Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu urun neden dart.- media m. gibi teknoloji marketlerde yok acaba bilen varmı?
    ben urunu gormeden alma taraftarı değilim, suan desire s kullanıyorum onu satıp bunu almayı dusunuyorum, ekran cozunurluk kaliteli v.s. gormek istiyorum acıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuysuzMan

Bu urun neden dart.- media m. gibi teknoloji marketlerde yok acaba bilen varmı?
    ben urunu gormeden alma taraftarı değilim, suan desire s kullanıyorum onu satıp bunu almayı dusunuyorum, ekran cozunurluk kaliteli v.s. gormek istiyorum acıkcası.

yeni ürün olmasına ek olarak motorola pek bulunmuyor media markt gibi marketlerde.

bende dediğiniz gibi düşündüm ama mağazalarda bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

diyer inceleme videosundan farkli olsun bari yeni birseyler ogrenirsen onlardan bahset. sabirsizlikla bekiyoruz

O videoyu izledim, videonun sahibi hemen her şeyden bahsetmiş zaten 20 dakikalık bir video çekmiş

Ben de kendimce ilginç gelen detayları aktardım, en azından ikinci bir video ile telefon hakkındaki izlenimlerini pekiştirmek isteyenler için. Videoyu HD olarak yükleyeceğim, böylece tam ekran ve kaliteli seyretmek isteyenlere faydası olur

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun808

quote:

diyer inceleme videosundan farkli olsun bari yeni birseyler ogrenirsen onlardan bahset. sabirsizlikla bekiyoruz

O videoyu izledim, videonun sahibi hemen her şeyden bahsetmiş zaten 20 dakikalık bir video çekmiş

Ben de kendimce ilginç gelen detayları aktardım, en azından ikinci bir video ile telefon hakkındaki izlenimlerini pekiştirmek isteyenler için. Videoyu HD olarak yükleyeceğim, böylece tam ekran ve kaliteli seyretmek isteyenlere faydası olur

güzel olur valla.

• İyi forumlar arkadaslar.Sizlerin telefonundan kiz arkadasimda da var.Musaadenizle bi sorum olacakti. Telefona mesaj geldiginde titresim olmuyor ayarlardaki titresim her zamana ayarli.Acaba sizde de ayni sorun var mi ya da cozum bulan var mi bu konuya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y3k

İyi forumlar arkadaslar.Sizlerin telefonundan kiz arkadasimda da var.Musaadenizle bi sorum olacakti. Telefona mesaj geldiginde titresim olmuyor ayarlardaki titresim her zamana ayarli.Acaba sizde de ayni sorun var mi ya da cozum bulan var mi bu konuya ?

mesajların ayar bölümünde titreşimle ilgili bir ayar var.
    mesajlara gir, ayarları aç, en altta bildirim ayarlarında titreşim seçeneği var. her zaman, sadece sessizde, hiçbir zaman olarak seçenekler. o hiçbir zamanda duruyor olması lazım şuan, istediğine göre ayarla oradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuysuzMan

Bu urun neden dart.- media m. gibi teknoloji marketlerde yok acaba bilen varmı?

Ben de almadan önce ille göreyim dedim telefonu dedim ama yok. telefonu telpa getiriyor diye aradım sordum eskişehirde nerde bulurum bunu dedim baktılar eskişehirdeki bayilerde yok şuan dediler, sen de ara sor istersen bulunduğun ilde olabilir bi bayide.
    Kendi adıma söyleyeyim, görmeden aldım ama boş yere endişe etmişim telefonu görmek için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zphr -- 10 Mayıs 2012; 18:50:54 >
  • ...ve incelem videom.

• quote:

...ve incelem videom.

güzel bir inceleme olmuş, gayet basitçe anlatmışsın, neyse o:)

bu arada bence sen dj olmalısın, ses tonun falan gayet eğlenceli

• quote:

Orijinalden alıntı: stsimon

quote:

...ve incelem videom.

Bunu söyleyen ilk kişisin ilginç geldi :) bu arada telefonda en çok hoşuma giden özellik operatör bağlantısını kapatabilme imkânı oldu. nokia kullanmış biri olarak söylüyorum ki telefonun kafasına göre internete bağlanması çok sinir bozucu bir olaydı. Elbetteki bu android sisteminin güzelliği ama söylemeden edemedim.

Android bazı insanlara karışık gelse de aslında her şeyi keyfimize göre ayarlamayı mümkün kılan mucize bir işletim sistemi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stsimon

quote:

...ve incelem videom.

Bunu söyleyen ilk kişisin ilginç geldi :) bu arada telefonda en çok hoşuma giden özellik operatör bağlantısını kapatabilme imkânı oldu. nokia kullanmış biri olarak söylüyorum ki telefonun kafasına göre internete bağlanması çok sinir bozucu bir olaydı. Elbetteki bu android sisteminin güzelliği ama söylemeden edemedim.

Android bazı insanlara karışık gelse de aslında her şeyi keyfimize göre ayarlamayı mümkün kılan mucize bir işletim sistemi :D

android on numara sende djliği düşün derim:d

• cihaz elime 1 saat once gecti normalde iphone 4 kullaniyorum klavye yazi yazma sorunu olmazsa on numara cihaz
  • quote:

...ve incelem videom.

tayfun inceleme için teşekkürler. ve daha önce inceleme yapan arkadaş göktürkede teşekkürler. yorum yapan arkadaşlardan az çok kafamdaki sorular cevaplandı.ama benim telefonla ilgili hala merak ettiğim yönler var.

1 - mesela telefon 3.2 mp kamerası var açık havada birkaçtane resim çekip orjinal boyutuyla buraya yüklense kamera ferfonmansını daha iyi görsek aynı şekilde 1 dk lık video kaydıda olsa iyi olur. kamera düşük ama en azından idare edermi etmez mi onu değerlendiririz

2 -- gps bağlantısı nasıl kaç sn de bağlanıyor. birde internetten değilde ücretsiz navigasyon yazılımlarla bağlantı durumu nasıl

aradığım özellikleri barındıran bir telefon sağlamlığı ,su geçirmezliği, batarya ömrü , telefonun tasarımı , küçük 3.2 '' ekranı ,işlemci ve ram telefonun rahat çalışması için yeterli olması, flash desteklemesi, dlna özelliği ile tv ve pc ye kablosuz veri aktarabılme, ve en önemlisi fiyatına göre iyi telefon 499 tl şuan 400 tl olsa almayı düşünürdüm.

önce kafamda samsung galaxy w vardı şuan fiyatı 710 tl bu fiyat beni zorluyor sonuçta telefon bu düşer kırılır bozulur bazıları vardır ben 500 den yukarı telefona para vermem diyenler vardır bende onlardanım biraz ama teknolojiyide severim

birde motorola amerikan malı bu nedenlede paranın amerikanın cebine gitmesini istemiyorum bu yüzdende almaya sıcak bakmıyorum bu telefona alternatif bir telefonda bulamadım böle bir durumda var ortada kaldık bakalım artık ilerki günlerde tekrar araştırma yaparım diyorum

• @akinci_41

resim ile video yu yarin ekliye bilirim. gps kac sn de baglanıyor heseplamadim , igo kullanıyorum bugun lazim oldu calistirdim adresi yazmak yerine elimle isaretledim ben gidecegim yeri , isaretledigimde coktan gps gelmisti. 10 ile 20 sn arasi bisi.

fiyati 400 olsa almayi dusunurdum demissin. lakin fiyati 500 demekki dusunmuyorsun nede bunlari sordun ?

amerikaya param gitmesin yazısını okudugumda baya güldüm bugun kulandigimiz her seyin illaki bir kismi oraya gidiyor merak etme

bu telefon bu fiyata cok cok iyi bir telefon. cok para verip bir iki kere yere dusunce arıza cıakran kaba kaba telefonlardan cok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: akinci_41

tayfun inceleme için teşekkürler. ve daha önce inceleme yapan arkadaş göktürkede teşekkürler. yorum yapan arkadaşlardan az çok kafamdaki sorular cevaplandı.ama benim telefonla ilgili hala merak ettiğim yönler var.

1 - mesela telefon 3.2 mp kamerası var açık havada birkaçtane resim çekip orjinal boyutuyla buraya yüklense kamera ferfonmansını daha iyi görsek aynı şekilde 1 dk lık video kaydıda olsa iyi olur. kamera düşük ama en azından idare edermi etmez mi onu değerlendiririz

2 -- gps bağlantısı nasıl kaç sn de bağlanıyor. birde internetten değilde ücretsiz navigasyon yazılımlarla bağlantı durumu nasıl

aradığım özellikleri barındıran bir telefon sağlamlığı ,su geçirmezliği, batarya ömrü , telefonun tasarımı , küçük 3.2 '' ekranı ,işlemci ve ram telefonun rahat çalışması için yeterli olması, flash desteklemesi, dlna özelliği ile tv ve pc ye kablosuz veri aktarabılme, ve en önemlisi fiyatına göre iyi telefon 499 tl şuan 400 tl olsa almayı düşünürdüm.

önce kafamda samsung galaxy w vardı şuan fiyatı 710 tl bu fiyat beni zorluyor sonuçta telefon bu düşer kırılır bozulur bazıları vardır ben 500 den yukarı telefona para vermem diyenler vardır bende onlardanım biraz ama teknolojiyide severim

birde motorola amerikan malı bu nedenlede paranın amerikanın cebine gitmesini istemiyorum bu yüzdende almaya sıcak bakmıyorum bu telefona alternatif bir telefonda bulamadım böle bir durumda var ortada kaldık bakalım artık ilerki günlerde tekrar araştırma yaparım diyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_59694528/mpage_3/f_/key_//tm.htm << bu başlıkta fotoğraf ekleyen olmuş, oradan bakabilirsin. Kamera açık havada iyi fakat iç mekanda ve karanlıkta fazla umutlanmamak lazım.

Ayrıca garantili olarak alıp 1 hafta çok az kullanılmış halde satanlar var, aslında insan aynı zamanda kıllanıyor niye satıyorlar ki diye, fakat ben de öyle aldım ve şu an memnunum Öyle bulursan alabilirsin 400 civarına.

Buraya dikkat: Ben 800mhz işlemcili Mobee tablet kullandım ve o tabletin menülerde gezinirken bile süründüğünü hatırlarım. Sadece işlemci hızı ile yorum yapmayın, bu telefonda 600mhz olmasına rağmen videoda da gördüğünüz üzere her şey yağ gibi akıyor. "Bu devirde 600mhz olur mu be motorola" diyenler var elbet fakat Motorola araştırmış ve "böyle alete 600mhz yeter, ötesi maliyeti artırır" diye sonuca ulaşmış, bu açıkça ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: akinci_41

geçen hafta çekip başka başlık altında yayınladığım resimleri.

http://c1204.hizliresim.com/w/y/53h3g.jpg

http://c1204.hizliresim.com/w/y/53h5n.jpg

http://c1204.hizliresim.com/w/y/53h6v.jpg

http://c1204.hizliresim.com/w/y/53h85.jpg

http://c1204.hizliresim.com/w/y/53h9y.jpg

• quote:

@akinci_41

resim ile video yu yarin ekliye bilirim. gps kac sn de baglanıyor heseplamadim , igo kullanıyorum bugun lazim oldu calistirdim adresi yazmak yerine elimle isaretledim ben gidecegim yeri , isaretledigimde coktan gps gelmisti. 10 ile 20 sn arasi bisi.

fiyati 400 olsa almayi dusunurdum demissin. lakin fiyati 500 demekki dusunmuyorsun nede bunlari sordun ?

amerikaya param gitmesin yazısını okudugumda baya güldüm bugun kulandigimiz her seyin illaki bir kismi oraya gidiyor merak etme

bu telefon bu fiyata cok cok iyi bir telefon. cok para verip bir iki kere yere dusunce arıza cıakran kaba kaba telefonlardan cok daha iyi.

@joker-38

fiyatı 400 olsa almayı düşünürdüm dedim ama 500 o zaman almıcam neden sordun diyosun burası forum ve şuan telefonu inceliyoruz.yazdıklarııma bu kadar kafanı takma

amerikaya kolumuzu kaptırmışız orası kesin ama onların müslüman insanlara yaptıklarından dolayı kendimi onlara kaptıranlardan değilim bu yönüylede düşünüyorum fikrimi söledim sadece bu yazımada çok gülmene ve kafanı takmana gerek yok.

yazdıklarım sana karşı bir tavır değil yanlış anlama ama bu yazılarına cevaplarım bunlar.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    @tayfun808

verdiğin bilgiler ve tavsiyeler için teşekkürler.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    @zphr

resimler için teşekkürler çok faydası oldu. resimler güzel idare eder diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinci_41 -- 12 Mayıs 2012; 11:07:50 >

• Ben de dün ereyon'dan sipariş verdim, bugün elime geçti. Yaptığınız yorumlar ve incelemeler (özellikle gokturk010) için teşekkür ederim. Bahsedildiği gibi kapağı (takmak neyse de) çıkarmak biraz güç :). Çıkarmak için, alt sol tarafa ok işaretli bir boşluk koymuşlar, bir tane de sağ alta koysalarmış daha iyi olurdu sanki.

Bir de sormak istediğim, şu ilk şarj muhabbeti. Ben uzun zamandır yeni telefon almadım, son durum nedir? Kullanma kılavuzunda gösterdiği gibi üç saat yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J Kramer

Ben de dün ereyon'dan sipariş verdim, bugün elime geçti. Yaptığınız yorumlar ve incelemeler (özellikle gokturk010) için teşekkür ederim. Bahsedildiği gibi kapağı (takmak neyse de) çıkarmak biraz güç :). Çıkarmak için, alt sol tarafa ok işaretli bir boşluk koymuşlar, bir tane de sağ alta koysalarmış daha iyi olurdu sanki.

Bir de sormak istediğim, şu ilk şarj muhabbeti. Ben uzun zamandır yeni telefon almadım, son durum nedir? Kullanma kılavuzunda gösterdiği gibi üç saat yeterli mi?

hayırlı ugurlu olsun kardes. ben ilk aldigimda icinde yarim sarjı vardı o bitene kadar kurcaladims onra sarja takıp fulledim. kulanma kılavuzunu hic okumadim.

@akinci_41

bahsetigin kisilere kendini kaptirmamak icin köye yerlesip kendin ekip kendin yemen lazim. girdigin markette satilanlarin yuzde 70 abd kokenli. hatta buyuk marketlerin kendisi abd kokenli. uzerinde giydigin ne varsa bir parcasi abd kokenli. bu boyle uzar gider. sen neyin pesindesin onu soyle? kale alip cevap verdik havan kime ? burasinin forum odlugunu bilip yorum yapıyorsan sana verilen yorumude hazmedeceksin. kaldıramıyorsan yazmıyacaksın.

• @joker-38

seninle uğraşamam kardeş bana daha yazı yazma bu sana son sözüm.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.