Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapağı çıkarmak hakikaten işkence gibi zora düşmedikçe denemeyin derim:D

bir de arkadaşlar navigasyon internet bağlantısı olmadan çekmiyor sanırım?

ayrıca nazar değmesin ama pili mükemmel. 2 gün 17 saat oldu şuanda %10 kalmış durumda
  • igo navigasyon programını indirip kurarsan internete bağlanmadan gps sinyali ile navigasyonu kullanabilirsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: castial_x

igo navigasyon programını indirip kurarsan internete bağlanmadan gps sinyali ile navigasyonu kullanabilirsin ...

saol dost
  • quote:

Orijinalden alıntı: castial_x

igo navigasyon programını indirip kurarsan internete bağlanmadan gps sinyali ile navigasyonu kullanabilirsin ...

bu programı nasıl edinebiliriz. android markette yok sanırım
  • Satılanı olsa ben de alacaktım ama bulamadım ve forumlardan buldum, kaynağı nedir bilmiyorum.

Şuralardan bakın: 320x480 olacak...

http://www.navikolik.com/android-navigation/573-igomyway-842139242-android-320x240-320x480-800x480.html
  • Telefonun GPS yeteneği sorulmuştu, açtıktan 5 saniye sonra tespit ettiğini de gördüm, araçla hareket halindeyken yarım dakika sürdüğü de oldu. Navigasyon yazılımına ihtiyaç duymuyorum denemedim ama Google Maps ile bulunduğum sokağa kadar keskin tespit etti.

Telefonu dün yere düşürdüm masadan. En ufak sıkıntı yok

Bir de telefonu kötüleyenler görüyorum. Ekranını çizmiş falan. Buradan herkeşlere sesleniyorum, telefon "çizilmez" değil "çizilmeye dayanıklı". Tıpkı biz insanların "hastalıklara dayanıklı" olması ama bağışıklık sistemi zayıflayınca da yatak döşek hasta olması gibi. Aynı şekilde "telefonunuz suda yüzmek için tasarlanmamıştır" ibaresi mevcut el kitabında.

Kısacası telefon dayanıklı diye eziyet etmeyin cihaza

• arkadaşlar skype ve viber ile görüşme yapıyorum ama ses arka hoparlörden çıkıyor aynı sorunu yaşayan veya çözen var mı?
  • arkadaşlar defy miniyi aux kablo ile araç teybine bağlamaya çalıştım fakat başaramadım cihazın kulaklıkla çalışmasında bir sorun yok fakat cihaz aux çıkışı tanımıyor konu hakkında müşteri hizmetleri ile görüştüm bana cihazın auxu desteklemediğini söylediler bu cihazı kullanan arkadaşlar söylediğim problemi yaşadılar mı?
  • Hangi salak müşteri hizmeti bu? Ben şakır şakır kullanıyorum.

arka hoparlor sorusu:

Hangi hoparlörden çıkmasını istersiniz? :)

Önde hoparlör yok ki? kulaklık var o da zayıftır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk010 -- 16 Mayıs 2012; 22:19:40 >
  • Evet skype da ses kulaklığa verilemiyor. Sadece arka hoparlörden geliyor. Ön ahizeden geliyor mu bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim. Görüntülü görüşmede herhangi bir problem yaşamadım. Benim için tek sıkıntı telefonun henüz root edilememesi... Android rootsuz bi anlam ifade etmiyor sanki. Belki de biraz abartıyorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethem578

Evet skype da ses kulaklığa verilemiyor. Sadece arka hoparlörden geliyor. Ön ahizeden geliyor mu bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim. Görüntülü görüşmede herhangi bir problem yaşamadım. Benim için tek sıkıntı telefonun henüz root edilememesi... Android rootsuz bi anlam ifade etmiyor sanki. Belki de biraz abartıyorumdur.

Root ile çözülebilecek birkaç mühim mesele var (mesela dahili yazılımları kaldırıp yer açmak veya titanium backup ile sistemin yedeğini almak gibi), ama onlar dışında da kullanım tecrübesini etkilemiyor. Olursa çok güzel olur ama olmasa da sağlık olsun

• Sistem yedeği benim için pek önemli değil de şu dahili yazılımlar canımı çok sıkıyor. Mesela ben twitter kullanmam... Ayrıca uygulamaları tamamıyla sd card a taşımak istiyorum. Root olur olmaz ilk işim uygulamaları link2sd ile hafıza kartına linklemek olacak
  • arka hoparlör ön hoparlör

valla ses direk kulaklıktan geleydi on numara olurdu ya, neyse

bu arada telefon canavar gibi, maşallah pili falan. ama klavyesine hala alışamadım. ilk dokunmaktik telefonum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

Hangi salak müşteri hizmeti bu? Ben şakır şakır kullanıyorum.

arka hoparlor sorusu:

Hangi hoparlörden çıkmasını istersiniz? :)

Önde hoparlör yok ki? kulaklık var o da zayıftır.

hocam konu hakkında bana gönderdikleri maili aynen paylaşıyorum ben hala cihazdan aux çıkış ile ses alamıyorum siz bunu nasıl yapıyorsunuz örneğin telefondaki müzikleri arabada nasıl dinliyorsunuz zahmet olmazsa anlatırsanız bende bu dertten kurtulayım

motorola müşteri hizmetleri cevap maili

"Merhaba Adnan Bey,

Motorola'yi aradiginiz icin tesekkur ederiz.

Sorununuzu teknik arkadaslarimla konustum ve DEFY MINI 'yi yeniden inceledim. Teknik arkadaslarim telefonunuzun bu ozellikle dizayn edilmedigini ancak sizinde zaten denemis oldugunuz islemleri denemenizi onerdiler.

Diger sorulariniz icin lutfen bizi aramaktan cekinmeyiniz. Gelecekteki aramalarinizda size en iyi hizmeti verebilmemiz adina lutfen referans numaranizi kullaniniz. Cagri merkezimiz Pazartesi'den Cuma'ya 09.00- 17:30 saatleri arasinda hizmet vermektedir.

Saygilarimizla,

Motorola
    0212 212 MOTO
    0212 212 6686

• yanlış yazmışlar. şakır şakır çalışır. niye çalışmasın ki?

Bunlar bluetooth demiş olabilir mi? Kaldı ki o da mümkün.

siz onlara ne gönderdiniz peki o mesajı buraya yaza mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk010 -- 17 Mayıs 2012; 13:54:36 >
  • Başka bir media player dener misiniz?

Şöyle birşey var ama başka model (motorola photon):
    " No, I am not using any task managers. I know the Photon comes with one but I haven't used it to kill anything or addded anything to be killed. That was actually the second thing I checked. Music Settings being the first. :) I wouldn't have posted if it was that easy. However, since rebooting temporarily resolves the issue it would seem possible that some service is being killed or just dies. So far I haven't found any good explanation for it and I still believe it is a software issue. I just wonder if there is a "workaround" that would allow me to restart the service that has died. I think I have narrowed the issue down to "Media Volume" as the problem area. Games are silent along with mp3's while other sounds are audible. One other thing, the speaker works when I unplug the headphones but when the headphones are plugged back in no music.

@Joshua You may not have read my whole post. The headphones are "connected" as notified in the Music Settings when the issue occurs and work properly for all other sounds as far as I can tell (notifications, ringer, volume up/down prompts, fm radio, etc.). They just quit playing mp3 music (media) at some point for some reason. I have also downloaded other music players to see if the issue is resolved by another player but the issue still occurs. Aggravating to say the least.

Thanks for listening and posting other possible fixes.
    "

• quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

yanlış yazmışlar. şakır şakır çalışır. niye çalışmasın ki?

Bunlar bluetooth demiş olabilir mi? Kaldı ki o da mümkün.

siz onlara ne gönderdiniz peki o mesajı buraya yaza mısınız?

müşteri hizmetlerine sorduğum soru

"merhabalar ben motorola defy mini kullanıcısıym cihazımdan kulaklık ile müzik dinlerken bir problem yaşamıyorum fakat cihazımı aux bağlantısı ile araba teybine yada ev ses sistemine bağlamıyorum kulaklık dışında taktığım hiçbir ses veri kablosunu tanımıyor"

bu soruya cevaben yukardaki cevap geldi başka media player ilede deneme yaptım fakat sonuç hüsran cihaz takılan kabloları tanımıyor sadece ve sadece kulaklıkları tanıyor değişik 5-6 kulaklık denedim problem yok değişik 3 tane aux kablo denedim tanımadı sanki telefona hiçbirşey takmamışım gibi davrandı

• Sizin AUX girişi aracın empedansı çok yüksek anlaşılan. Yapmanız gereken bir tane kulaklık çoklayıcı alıp (bir tarafı tek erkek, diğer tarafı çift dişi) bunun birine telefonu diğerine bir kulaklığı bağlamak.

Fiş içine 32 ohm direnç de koyabilirsiniz.
  • bataryam bittiginde usb ye takarak fulledim. yaklasık 2 gun gitti.
    bu seferde fise takara fulledim. 3 gun gitti.
    piskolojik midir daha fazla kulandigim icinmidir yoksa usb ile fiste sarj edilen arasinda fark varmidir bilmem.
    mantik olarak ikiside sonucda bataryayı dolduruyor. ayni gitmesi gerekir. ama gitmedi.
    deneye oldumu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

bataryam bittiginde usb ye takarak fulledim. yaklasık 2 gun gitti.
    bu seferde fise takara fulledim. 3 gun gitti.
    piskolojik midir daha fazla kulandigim icinmidir yoksa usb ile fiste sarj edilen arasinda fark varmidir bilmem.
    mantik olarak ikiside sonucda bataryayı dolduruyor. ayni gitmesi gerekir. ama gitmedi.
    deneye oldumu hiç ?

Bilgisayardan USB akımı standart daha düşük voltajda gerçekleşiyor diye biliyorum.

Kısacası bilgisayardan şarj ederseniz hem şarj olması daha çok zaman alır (bu kesin), hem de şarjın verimini örnekteki gibi etkileyebilir (bu da mümkün).

Hatta bir dönem telefonu USB ile bilgisayara çok sık bağlayanlar, kabloların içini açıp şarj eden teli kesiyordu diye hatırlıyorum.

Mecbur olduğunuzda elbette bağlayın ve USB üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirin (zararlıymış gibi anlaşılmasın yani, öyle olsa zaten müsade etmez üreticiler), fakat bilgisayardan şarjı günlük yaşamın bir parçası haline getirmeyin, tak çıkar yapmayın, bataryayı folofoş etmeyin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.