Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zphr

quote:

Orijinalden alıntı: y3k

İyi forumlar arkadaslar.Sizlerin telefonundan kiz arkadasimda da var.Musaadenizle bi sorum olacakti. Telefona mesaj geldiginde titresim olmuyor ayarlardaki titresim her zamana ayarli.Acaba sizde de ayni sorun var mi ya da cozum bulan var mi bu konuya ?

mesajların ayar bölümünde titreşimle ilgili bir ayar var.
    mesajlara gir, ayarları aç, en altta bildirim ayarlarında titreşim seçeneği var. her zaman, sadece sessizde, hiçbir zaman olarak seçenekler. o hiçbir zamanda duruyor olması lazım şuan, istediğine göre ayarla oradan.

Çok teşekkür ederim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

Sizin AUX girişi aracın empedansı çok yüksek anlaşılan. Yapmanız gereken bir tane kulaklık çoklayıcı alıp (bir tarafı tek erkek, diğer tarafı çift dişi) bunun birine telefonu diğerine bir kulaklığı bağlamak.

Fiş içine 32 ohm direnç de koyabilirsiniz.

ilginiz için teşekkür ederim bende sizinle aynı fikirdeyim sanırım aracın aux girişi ile ilgili bi ğroblem yaşıyorum en kısa sürede dediğiniz işlemi yapacağım
  • telefonu 2 gündür inceliyorum, iş dolayısıyla eşantiyon olarak gönderdiler, gözüme çarpan tek sorun ekranda titreme, dalgalanma var. benzer bir sorun yaşayan var mı yoksa bana mı denk geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darcon

telefonu 2 gündür inceliyorum, iş dolayısıyla eşantiyon olarak gönderdiler, gözüme çarpan tek sorun ekranda titreme, dalgalanma var. benzer bir sorun yaşayan var mı yoksa bana mı denk geldi?

Olmaması gerekir. Bir terslik var gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun808

quote:

telefonu 2 gündür inceliyorum, iş dolayısıyla eşantiyon olarak gönderdiler, gözüme çarpan tek sorun ekranda titreme, dalgalanma var. benzer bir sorun yaşayan var mı yoksa bana mı denk geldi?

telefonu incelememiz için gönderdiler, onlarla irtibata geçmedik, diğer telefonlarda böyle mi diye sormadık henüz? telefon çok hoş gerçekten ama bu ekran titremesi çok belli oluyor, gidip göreceğim mağaza da yok sanırım teknosa, vatan, bimeks vs. internetten almaya çekindim bu durumu görünce, hafta içinde diğer telefonları da inceleme fırsatımı olursa ona göre alıp almamaya karar vereceğim. anladığım kadarıyla sizin telefonda bu tarz bir sorun yok tayfun bey?

• quote:

quote:

quote:

telefonu incelememiz için gönderdiler, onlarla irtibata geçmedik, diğer telefonlarda böyle mi diye sormadık henüz? telefon çok hoş gerçekten ama bu ekran titremesi çok belli oluyor, gidip göreceğim mağaza da yok sanırım teknosa, vatan, bimeks vs. internetten almaya çekindim bu durumu görünce, hafta içinde diğer telefonları da inceleme fırsatımı olursa ona göre alıp almamaya karar vereceğim. anladığım kadarıyla sizin telefonda bu tarz bir sorun yok tayfun bey?

Bu sayfayı biraz yukarı kaydırırsanız benim inceleme videomu görürsünüz, videoda da ekranın normalde nasıl olduğunu görmüş olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sayfayı biraz yukarı kaydırırsanız benim inceleme videomu görürsünüz, videoda da ekranın normalde nasıl olduğunu görmüş olursunuz.

evet biraz önce baktım videonuza ama youtube'dan dalgalanmayla ilgili sağlıklı bir karar vermek mümkün değil. ekran beyazken anlaması mümkün olmuyor fakat daha koyu renklerde ışığın sanki yanıp yanıp söner gibi bir hali var. mecburen başka telefonları inceleyip ona göre karar vereceğim artık. cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darcon -- 18 Mayıs 2012; 11:12:29 >

• 1 haftadır bu telefonu kullanıyorum ekranda dalgalanma veya titreme sözkonusu değil ekranın parlılık ayarlarında bir sorun vardır diye düşünüyorum..
  • arkadaşlar ekranı nasıl temizliyorsunuz, bilirsiniz parmak izleri vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stsimon

arkadaşlar ekranı nasıl temizliyorsunuz, bilirsiniz parmak izleri vs.

laptop ekranını silmek için kullandığım microfiber bez ve sıvısı vardı onu kullanıyorum işimi görüyo , ama asıl önemlisi bu telefon için korucu kılıf ve ekran jelatini bulabilsek iyi olurdu çizilmelere karşı dayanıklı olduğu söyleniyor ama her ihtimale karşı korumak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: castial_x

quote:

Orijinalden alıntı: stsimon

arkadaşlar ekranı nasıl temizliyorsunuz, bilirsiniz parmak izleri vs.

laptop ekranını silmek için kullandığım microfiber bez ve sıvısı vardı onu kullanıyorum işimi görüyo , ama asıl önemlisi bu telefon için korucu kılıf ve ekran jelatini bulabilsek iyi olurdu çizilmelere karşı dayanıklı olduğu söyleniyor ama her ihtimale karşı korumak gerekir.

mantıklı.

bu telefon için dediğin ekran jelatini sanırım hepsiburada.com da vardı. bakıp almal lazım
  • quote:

O dediğiniz otomatik parlaklık ayarından olmasın? Çünkü telefon bu özellik açık olarak geliyor ve kullanırken ortam ışığına göre sürekli parlaklık seviyesi değişebiliyor. Ayarlardan kapatıp deneyin bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahjman

quote:

O dediğiniz otomatik parlaklık ayarından olmasın? Çünkü telefon bu özellik açık olarak geliyor ve kullanırken ortam ışığına göre sürekli parlaklık seviyesi değişebiliyor. Ayarlardan kapatıp deneyin bir de.

evet aynen dediğiniz gibi, ekran parlaklığını otomatikten çıkarıp maksimum seviyede ayarladım. herhangi bir titreme, dalgalanma vs. yok. ama ekran parlaklığını indirince o dediğim sorun ortaya çıkıyor. neyse bu da iyidir, artık telefon alınabilir, teşekkürler rahjman :)

• ekran parlaklık şiddeti 5 kaderme felan. Ayar yapmaya çalışırken otomatik modda iki seviye arasında kararsız kalabiliyor (ışık durumuna göre) ve titreme gibi algılanıyor, sanki pili biten cihazın ekranı gider gibi olur ya onu andırıyor. Işık şiddeti sabit ya da otomatik ışık ayarını kapadıysanız olmuyor. Bu bence az pil yakalım derken rtaya çıkan bir yan etki. YAzılım ile düzelir ama tabi bunun için kimse yazılım çıkarmaz.
  • tayfun808 güzel inceleme kutuyu atmanız beni epey güldürdü
  • ben de e reyondan aldım yalnız benim tlfda bi arıza var arka kapak kapalı iken çağrı sesi ile ebirlikte bir uğultu geliyor enteresandır arka kapağı çıkarınca tık yok her şey çok güzel az önce iade formunu doldurdum galiba uzun ve tlfsuz bir süreç beni bekliyor
  • selam arkadaşlar, bu telefondan ekran görüntüsü alma nasıl oluyor. bir çok kaynakta geri tuşuna basıldıktan sonra menü tuşuna basın falan diyor ama ben yapamadım. bilen arkadaşlar varsa, bu twitterdan falan caps almak bazen lazım oluyor da.
  • Benim çözemediğim birşey var sesli google arama süper tamam. Sesli telefon aramayı nasıl yapıyoruz? İngilizcesinde call ahmet deniyormuş. Türkçede ara ahmet mi diyeceğiz? Denemelerim sonuç vermedi.
  • arkadaşlar herkese iyi geceler! bende hepsiburadan bu telefondan ısmarladım herhalde haftaya gelir, telefona kılıfta alacaktım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.