Şimdi Ara

Motorola Droid X ülkemize ne kadar sürede gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorola Droid X ülkemize ne kadar sürede gelir? Amerika'dan unlocked olarak satışı var mı şu an acaba?...iphone'un tahtını sallayacağa benziyor..

• telefon cdma ağında çalıştığı için türkiyeye gelmez gelse bile çalışmaz. gsm modelinin çıkmasını bekliyoruz.
  • bekleyelim bakalım..gelsede bizim ülkemizde iphone hayranlığı devam ettikçe güvenle yaklaşılmayacaktır gsm modeline de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanynd -- 26 Temmuz 2010; 12:47:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanynd

bekleyelim bakalım..gelsede bizim ülkemizde iphone hayranlığı devam ettikçe güvenle yaklaşılmayacaktır gsm modeline de..

gelsin kimse almasın bir tek ben kullanıyım. 2bin olsun gene alırım. bıktım artık appleın satış politakasından. iphone u da parçalayacam ama ihtiyacı olan olur diye dokunmuyorum. charm veya droid x geldiği gibi alıcam inş
  • harika
  • artık motorola modelleri ülkemize gelmeyecek ..............
  • gelse gelse dogubanka fılan gelır bence:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcebi001
    artık motorola modelleri ülkemize gelmeyecek ..............

Aslı var mı bu haberin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

gelse gelse dogubanka fılan gelır bence:)

arkadaşım gsm modeli yok nereye geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

gelse gelse dogubanka fılan gelır bence:)

arkadaşım gsm modeli yok nereye geliyor?

Belki çıkar belli olmaz milestoneda droidin gsm versiyonu degilmiydi belki bununda adını degiştirip gsmleyip getirirler. Tabi umudumuz o yönde ülkemizdede adroidli modeller çeşitlensin artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.