Şimdi Ara

MOTOROLA DEFY TELEFONUNU TAVSİYE EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben telefonu çok beğendim kullanan arkadaşlardan telefonla ilgili yorumlarını yazmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

• kullanmadım ama darbelere dayanıklı su geçirmeyen bir cihaza ihtiyacın var mı? birde kırmızı lens sarı lens olayları falan var yani istersen bi araştır foruma yaz yada onun topiğini biraz incele kronik sorunlu bir cihaz diye hatırlıyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_47543008/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

kullanmadım ama darbelere dayanıklı su geçirmeyen bir cihaza ihtiyacın var mı? birde kırmızı lens sarı lens olayları falan var yani istersen bi araştır foruma yaz yada onun topiğini biraz incele kronik sorunlu bir cihaz diye hatırlıyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_47543008/tm.htm

Su geçirmemesinden ziyade ben telefonu çok dikkatli kullanamam bana dayanıklı bir telefon lazımoda dayanıklı zaten. kırmızı yeşil lens sorunuda 2.3 versiyonunda oluyormuş. 2.2 versiyonunda sorun yok bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammedGenel -- 29 Temmuz 2012; 14:36:57 >
  • Ben ürünü uzun zamandır kullanıyorum, Kırmızı lens yeşil lens olayı tamamen teoride bir fikir. Söylentiye göre kırmızı lensli makinalar daha iyi foto çekiyo. Benimki kırmızı lensli yeşil lensle bi fark göremedim. Üzerinde yüklü 2.2.2 froyo ile geliyo telefon, ama istesen mod'cuların geliştirdiği romları da yükleyebiliyosun. Darbelere karşı çok yüksek dayanıklılığa sahip suyla alakalı her türlü testi yaptım hiç sıkıntı çıkarmadı. Almayı düşünüyosan sağlam ve paranın hakkını veren bi telefon.

İyi günler
  • sağlamlık ve şarj senin için önemliyse ve bütçen kısıtlıysa alabileceğin en iyi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizvurgun

Ben ürünü uzun zamandır kullanıyorum, Kırmızı lens yeşil lens olayı tamamen teoride bir fikir. Söylentiye göre kırmızı lensli makinalar daha iyi foto çekiyo. Benimki kırmızı lensli yeşil lensle bi fark göremedim. Üzerinde yüklü 2.2.2 froyo ile geliyo telefon, ama istesen mod'cuların geliştirdiği romları da yükleyebiliyosun. Darbelere karşı çok yüksek dayanıklılığa sahip suyla alakalı her türlü testi yaptım hiç sıkıntı çıkarmadı. Almayı düşünüyosan sağlam ve paranın hakkını veren bi telefon.

İyi günler

Telefonu aldım gayet iyi ve hızlı bi sorunu yok şuana kadar. Herhangi bi sağlamlık testine tabi tutmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedGenel

quote:

Ben ürünü uzun zamandır kullanıyorum, Kırmızı lens yeşil lens olayı tamamen teoride bir fikir. Söylentiye göre kırmızı lensli makinalar daha iyi foto çekiyo. Benimki kırmızı lensli yeşil lensle bi fark göremedim. Üzerinde yüklü 2.2.2 froyo ile geliyo telefon, ama istesen mod'cuların geliştirdiği romları da yükleyebiliyosun. Darbelere karşı çok yüksek dayanıklılığa sahip suyla alakalı her türlü testi yaptım hiç sıkıntı çıkarmadı. Almayı düşünüyosan sağlam ve paranın hakkını veren bi telefon.

İyi günler

Telefonu aldım gayet iyi ve hızlı bi sorunu yok şuana kadar. Herhangi bi sağlamlık testine tabi tutmadım

nerden aldığınızı öğrenebilir miyim sıfır/ikinci el?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G2 sonrası telefon tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Android Telefon Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedGenel

quote:

İyi günler

nerden aldığınızı öğrenebilir miyim sıfır/ikinci el?

2. el aldım ama 0 diyebliriz satan arkadaş çok temiz kullanmış bi sorunuda yok.

• Hayirli olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalll28

Hayirli olsun hocam

Eyw. hocam
  • Hocam froyo,mu yuklu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalll28

Hocam froyo,mu yuklu ?

Android 2.2 yüklü yani froyo oluyo heralde. İlk android telefonum terimler hakkında pek bilgim yok :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.