Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pazartesi alırsın bir günde bir şey olmaz
  • SİM kart yuvası normal sim kart icinmi yoksa micro simkartlar icinmi bilgisi olan ?
    tel daha gelmedi ama gelmeden hattı hazırlıyalım eger micro ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

SİM kart yuvası normal sim kart icinmi yoksa micro simkartlar icinmi bilgisi olan ?
    tel daha gelmedi ama gelmeden hattı hazırlıyalım eger micro ise.

mormal sim kart
  • cumartesi gecesi siparis verdigim tel bugun elime gecti baya hizlilar.
    telefon hakinda bilmek istediklerinizi sorabilirsiniz.

ben telefondan cok memnun kaldım. beklentileirmizn uzerinde. bu kadar ozellik bu fiyata cok cok iyi. iyi yonlerini saymadan once benim icin en buyuk kusuru boyle dayanaklı bir telefonda usb girisi ile kulaklik girisi ayri yerlere konmus. ikisnii tek kapakta birlestirseler taş gibi olacakti..
    dokunmatigi beni korkuttu . uzerindeki jelatini cikartmadan deniyordum takılıyordu. biraz uzuldum. jelatini bi cikarttim ki ne goreyim :) dokunmatigi cok iyi. biladerin zamanında 600tl ye aldigi samsung mote ile kıyasladım yanına bile yaklasamıyor. suana kadar beceremedigim tek sey 3g uzerinden görüntülü konusma. geriye kalan herseyi yapıyor. onuda arastiracam. yapa bilen varsa bilgilendirsin. sorulari olanı cevaplarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

cumartesi gecesi siparis verdigim tel bugun elime gecti baya hizlilar.
    telefon hakinda bilmek istediklerinizi sorabilirsiniz.

ben telefondan cok memnun kaldım. beklentileirmizn uzerinde. bu kadar ozellik bu fiyata cok cok iyi. iyi yonlerini saymadan once benim icin en buyuk kusuru boyle dayanaklı bir telefonda usb girisi ile kulaklik girisi ayri yerlere konmus. ikisnii tek kapakta birlestirseler taş gibi olacakti..
    dokunmatigi beni korkuttu . uzerindeki jelatini cikartmadan deniyordum takılıyordu. biraz uzuldum. jelatini bi cikarttim ki ne goreyim :) dokunmatigi cok iyi. biladerin zamanında 600tl ye aldigi samsung mote ile kıyasladım yanına bile yaklasamıyor. suana kadar beceremedigim tek sey 3g uzerinden görüntülü konusma. geriye kalan herseyi yapıyor. onuda arastiracam. yapa bilen varsa bilgilendirsin. sorulari olanı cevaplarim.

hayırlı olsun, ben hala dokunmatik jelatinini çıkarmadım:D

• selam
    dün akşam sipariş vermiştim bugün kargoya verilmiş yarın inş gelicek
  • ya arkadsalar kafayi yiyecem her yerde 3g uzeri goruntulu konusma var diyor lakin olmuyor.
    kulanım klavuzunda da bahsetmiyor. sabahtan beri kurcaliyorum her ozelligini begendim ama bu goruntu konusma sadece internetten ise moralim bozulacak.
    telefon yok saglam kaliteli. uygulamaların indirilp yuklenmesi 1 dakka surmuyor. suana kadr 15 uygulama indirdim.
    ama 3g den goruntulu konusmayı bulamadım

edit: 3 mp den yuksek bir kamera kulananlar bu telefonun kamerasından pek birsey beklemesinler. misal bende n79 vardi 5mp kıyaslanmaz bile :) lakin iş goruyormu ? evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 7 Mayıs 2012; 22:50:31 >
  • 3g görüntülü konuşma android telefonlarda bulunmuyor. Sitelerde hep yazıyordu. Siz niye daldınız ki? Ama bu kadar önemli birşey olduğunu ilk kez duyuyorum. Ben görüntülü konuşma pek yaygın değil diye biliyorum çevremden.
  • bu guzel yorumlariniza istinaden yarin siparis vermeyi dusunuyorum esim kullanicak baktim ip4 den daha kullanisli ip4 u esime veririm bunu ben kullanirim
  • Merhabalar, Defy Mini'yi stsimon'un tavsiyesi üzerine keşfettim ve dün sipariş verdim. (1 haftalık kullanılmış olarak 2 yıl garantili 400TL'ye buldum internette )

Elime geçer geçmez her türlü detayını ele alacak şekilde inceleyip burada paylaşacağım. Daha önceden teknolojik inceleme videolarımı bilenler bilir Mesela buradan ve şuradan eski videolarımı izleyebilirsiniz.

İki güne elime geçeceğine inanıyorum, takipte olun

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun808

Merhabalar, Defy Mini'yi stsimon'un tavsiyesi üzerine keşfettim ve dün sipariş verdim. (1 haftalık kullanılmış olarak 2 yıl garantili 400TL'ye buldum internette )

Elime geçer geçmez her türlü detayını ele alacak şekilde inceleyip burada paylaşacağım. Daha önceden teknolojik inceleme videolarımı bilenler bilir Mesela buradan ve şuradan eski videolarımı izleyebilirsiniz.

İki güne elime geçeceğine inanıyorum, takipte olun

memnun kalacağından eminim incelemeni de bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

islemcisi armv6 falan degil. qualcomm(msm7225A) yapimi armv7 komut setli cortex a5 islemci var.

http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=3255&view=1&c=motorola_defy_mini_xt320
    http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a7225a&c=qualcomm_msm7225a

qualcomm(msm7225A) yapimi armv7 komut setli cortex a5 dahamı iyi??

• Merhaba

Motorola Defy mini almayı düşünüyorum.

3g üzerinden Viber, Tango gibi programlar kurup yurtdışındaki ailemle konuşmak için kullanmak istiyorum.

Telefonda bu programları kurup deneyen oldu mu acaba? Marketten bu programları indirebiliyor muyuz? Telefona uyumlu acaba?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtekman

Merhaba

Motorola Defy mini almayı düşünüyorum.

3g üzerinden Viber, Tango gibi programlar kurup yurtdışındaki ailemle konuşmak için kullanmak istiyorum.

Telefonda bu programları kurup deneyen oldu mu acaba? Marketten bu programları indirebiliyor muyuz? Telefona uyumlu acaba?

Teşekkürler

3g internetim olmadı ama wifi ile skype ile görüşmeli konuşma yaptım. görüntü performansı biraz vasattı yani telefonun kamerası malum ön kamera biraz düşük ama karşıdan gelen görüntü gayet net. ayrıca arka ve ön kamera seçimi var. beğendim.

viber ise gayet güzel ses net çıkıyor. fakat sesi arkadaki hoparlörden veriyor onu düzeltemedim bir tek.

• telefonun kurcalamadigim ozelligi kalmadi. her program oyunu denedim.
    2bin tl lik telefonlardaki ozelliklerin hepsi var. tek farkı bu ozellikler dusuk. misal kamera var ama dusuk misal dokunmadik ama ufak ekran misal wifi var ama biraz daha yavas gibi. benim cogu isim araba iledir. cebime koydugumda telefonu hisetmek istemem. aynızamanda dokunmatik ve uygulamalar olan tel istiyordum tam bana gore olanını bulmusum. umdugmdan cok daha iyi.

bence kusurlari :
    onceki mesajimda soyledigim gibi bence ilk kusuru kulaklik girisi ile usb girisini ayni kapak icine koymamislar.
    bir diyer kusurunu sarj etmek icin illaki usb kapagini acmak gerekiyor. su gecirmemesi icin bu yapılmıs lakin her seferinde zor oluyor.

bir sorum olacakti arkadaslar. uygulamalari indirdigimizde kendi hafızasına iniyor. daha sonra hafiza kartina atiyorum. peki bunu direkt hafza kartina indirebiliyormuyuz. sanirim bu telefonun degil androidin bir ozelligi. kendi hafizasi kısıtlı lakin ben 8 calss 10 hafiz karti aldim onun icine direkt indire bilsem cok harika olacak. bilen varmı ??

• Telefon hburada'da tükenmiş.

Nerede ve ne kadar fiyata bulabilirim acaba? Bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtekman

Telefon hburada'da tükenmiş.

Nerede ve ne kadar fiyata bulabilirim acaba? Bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari-ve-tabletler/motorola-defy-mini-xt320_02.044.1472.0004.htm
  • dun hb dan almamistim word karta 50 tl kampanyasi ile iyi olacakti ama simdi baktim tukenmis ereyon da mevcut 475 tl word karta 12 taksit ve 2 ay erteleme daha iyi oldu
  • Telefon bu akşam elime geçti, hemen kullanmaya başladım, şu an marketten favori uygulamalarımı kuruyorum. İlk izlenimim son derece olumlu. Yani eğer çift çekirdekli dev ekranlı Android'lerle kafayı bozmamış biriyseniz, rahatlıkla ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir ürüne benziyor ilk izlenimlerimle. Bir sıkıntı olursa burada dile getiririm.

Yakında inceleme videosu çekeceğim, takipte kalın
  • diyer inceleme videosundan farkli olsun bari yeni birseyler ogrenirsen onlardan bahset. sabirsizlikla bekiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.