Şimdi Ara

motorola g sonunda ülkemizde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsi burada da satılmaya başlanmış 850 tl sadece siyah renk var? nasıl sizce fiyatı?

• kasa kaliteli ama fiyatı 150 lira daha aşağı olmalı. ayrıca sd kart slotu yok 16 gb oyunseverlere yetmeyecektir. onun dışında kasa kalitesi ekran çözünürlüğü ve 4.5 inc ekran 2070 mah bataryası ile alınası bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 € 'ya yurtdışında. Yurtdışından gelen arkadaşınız varsa ona aldırın daha mantıklı.
  • kliksa ürün bilgilerinde çift hatlı yazıyor, doğru mu acep?

evet çift hatlıymış, hafıza kartı desteği olaydı iyidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztalan -- 31 Ocak 2014; 21:11:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

200 € 'ya yurtdışında. Yurtdışından gelen arkadaşınız varsa ona aldırın daha mantıklı.

200x3 tl =600 tl
    pasaport=150 tl
    vergi ve operatör ücreti=150 tl

900 tl'ye geliyor.Hadi pasaportu çıkalım 750 tl uğraşmaya değmez.
  • Ben bugün Hepsiburada'dan aldım. 850 TL. Maximum kartım olduğu için 50 TL onun hediyesi var. Hepsiburada'nın da 100 TL hediye çeki var martta hesabıma eklenecek. Yani telefon 700'e geldi. Bence bu fiyata harika bir cihaz. Motorola Timeport ve Milestone'dan sonra 3. cihazım olacak. Diğerleri 5'er sene gitti, umarım bu da beni yarı yolda bırakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

Ben bugün Hepsiburada'dan aldım. 850 TL. Maximum kartım olduğu için 50 TL onun hediyesi var. Hepsiburada'nın da 100 TL hediye çeki var martta hesabıma eklenecek. Yani telefon 700'e geldi. Bence bu fiyata harika bir cihaz. Motorola Timeport ve Milestone'dan sonra 3. cihazım olacak. Diğerleri 5'er sene gitti, umarım bu da beni yarı yolda bırakmaz.

Hocam nasıl bir telefon meraksızlığı dır bu, cep telefonu düşmanımısınız .
    Bence ürün GM discovery den daha kaliteli %100 eminim. fiyatıda şuan 777 TL den başlıyor akakçe.com dan bakınca. Snapdragon 400 ve 720p ekran ohh miss.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Arada General Mobile telefon var kullandığım 1 ayda bozulup 6 ay teknik servise gidip geldiğim ve sonunda küfürler ederek çöpe attığım. Motorola gibi bir markayla General Mobile'ı karşılaştırmak bile abestir. Amerika'da 2 sene kaldım, gördüğüm 3 telefon markası vardı satılan; Samsung-iPhone ve Motorola.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 TL sıfır 16 gb olanından alma imkanım var, öte yandan sony SP 900 TL civarı, 150 TL fark değermi? acap hangisini almalı? görüşleriniz için simdiden teşekkürler.
  • Kullanıcılardan daha fazla bilgi alabilirmiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.