Şimdi Ara

Motorola K1 Aldım ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
25.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşler kusura bakmayın konuyu unutmuşum
    Telefonu anlatayim isterseniz kullanım olarak mesaj yazmada ,menü geçişinde falan biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz başlarda ama sonradan alışılıo ...

Kamerası idare eder dier 2 mplere göre güzel bile.. Mp3 çalması biraz zayıf geldi çünkü çok üst düzey telefon kullanmıştımm zamanında (n91,w800 falangibi) o yüzden zayıf geldi açıkçası ...Dışa sesi düşük veriyor bunu da dipnot olarak ilave edeyim...

Ama en güzel tarafı da dış görünüşü kesinlikle dikkat çekici .. Ama üst düzeyinde parmak izi olusuyor bu biraz düşündürücü ama gülü seven dikenine katlanır diyim

Bence kesinlikle fiyatıda çok uygun alınabilecek bir cihaz... Başka sorununuz varsa cevaplayabilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: turkel2001

ya ben bunun gümüş renkli olanına aşık oldum.. birde gözüme kestirdigim rokr e2 var ama karar veremiyorum, sence nasil bu k1 mp3 falan güzel çalıyormu

k1 deki ince ve şık tasarım anlayışı, rokr e2 deki linux altyapısı ve vista desteği hepsi birleşince z6 karşımıza çıkıyor.

bu yakınlarda piyasalara düşmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 16 Mart 2007; 16:00:33 >
  • Hayırlı olsun
  • hayırlı olsun arkadaşım..
    w800 kullandım demişsin.resim kalitesi onun kadar varmı ??
  • HayırLı oLsn.izLenimLerin nedir telefon hakkında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

hayırlı olsun arkadaşım..
    w800 kullandım demişsin.resim kalitesi onun kadar varmı ??

W800 kadar deil tabi onda otofocus var ya =))
    Ama idare eder yani
  • çektiği fotoğrafları koyabilirmisin
  • teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için..
    çok işime yaradı..
  • Çektiğim bi foto örneği
     Motorola K1 Aldım ...
  • slm dostum telfonun hayırlı olsun...
    benim merak ettiğim birkaç şey var cvp larsan sevinirim

1.k1 in konuşma kalitesi nasıl?karşı tarafın sesi iyi geliyor mu?örneğin daha önce ben k700i kullanıyordum telefon her açıdan mükemmel ahize ses kalite si düşüktü yani bir nokia veya siemens gibi değildi.bu açıdan k1 nasıl?

2.şarjı ne kadar gidiyor?yine k700 kullanırken tel.i bir gün durmadan kurcalarsam ve konuşursan bir gün sonunda bitiyodu.fazla kurcalamazsam 2 - 2,5 gün gidiyodu.k1 e sardan kaç puan verirsin

3.k1 in kapağı kapalı iken arayan kişiyi meşğule düşürebiliyo musun?yada sessize alabiliyo musun?kapak kapalı iken mp3 dinleme olanağı var mı?varsa mp3 leri değiştirip sesi yükseltip alcalta biliyo muyuz?....

dastum biliyorum biraz uzun oldu ama benim için önemli olan başlıklar bunlar...
    kamera vs... boş benim için neticede karizma önemli olan

detayla cevaplarsa sevinirim....

• Flex versiyonu numarasını yazar mısın?K1,2GB hafıza destekliyor.V3x'i 1GB ile kullanıyorum.son 4 rakamı 2100A ile bitiyorsa rahat bir şekilde 2 GB alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 20 Mayıs 2007; 14:38:06 >
  • Güzel seçim. Hayırlı olsun hemşerim. Nerden Kınıklı'dan mı

- Kamerası gayet iyiymiş. Auto Focus özelliği bulunuyor mu?
    - Ekran boyutu-çözünürlüğü nasıl?
    - Kulaklıkta iyi ses veriyor mu?

Bunları da yazarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 20 Mayıs 2007; 14:48:45 >
  • telefonun tasarımı çok güzel
    gece mavisi renkli modeli çok şık duruyor.

ilk defa motorola kullanıyorum.iç yazılım çok iyi değil sanırım eksilikler var.

motorola telefonlarda veya bu modelde arayan kişiye göre farklı melodi atayabiliyormyuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilyeri

telefonun tasarımı çok güzel

motorola telefonlarda veya bu modelde arayan kişiye göre farklı melodi atayabiliyormyuz ?

flex numarasını yazar mısın?
  • FLEX
    GSTCNRYT677WL0CC

YAZILIM VER.
    R4527_G08.12.13R

Yazılımlar konusunda bilgisi olan varmı
    daha iyi firmwareler var sanırım
    onları yükleyebilirmiyiz.

firmware ile flex ayrı şeyler sanırım ne nedir hiç bilmiyorum.
    Ama iyileştirmeler mevcut

R4527_G_08.42.09R_reflash_mlp_mdrm_maXimus
    en son bunu buldum firmware olarak ama nasıl yüklenir işe yarar mı onu da bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares03

slm dostum telfonun hayırlı olsun...
    benim merak ettiğim birkaç şey var cvp larsan sevinirim

1.k1 in konuşma kalitesi nasıl?karşı tarafın sesi iyi geliyor mu?örneğin daha önce ben k700i kullanıyordum telefon her açıdan mükemmel ahize ses kalite si düşüktü yani bir nokia veya siemens gibi değildi.bu açıdan k1 nasıl?

2.şarjı ne kadar gidiyor?yine k700 kullanırken tel.i bir gün durmadan kurcalarsam ve konuşursan bir gün sonunda bitiyodu.fazla kurcalamazsam 2 - 2,5 gün gidiyodu.k1 e sardan kaç puan verirsin

3.k1 in kapağı kapalı iken arayan kişiyi meşğule düşürebiliyo musun?yada sessize alabiliyo musun?kapak kapalı iken mp3 dinleme olanağı var mı?varsa mp3 leri değiştirip sesi yükseltip alcalta biliyo muyuz?....

dastum biliyorum biraz uzun oldu ama benim için önemli olan başlıklar bunlar...
    kamera vs... boş benim için neticede karizma önemli olan

detayla cevaplarsa sevinirim....

selam dostum..

1. konusma kalitesini ben açıkça pek begenmedim bilmiyorum nedendir nokiadaki verimi alamadım ..

2. şarjı çok kullanıyorum 2 gün gidiyor normla kullanımda 3 gün gideceğinitahmin ediyorum
    ..puan diyecek olursak ;10 üzüerinde 6 veririm

3. kapağı kapalı iken sessiz konumuna getiriyorsun ben henüz mesgul durumuna getiremedim kapalıyken mp3 dinleyebiliyorusun ve sarkı atlatabiliyorsun ayrıca sesi de alçaltıp yükseltebiliyorsun ..o yönden güzel yapmışlar gavurlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

Güzel seçim. Hayırlı olsun hemşerim. Nerden Kınıklı'dan mı

- Kamerası gayet iyiymiş. Auto Focus özelliği bulunuyor mu?
    - Ekran boyutu-çözünürlüğü nasıl?
    - Kulaklıkta iyi ses veriyor mu?

Bunları da yazarsan sevinirim

Eft kınıklı kardeşim =)))

- otofocus yok ama idare eder bence tatmin edici.. Ama yine de büyük bişi beklemeyin hayal kırıklıgı olur

- ekran boyutu ve çözünürlüğü normal derecede sony ericssondaki netlik yok

- kulaklıktan ben pek memnun kalmadım ..

• quote:

Orjinalden alıntı: pilyeri

telefonun tasarımı çok güzel

eft yazılım çok eksik ve de menü çok yavas .. nokiayı arar oldumm

eft melodi kişiye özel ayarlayabiliosun
  • uzun zamandır w810i kullanıyordum ve geçen hafta motorola k1 aldım.diğerini satmadan aldım ki sıkıldıkça değişirim diye ancak k1 i bırakamıyorum.tabii telefonu ne amaçla aldığınızda önemli.ben multimedia özelliklerinden dolayı w810i almıştım ve oldukça memnundum.bir tek o kart girişindeki kapağın deformasyonu beni rahatsız etmişti o kadar.k1 konuşurken ki ergonomisi,konuşmazkenki duruşu :) cepte taşırkenki rahatlığı,akla hayale gelmeyecek kişiselleştirilmelerin yapılabilmesiyle beni kendine aşık etti.tabi sizler haklı olarak hem iyi resim çeksin hem güzel olsunu arıyorsunuz ancak bu telefon kanımca multimedia telefonu değil.yani radyo yok,w810i deki autofocus yok, ama kanımca nokia 8800 ün yanına koyulduğunda daha güzel duruyor.isteyen denesin.tabii renkler ve zevkler olayıda var.bence öle :)yani bence piyasadaki en güzel (iyi demiyorum) telefon.

bu arada turkel2001 isimli arkadaş bunun gümüş rengine aşık olmuş ama ben o rengi hiç görmedim.bir link verebilcek arkadaş var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.