Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alsam mı acaba? htc explorer, samsung galaxy gio ve lg p503 arasında kaldım. motorola pil ömrü sayesinde bana daha cazip geliyor ama şüphelerim var diğer konularda.
  • htc explorer öne geçebilir mi bilmiyorum. tam.ama diğerleri tıraş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barua

alsam mı acaba? htc explorer, samsung galaxy gio ve lg p503 arasında kaldım. motorola pil ömrü sayesinde bana daha cazip geliyor ama şüphelerim var diğer konularda.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-Explorer-vs-Motorola-Defy-Mini-XT320

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Gio-S5660-vs-Motorola-Defy-Mini-XT320

sonuçta motorola defy mini bence tercih edilmelidir : +pil +dahili hafıza +dayanıklılık +flaş -root yok henüz -root olmadığı için dahili hafıza sıkıntılı -flaşlı ama kötü kamera

• Herşey iyi güzel hoş ta şu google navigasyonun çalışmaması çok gıcık.

Telefonda program olmasına rağmen birde ekstradan navigasyon programı yüklemek zaten az olan dahili hafızayı hepten sömürüyor.

Root olayını en çok bu yüzden istiyorum...

sygic navigasyonu kurup birde internetten utanmadan 500 mb Tr haritası indirmesine rağmen benim defy mini bunu calistirmadi. Aklınızda olsun boşuna sizde indirmeyin.

İgo ise defy minide sorunsuz çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonu yeni aldım önceden nokia e 72 kullanıyodum Performans/fiyat cercevesinde alınabilecek en iyi android olarak tercihimi birazda motorolanın türkiye pazaqrındaki halinden çekinerek aldım.

telefonu 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum. ancak vodafone için 2-3 gün önce görüntülü konuşma ayarlarını istemek için müşteri hiz. aradım modeli bulamadıklarını falan sölediler iş uzadı konuşamadım.

sormak istediğim vodafone kullanıp şebeke üğzerinden görüntülü konuşan var mı acaba___
  • quote:

Orijinalden alıntı: neddensiz

arkadaşlar telefonu yeni aldım önceden nokia e 72 kullanıyodum Performans/fiyat cercevesinde alınabilecek en iyi android olarak tercihimi birazda motorolanın türkiye pazaqrındaki halinden çekinerek aldım.

telefonu 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum. ancak vodafone için 2-3 gün önce görüntülü konuşma ayarlarını istemek için müşteri hiz. aradım modeli bulamadıklarını falan sölediler iş uzadı konuşamadım.

sormak istediğim vodafone kullanıp şebeke üğzerinden görüntülü konuşan var mı acaba___

Android sebekeden goruntulu konusma desteklemez

• quote:

yazarken
    merhaba öncelikle telefon hakkında verdiğiniz bu kadar bilgi iç.in çok teşekkür ederim telefonu hanıma aldım çok beğendi ama farklı yerlerde görev yapıyoruz çok fazla mesaj kullanıyoruz alfa sayısalk tuş takımı nasıl ayarlanıyor telefonda yada herhangibir bir sayısal tuş takımı var mesaj bölkümünde yardım ederseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroglu51

quote:

yazarken
    merhaba öncelikle telefon hakkında verdiğiniz bu kadar bilgi iç.in çok teşekkür ederim telefonu hanıma aldım çok beğendi ama farklı yerlerde görev yapıyoruz çok fazla mesaj kullanıyoruz alfa sayısalk tuş takımı nasıl ayarlanıyor telefonda yada herhangibir bir sayısal tuş takımı var mesaj bölkümünde yardım ederseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

Demek istediğini tam anlayamadım, klavyede swype tuşunun yanındaki 123 yazan tuşla basılı tutarsan sadece rakam olan tuş takımı açılıyor.

• anladğm kadaryla bildğn eski tarz tuş takımıyla mesaj yazmk istiyo arkadaş. yazılım duymuştum ama ismini bilmyrum
  • telefonun sağlamlığı hakkında,
    telefonu yaklaşık 1,5 metre yükseklikten dik olarak yere düşürdüm (yanlışlıkla:), zemin çok sert değildi neyseki. telefonun arka kapakta bi çentik yerinden çıktı, ekranın orta kısmında alt alta 3 tane küçük hava kabarcığı gibi bişey oluştu. 4-5 saniye içerisinde o kabarcıklar tekrar yok oldu. kapağı yerine oturttum hiç bir problem yok telefonda. yere çarpan köşesinde de pek belirgin olmayan bi iz var sadece.
    ayrıca telefonu biraz özensiz kullanırım ben buna rağmen ekranda henüz hiçbir çizik oluşmadı. ekranın dış kısmındaki çerçevede bi kaç ufak çok belirgin olmayan çizikler oluştu anahtar vs den dolayı.
    aldığımdan bu yana oluşan en belirgin şey arka kapağın kilidinin metalik kaplamasının çıkmış olması. siyah renk çıktı ortaya, ki bundan da memnunum :)
  • MOTOROLA DEFY MB525 almak istiyorum ama telefonla ilgili fazla bir bilgim yok. Sadece teknik olarak biliyorum. Kullanan arkadaşlar varsa bana biraz bilgi verirlerse sevinirim. Birde kırmızı lens yeşil lens olayı var. Kırmızı lenslilerde sorun yokmuş ama yeşil lenslilerde android 2.3 versiyonuna yükseltince kamera çalışmıyomuş diye bişey okumuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bu konudada beni aydınlatırsanız çok süper olcak. Motorola defy mini ile bu telefon [MOTOROLA DEFY MB525] arasında fiyat farkı hemen hemen hiç yok. MOTOROLA DEFY MB525 telefonu özellik olarak daha üstün ama bi sorunu varda ondanmı fiyatı düşük. Baya bi soru sordum ama alınca pişman olmayayım diye..
    Şimdiden Teşekürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedGenel

MOTOROLA DEFY MB525 almak istiyorum ama telefonla ilgili fazla bir bilgim yok. Sadece teknik olarak biliyorum. Kullanan arkadaşlar varsa bana biraz bilgi verirlerse sevinirim. Birde kırmızı lens yeşil lens olayı var. Kırmızı lenslilerde sorun yokmuş ama yeşil lenslilerde android 2.3 versiyonuna yükseltince kamera çalışmıyomuş diye bişey okumuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bu konudada beni aydınlatırsanız çok süper olcak. Motorola defy mini ile bu telefon [MOTOROLA DEFY MB525] arasında fiyat farkı hemen hemen hiç yok. MOTOROLA DEFY MB525 telefonu özellik olarak daha üstün ama bi sorunu varda ondanmı fiyatı düşük. Baya bi soru sordum ama alınca pişman olmayayım diye..
    Şimdiden Teşekürler..

defy nerede buldunuz?

• arkadaşlardefy mini hanıma daha önce almıştım kendimede bugün aldım ama bende eşimde q klavyeye alışık değiliz hani bildiğimiz sayısal klavye varya ben daha önce nokia c7 kullanmıştım ondada vardı galaxy mini dede gördüm 123 tuşuna basın 4*3 diye bir seçenek var oradan klavye türü değiştirilebiliyor ama bu telefona eklenmemiş bu seçenek ben bu açığı nasıl kapatabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar
  • ereyondan 450 ye almıştım temiz çıktı. telpa garantili. rahatlıkla alabilrsiniz.
  • mesaj yazımı iğrenç ne işe yararki babanneme göre telefon aç kapa işte ben de birşey sandım da aldım
  • quote:

mesaj yazımı iğrenç ne işe yararki babanneme göre telefon aç kapa işte ben de birşey sandım da aldım

Sırf mesaj yüzünden bu kadar kötülemek yanlış bence. Bende 2,5 senedir 5800 kullanıyordum. Ordada sizin dediğiniz şekilde mesaj yazmaya alışmıştım. Defy miniyi alınca bende sıkıntı yaşadım. Fakat kullandıkça alışıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

quote:

MOTOROLA DEFY MB525 almak istiyorum ama telefonla ilgili fazla bir bilgim yok. Sadece teknik olarak biliyorum. Kullanan arkadaşlar varsa bana biraz bilgi verirlerse sevinirim. Birde kırmızı lens yeşil lens olayı var. Kırmızı lenslilerde sorun yokmuş ama yeşil lenslilerde android 2.3 versiyonuna yükseltince kamera çalışmıyomuş diye bişey okumuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bu konudada beni aydınlatırsanız çok süper olcak. Motorola defy mini ile bu telefon [MOTOROLA DEFY MB525] arasında fiyat farkı hemen hemen hiç yok. MOTOROLA DEFY MB525 telefonu özellik olarak daha üstün ama bi sorunu varda ondanmı fiyatı düşük. Baya bi soru sordum ama alınca pişman olmayayım diye..
    Şimdiden Teşekürler..

defy nerede buldunuz?

Şuan aklımda değil satan bi yer buldum ama fiyatı çok ucuz diye bi şüphelendim negatif bi özelliğimi var sizlere danışayım dedim. Hiç kullanan yok heralde

• quote:

quote:

quote:

Şimdiden Teşekürler..

defy nerede buldunuz?

Şuan aklımda değil satan bi yer buldum ama fiyatı çok ucuz diye bi şüphelendim negatif bi özelliğimi var sizlere danışayım dedim. Hiç kullanan yok heralde

ben görmedim açıkçası ama eğer sıfır ve güvenliyse alınacak telefon.ben defy aradım uzun süre.bulamadım,mini aldım.ama tabiiki defy üstündür şüphesiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdiden Teşekürler..

defy nerede buldunuz?

ben görmedim açıkçası ama eğer sıfır ve güvenliyse alınacak telefon.ben defy aradım uzun süre.bulamadım,mini aldım.ama tabiiki defy üstündür şüphesiz

Güvenilir heralde o kdr alan var hepsi memnundu. Ama işte kafamı karıştıran nokta telefon geçen sene 750 tl iken şimdi nasıl 480 küsür lira olur. Kamera lensi yeşil olduğunda android 2.3 güncellemesi yaptığında telefona telefonun kamera çalışmıyomuş. Eğer lens kırmızıysa sorun yokmuş. 1 haftaya alırım o zaman daha net şeyler söleyebilirim belki.

• quote:

arkadaşlardefy mini hanıma daha önce almıştım kendimede bugün aldım ama bende eşimde q klavyeye alışık değiliz hani bildiğimiz sayısal klavye varya ben daha önce nokia c7 kullanmıştım ondada vardı galaxy mini dede gördüm 123 tuşuna basın 4*3 diye bir seçenek var oradan klavye türü değiştirilebiliyor ama bu telefona eklenmemiş bu seçenek ben bu açığı nasıl kapatabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar

Bende sizin gibi alışamadım ve zorlanıyordum. Ancak google play marketten SwiftKey 3 ü satın aldıktan sonra işler değişti
    ömrü hayatımda böyle manyak bir klavye görmedim.
    Karambole yazıyorum ve o sağolsun benim ne demek istediğimi hemen anlayıp düzeltiyor.
    Mesela bu mesajı ben bu klavye ile yazıyorum. Inan bana parmağım büyük ve doğru harfe zor denk getiriyorum. Ama dedigim gibi hiç önemi yok o düzeltiyor.
    Üstüne üstlük öğrenme yeteneğine var. Mesajlardan, facebooktan, twitterdan sizin kullandığınız kelimeleri öğrenip daha Leb demeden leblebiyi önünüze getiriyor.
    Kısaca ben sizin istediğiniz o eski klavyelerde süper hızlı yazanlardan daha hızlı yazabiliyorum ;-) Sizede tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.