi vardi. sorunum kismina sesin karsi tarafa gitmedigi yaziyor. sonuc kisminada mekanik bir degisikligin yapildigi ve sorunun giderildigi yaziyor. telefonu kullandim suana kadar bir sorun yok. telefonun vidalari acilmis belli oluyor. insalalh garanti bitmeden bir daha sorun cikmaz. telefonu aldigimda kutusunda telpa garantili yaziyordu. lakin servis fisinde teleservis yaziyordu.
  • Bu telefonun bilgisayar için nokia pc suite tarzı programı yok mu? Ben mi bulamadım. Bıktırdı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiegel

Bu telefonun bilgisayar için nokia pc suite tarzı programı yok mu? Ben mi bulamadım. Bıktırdı artık

tam olarak ne yapmayı dusunuyorsun?
    android tabanlılarda oyle bi programa gerek yok sanki
    usb kabloyu takınca direkt goruyor istedigini at yada yukle
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: spiegel

Bu telefonun bilgisayar için nokia pc suite tarzı programı yok mu? Ben mi bulamadım. Bıktırdı artık

tam olarak ne yapmayı dusunuyorsun?
    android tabanlılarda oyle bi programa gerek yok sanki
    usb kabloyu takınca direkt goruyor istedigini at yada yukle

Yok amacım dosya transferi filan değil. Rehber yönetimi mesaj yedekleme işleri için arıyordum. Hadi rehberi google rehber aracılığı ile hallettim hesabıma yedekledim. Ama mesaj yönetimi için ihtiyacım var hala
  • arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarına döndurdum açtığımda wifi ile ağa bağlanamadım IP adresi alınıyor diyor kalıyor ve bağlanmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  • arkadaslar telefondan önceden video izleyebilirken şuanda youtubeden video izliyemiyorum. tarayıcım opera mini acaba işlemlerden yanlıslıkla bir uygulamayımı kapadım sorun nedir? bilgisi olan arkadaslar yardımcı olun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opera mini youtube desteklemiyor.

telefonun tarayıcısından dene girebilirsin.
  • evet arkadaşlar motorola sağolsun android güncellemesi sunmuyor.

şuan instagram gitti kullanamıyoruz, yakında whatsapp da gider, telefon çöp olur.
  • androide giriş için tercih etmiştim. beni androidden soğutmuştu.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.