Şimdi Ara

motorola defy mini xt320 hakkında.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
31.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çizilmeye, toza ve suya dayanıklı bir telefon için kılıf arayan arkadaşlar bana ilginç geliyor tabii ki herkesin kendi tercihidir ama telefon siz o masrafı yapmayasınız diye üretilmiş zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu kullamaya başladığımın 2. haftası ve bugün telefon hiçbir kulaklığı tanımamaya başladı donanımsal bir sorun olma ihtimali yüksek çok dikkatli kullanmama rağmen o dayanıklı dedikleri telefon 2 haftada tırtladı 2 haftalık telefonu servise götüreceksem ne anladım ben o telefondan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi1011

arkadaşlar herkese iyi geceler! bende hepsiburadan bu telefondan ısmarladım herhalde haftaya gelir, telefona kılıfta alacaktım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

hayırlı olsun kılıfa çok gerek yok gibi ama benimde bildiğim kılıf yok açıkçası ama ekrana bir yapışkan falan olsa güzel olur
  • orijinali de mi tanımıyor?
  • evet orjinalide tanımıyor daha sonra birkaç tane kulaklık denedim bir tek samsung telefonun kulaklığını tanıdı şimdi enteresan.
  • orijinali ve samsung kulaklığın jaklarını yan yana koyup masaya yakından makro foto burada paylaşabilir misiniz? Sanırım yalıtkan noktalarda uzunluk standardı sorunu var.
  • arkadaşlar yazdım ama kimse sallamadı,

bu telefondan screenshot almak mümkün mü? program olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stsimon

arkadaşlar yazdım ama kimse sallamadı,

bu telefondan screenshot almak mümkün mü? program olmadan.

Sanırım değil, basit bir yazılım gerekebilir. Mutlaka vardır markette
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

orijinali ve samsung kulaklığın jaklarını yan yana koyup masaya yakından makro foto burada paylaşabilir misiniz? Sanırım yalıtkan noktalarda uzunluk standardı sorunu var.

sağdaki samsung kulaklık sorunsuz çalışıyor..

/>
  • Benim de kullanıcılara bir sorum olacak:
    bu cihazda default olarak avi, mkv, mp4 vs uzantılı videoları izlemek mümkün oluyor mu?
    ya da android üzerine kurulacak codec'lerle bu sağlanabiliyor mu?
    flash konusunda sıkıntı olmadığını öğendik, eğer bu de mümkün oluyorsa video,multimedya bakımında sorunsuz bir cihaz denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratefendi

Benim de kullanıcılara bir sorum olacak:
    bu cihazda default olarak avi, mkv, mp4 vs uzantılı videoları izlemek mümkün oluyor mu?
    ya da android üzerine kurulacak codec'lerle bu sağlanabiliyor mu?
    flash konusunda sıkıntı olmadığını öğendik, eğer bu de mümkün oluyorsa video,multimedya bakımında sorunsuz bir cihaz denebilir.

marketten mx player uygulamasını indirip kurduğunuzda açamadığı video uzantısı yok..
  • hafiza sorununu hallettim. hemde rootsuz. nette arastirdim sd karta yuklenmeyen uygulamalari sd karta ata bilme ozelligini aktif hale getirmeyi buldum ve yeni indirdigim uygulamalar direkt sd karta yukleniyor.

bilmeyen varsa (benim gibi) googleye ''adb shell pm setInstallLocation'' yazarlarsa detaylı acıklama bulurlar. yapmasi zor gibi geliyor ilk basta ama isi bilene 5 dakkalik bir olay.

telefonu aldigimdan beri yer sikintisi yuzunden bisi silmeden yenisini yukleyemiyordum. root cıkmasını bekliyordum. simdi kendi hafizasinin yarisi bos hala yeni seyler yukluyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: castial_x

quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

orijinali ve samsung kulaklığın jaklarını yan yana koyup masaya yakından makro foto burada paylaşabilir misiniz? Sanırım yalıtkan noktalarda uzunluk standardı sorunu var.

sağdaki samsung kulaklık sorunsuz çalışıyor..

/>

Teşekkürler. İki ihtimal var:

1- Samsung un orta kısımdaki bölüm biraz daha dar. Bu da diğer kısmın geniş olduğunu belirtir. Yani konnektör bacağı oturmuyor olabilir, tam plastiğe geliyor olabilir.

2- Ohmmetreniz varsa her ikisini de ölçün. Kulaklık ve mikrofon empedansları çok farklı ise böyle birşey olabilir. Samsung düşüktür, yeteri kadar tetikliyordur ama diğerleri tetikleme yapmayacak kadar yüksek empedanslıdır.

2.1- Pil tasarruf modu ile ilgili olabilir mi?

1. şık ağır basıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

hafiza sorununu hallettim. hemde rootsuz. nette arastirdim sd karta yuklenmeyen uygulamalari sd karta ata bilme ozelligini aktif hale getirmeyi buldum ve yeni indirdigim uygulamalar direkt sd karta yukleniyor.

bilmeyen varsa (benim gibi) googleye ''adb shell pm setInstallLocation'' yazarlarsa detaylı acıklama bulurlar. yapmasi zor gibi geliyor ilk basta ama isi bilene 5 dakkalik bir olay.

telefonu aldigimdan beri yer sikintisi yuzunden bisi silmeden yenisini yukleyemiyordum. root cıkmasını bekliyordum. simdi kendi hafizasinin yarisi bos hala yeni seyler yukluyorum :)

Hocam root yetkisinin yerini tutmuyor ya. Root olsa telefonda yapabileceklerimiz hayalimizle sınırlı Şaka bir yana kaç ay oldu telefon hala root edilemedi ya. Bu telefondan önce Samsung Galaxy Spica'm vardı. Telefonun gpu su bile yoktu ama yazılım konusunda hiç sıkıntı çekmemiştim. O telefon kadar rom ve kernel hazırlanan başka telefon yoktur herhade. Özellikle samdroid comminity mükemmel destek sağlıyordu. Hele leshak rumuzlu bi arkadaş vardı adam çatır çatır kod yazıyordu telefon için. Sanırım spicamı özledim

• arkadaşlar yeri burası değil belki de bu root olayı ne oluyor tam olarak.
  • Kılıf ve sticker arıyorum bende. Ayrıca kılıf arayana anlam veremeyen arkadaşlara söylüyorum gorilla glass elmas tozu kaplı filan değil abiler sadece dayanıklı ama çizilmez degil bende iki haftada çizildi cebimde para anahtar çakmak falan. Ama çizikler ufak o ayrı. Sonuç olarak türlü kimyasal ile ugraşıp çizik temizleme zahmetine girmektense bi sticker alır bi kılıf takarım mis gibi olur. Hem kasası da aman aman sağlam degil düşünce ezilir boyası atar bişe olur illa. G.Z. commando değil sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

hafiza sorununu hallettim. hemde rootsuz. nette arastirdim sd karta yuklenmeyen uygulamalari sd karta ata bilme ozelligini aktif hale getirmeyi buldum ve yeni indirdigim uygulamalar direkt sd karta yukleniyor.

Allah senden razı olsun

Uyguladım ve sadece yeni kurulumlar SD karta olmakla kalmadı, bazı eski yazılımları da (örneğin Flash Player ki 12mb'dir) SD karta atabilir hale getirdi.

Bunun için başlık açtım kaçıran olmasın diye

http://forum.donanimhaber.com/m_61562362/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61562362

• selam arkadaşlar, ben de bugün defy minime kavuştum, özellikleri olsun, pili olsun çok hoşuma gitti. yalnız heryeri kurcalamama rağmen fotoğraf çekme sesini kapatamadım.. sadece kendi kamera uygulamasında değil diğer kamera uygulamalarında da o ses çıkıyor ne kadar uygulamadan kapatırsan kapat. ses ayarlarında da bulamadım. sessize aldım yine çıktı. tüm sesleri kapat dedim yine çıktı. nerden kapanır bu?
  • defy sonunda geldi iki gündür tanımaya çalışıyorum, ilk androidli telefonum olduğu için menülerde sıkıntı oluyor . örneğin sık kullananlarda olan kişiyi sık kulananlardan nasıl silebilirim? ama numarası rehberde kayıtlı kalacak. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.